- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Régebben is kb ennyi volt a különbség a kupak és a magok között.
Amugy most pasztáztam megint ujra hátha segit.Hát nem.
A thermaltake Big Typhoon nem csavaros megoldással van felfogatva,sajna nem tok huzni semmin.Műanyag patentos.
A magok közti különbség valszeg abbol adódik nem mindegyik magok használják a programok,1-2 általában,nem???
Pasztázás közben vettem észre milyen csunyán van megmunkálva a hűtő alja,ami érintkezik a proci tetejével.Arra gondoltam meg kellene csiszolni kicsit mindkettőt,most láttam pár videot róla.Polirozták és egész szép eredményeket értek el egyesek.Szerintetek???
Amugy lehet ez a hirtelen nagy meleg lecc a lúdas.Eddig sosem érte el a 55 fokot se a mag hőmérséklet,mióta ez a hűtő van.Sőt.
Arra gondoltam lehet veszek plusz ventit csak véknyabbat a régi helyére,vagy kicsit moddolom a házat,és csinálok neki helyet fúróval.
Azt nem érem viszont ha max 1.20 a max fesz és progi szerint 1.15-öt vesz játék alatt is akkor mért melegszik ennyire?Vagy ez ennyire melegedős fajta??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest