Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
2012 és 2020 között évi szinten kb 70-80 éjszaka közelekedtem hajnal 1:30 és 3:00 között tömegközlekedéssel. Láttam ezt-azt, de pont ennek fényében mondom azt, hogy este 11 és éjfél között szerintem még veszélyesebb.
Ami a taxit illeti, meg sok kicsi sokra megy, és mostanában drasztikusan emelkedett az ára is. Barátnőmmel a Covid alatt eléggé rászoktunk a taxizásra, és eleinte nem is tűnt fel, hogy érezhetően drágább lett az élet, de aztán pedig amikor utánaszámoltam, hogy havi szinten mennyit dobunk ki, akkor nagyon gyorsan leálltunk vele (2022). Mondjuk ebben már benne volt az áremelkedés is, X összeggel kezdtünk, és X×2,2-vel volt amikor azt mondtam, hogy gyalog/tömegközelekedve, nem érdekel, hogy gyalog 45 perc, taxival meg 7-8.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest