Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• slett27

addikt

válasz proci985 #21477 üzenetére

Khmmm... A York 9450/9550 a Q6600-hoz viszonyítva azonos frekvencián +4-5%. Sztem más alternatíva nincs Q6600 után, a Q9xxx szvsz pénzkidobás, mondom szigorúan Q6600 után !!

Sajnos túl sokáig nem volt nálam a Corei7, egy Gigabyte X58 UD5+i920+3x2GB DDR3 1333 Kingmax. Nem volt időm foglalkozni vele sokat, de nagyon meglökte a Gigabyte GTX 260-at, csak egy 3DMark06-ra volt időm, az az alap 16600 pötty igencsak megfogott. :Y Persze nyamvatt Trémárk röpke 5400 CPU pöttyel, de én azt mondom ez jelent valamit. Miután itt lesz a Phenom II tavasszal be kell nevezni egy Corei7-re.

Ez a post szakmailag nem megalapozott, egyszerűen lelki kitörés részemről, a Q6600 tulajoktól pedig elnézést (így magamtól is :B) hogy beleoffoltam a topicba.

Na de Raymond fórumtárs azért talált valamit, azt mondják egy nagy klozet a teszt, vannak benne "mérési" pontatlanságok. <---- Ez a szakmai rész. :D

Amúgy WiZARD-al teljesen egyetértek, szórul szóra így igaz. Én 8 Q6600-on vagyok túl, ugyanezek a tapasztalatok, csak léggel. :K

Új hozzászólás Aktív témák