- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #59811 üzenetére
Szokásos, vagy pm vagy win energiagazdálkodás.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
FoxiestFox #59743 üzenetére
Hagyom
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #59667 üzenetére
Van masik is?
Egyebkent az mar workstation.
Egyebkent ha az Y szerias Ideapadra gondolsz, szerintem elobb teszik le a kanalat hasonlo terheles alatt, mint a W. -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #59656 üzenetére
Akkor nyelvtanilag értettelek félre, így már tiszta.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #59654 üzenetére
1,5-2MB/s? Az akárhogy nézem, sima G-s sebesség... A telóm, meg az elsőgenerációs Atom netbookom is tud ennyit, városban rakás más wifi mellett, közepes jelerősséggel.
-
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #59639 üzenetére
Alulfeszelni mennyire lehet? (T 9400 CPU ) aku idonel ez erezheto?
-
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #59635 üzenetére
Na ezt akartam epp kerdezni, milyen softot hasznaltok a cooler szabalyozasara? Azt vettem eszre hogy ez a gep barmennyire is dolgozik, nem kapcsol 3000 fordulatszam fole.Hivatalos adatait nem ismerem a coolernek, de lattam imitt amott , hogy ajanlanak hozza mas cooler szabalyozo softot.Mi lenne az ami kompatibilis a W500 al? elore is kosz a valaszt, meg a segitseget
-
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #59592 üzenetére
Latom , hogy jatekra is hasznaljatok a T500/W500 ast.
Milyen homersekleteitek vannak CPU es GPU szinten ?
En eddig laptopon ( W500) nem jatszottam, arra inkabb az asztalit hasznalom, de elkenyelmesedtem es neha tolnek rajta valamit ( agybol parnak kozt ) de nem tudom mennyire birna. (T61, T400 mar lattam kikeszulni nehany oras jatektol ezert kerdem )Kiprobaltam valami oskovulet jatekot remenykedtem, hogy az olyan regi hogy semminek nem kell erolkodni a gepben ( KoTOR, 2004 ) de tevedtem, kb 3 perc utan 76 C koruli volt a homerseklet.
Ez mennyire normalis? Illetve kb. hany fokig biztonsagos ?Hogy a GTA IV elfut rajta attol oszinten szolva ledobbentem
Az rettenetesen nyuzza a gepeket.GTA alatt milyen homersekleteid vannak?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #59610 üzenetére
Ez a kártya a dokkoló normál PCI-E sínjébe menne, a kártya Express Card-helyébe pedig az eGPU "kanóca".
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #59603 üzenetére
Micsoda? A PCI-E to Express Card átalakító, amit linkeltem?
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox #59592 üzenetére
A W500 a kijelzője miatt jobb, mint a T500?
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59584 üzenetére
T9550-em mászkál fel 2.7-2.8 körülre alapjáraton (gondolom Speed Stepp okosság)
A Te professzorodból nem nézném ki IN STOCK, OC-val tán-tán.. bár abba nem mentem bele a noti terén, hogy miként lehet ha Lehet... -
válasz
-
Tim82
félisten
válasz
Alapbeállításokkal rendelte a kedves fórumtárs a tesztet, én hozzá nem nyúltam semmihez, csak elindítottam.
De ha van egyéb igény, hogy pontosan milyen beállításokkal futtassam újra, szívesen megteszem.
-
kmisi99
addikt
válasz
FoxiestFox #59571 üzenetére
Kösz akkor az nagyon jó.
Esetleg akinek t500 van, valakinek lenne 10 perce lefuttatni egy heaven benchmarkot basic beállítások mellett? KÍváncsi vagyok milyen eredményeket szülne.
Ha a régi nvidia gt220 kártyám szintjét megközelítené az már nekem tökéletes lenne.
-
Tóbias
csendes tag
válasz
FoxiestFox #59556 üzenetére
Nemtudom. Biosban külön kapcsolható? A múltkor keresgéltem a VT technology alapból ki van kapcsolva az számíthat?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59553 üzenetére
Akár
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59542 üzenetére
Megy PÜ
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59540 üzenetére
En hasznalok ilyet, Chaser-tol vasaroltam. Most dokkra ezzel van rakotve a T500 DVD iroja, tokeletesen ir ezen keresztul is.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #59538 üzenetére
Mármint erre gondolsz.
(Mobilról próbáltál linkelni, gondolom.)
-
Kampó
senior tag
válasz
FoxiestFox #59475 üzenetére
felfogtam én .. azért kérdeztem.
-
Kampó
senior tag
válasz
FoxiestFox #59463 üzenetére
valojában cserélnék egy asztali gépet ami nekem 40ezrembe volt.....és az illető rádobna 10k-tR:
azért kérdem megéri e.. ha eladnám késöbb
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #59448 üzenetére
Ennyi.
(#59450) Francia91: Az első kifforatlanság/driveres vagy akármilyen galiba alkalmával többszörösen veszted el azt a maximum néhány százalékos sebességelőnyt, amit amúgy tud.
Ja, és nem számoltam bele a tanulási időt, amíg tized sebességgel használod az OS-t, mert ugye fontos volt mindent a megfelelő, bevált helyekről szétrobbantani mindenfelé.
(#59453) dying_star: A vista tök használható, jó OS volt. Azt szerettem a hülyeségei ellenére. A win7 meg ugye a Vista, ahogy ki kellett volna adni. De a win8 nekem egy totális mellélövés benyomását keltette. Abnormális, erőltetett dolgok vannak benne. Ahogy le is írták egy blogban, nem tartalomkészítésre, hanem az agyatlan fogyasztásra lett megcsinálva. Nem kérem, köszi.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59453 üzenetére
Jaa, hát igen. Nem csodálkozni, megérteni kéne
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59451 üzenetére
Nem azért írtam, hogy istenítsem, nem véletlen váltottam vissza a 7-esre. Mindössze azért írtam, mert a megjelenéskor sokan hasonlóan fikázták a 7-est is, kellett neki jópár év, mire kiforrotta magát
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59448 üzenetére
Gyorsabb a 8-as a 7-esnél. Tapasztaltam T60p-n és a T500-on is. Mindössze annyi a baja, hogy még kiforratlan rendszerről vagyon szó, ami elég sok kisebb-nagyobb gondot tud okozni. A gyártók sem nagyon kapkodják el a driverek készítését és kiadását, ez a másik fő problémaforrás (szerintem...)
Nem lenne rossz T500-on sem, ha a System Update rendesen lefutna, nem csak 2 dolgot találna, a többi tizenvalahányat meg nem manuálisan kellene kompatibilitási módban feltelepítenem...
Várni kell még ezzel 1-1,5 évet szerintem, mint anno a 7-esnél.(#59449) xcds: Kösz, de van itthon néhány
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #59445 üzenetére
Ott a pont.
De van valami a 8-ban, ami a 7-ben nincs! Kihívás! Hogy megtaláld azokat a mindennapi dolgokat, amiket a 7-ben már zsigerből tudsz, hogy hol van, és hogy kell.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #59427 üzenetére
Én nem is szoktam a T500-asomat maximum fényerőn használni, különben kiégeti a retinámat
13-14-es fényerőn használom -
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #59427 üzenetére
Ha elöregedett, akkor lehet gyenge. Amúgy szobában szerintem simán elég a 120cd/m2, vagy max. 150cd/m2, de akkor már viszonylag sok környezeti fény kell.
-
Grafirka
őstag
válasz
FoxiestFox #59424 üzenetére
Hat egy 1440 koruli felbontast mar azthizem bevallalnak, mert dolgozni , mar nem dolgozom ezen a gepen, csak netezes, filmnezes, es szeretnem ha kisse erosebb fenyereje lenne.Ez egy 1680/ WSXGA+ de nagyon gyenge a fenyereje.Kulteri hasznalat teljesen lehetelen de szobaban is elegge gyatra.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
FoxiestFox #59328 üzenetére
Ez ismerős. 2L üdítő, néhány szendvics, vagy dobozban főtt kaja, lapos, töltő, egér, tollak, kábel, pendrive, bugylibicska, kiskanál a somlóihoz, somlói. Ez eddig kb befért egy termetesebb laptoptáskába.
Ha hazafelé hozni kell tejet, addigra elfogy a kaja, de az üdítőben úgyis marad 2dl, ami miatt össze kell nyomni a plackot, hogy a gép felett a cipzárt össze lehessen húzni.
Fél vállon 10kilóig szavatos vagyok hosszú távon. -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #59328 üzenetére
Tanulság: sokat eszel.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59306 üzenetére
Húúúsz és fél
és jó kézügyességem...
Igazából az én stílusom átlagosan 2 féleképp jön át/le az embereknek;
-vagy bejön
-Nagyon nem jön bePedig nem egy monitor előtt fotoszintetizáló Emó vagyok, sokkal inkább RÁSSÁ PÁWÖR feeling
Meló mellett/szerelés közben/párommal/szabadidőmben (mahaha) átlagosan szeretek a WoW mellett görnyedni ha épp nincs olyan idő, vagy heppem, hogy kimenjek fotózni a KÜLVILÁGBA
Remélem kielégítő betekintést nyertél, még ha csak felületesen is a személyemből...
-
xcds
őstag
válasz
Ez nem a társkereső.
-
Dhampir
félisten
válasz
A mi bolygónkon nem években mérik az időt...
-
Fifi
őstag
válasz
FoxiestFox #59239 üzenetére
Aki használt ilyet, az leírhatná, hogy ez a wireless billentyűzet milyen minőségű amúgy, mielőtt beleugranék egy vásárlásba.
Vettem anno én is egy LENOVO SK-8835 ThinkPad USB Keyboard with UltraNav billentyűzet-et, de második nap már elcsomagoltam, mert egy ilyen Dell KB212-B csak magyar kiosztású rommá alázza és sírva vettem elő újra. Viszont a tauchpad és az ultranav jól jönne, de nem a gépelési élmény rovására.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59267 üzenetére
Számomra olyanjai nincsenek - jó az akksi lehetne hosszabb, de majd a bay battery ezt is megoldja. Dokkolót a büdös életbe nem használtam, express card is évekkel ezelőtt volt a közelemben. De sokaknak ezek fontos dolgok, nem is vitatom a létjogosultságukat, csak számomra haszontalanok, így nem fáj a hiányuk.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59262 üzenetére
Kettőt is vettem saját használatra (a másikat donornak ha baj lenne, csak a kijelző 40-50eFt hozzá, úgyhogy 35-ért egy hibátlan működésű, 2%-os elhasználódású akksis gép több, mint álom)
Na majd meglátod, ez a kezeim között fog elmállani
Top5 notebook-ba X301 nálam benne van, talán még a top3-ban is, úgyhogy ez egyhamar nem megy piacra.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #59262 üzenetére
Vett saját részre is, meg nekem is vett egyet.
-
Fifi
őstag
válasz
FoxiestFox #59241 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59241 üzenetére
Apróról vadásztam postával együtt 6 k-ért, magyar.
Tim82: Teljes mértékben, volt benne 9 ciklus, egyébként szinte új. 4-4,5 órát bír biztosan, de majd egyszer megnézem hogy ténylegesen mi a vége, még nem volt alkalmam kipróbálni.
-
Chaser
legenda
válasz
Új vagy használt magyar megfelel? Ha belenézek a varázsdobozba biztos találok valamit
-
Gondwana
addikt
válasz
Esetleg egy numpad nélküli, azaz a rövidebb változat, de lokalizció nélkül, Szabadkáról, olcsón? Ezt úgy értsd, hogy csak a kék feliratok vannak rászitázva, a fehérek semmi. (Részletek PM)
-
btudos
nagyúr
válasz
Ma jött meg a billentyűzet, épp egy ilyenről írok
-
válasz
FoxiestFox #59236 üzenetére
mondd, hogy nem kék
-
soldi3r
veterán
válasz
FoxiestFox #59236 üzenetére
SMD, es milyen szinu lesz?
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59215 üzenetére
Csak hogy legyen ellenvélemény is....
Én 8.1-el használom az X200-at, különösebb gond nélkül. Bár tény, nem akarok bele 3G modemet rakni, ami problémás tud lenni, de egyébként nincs gondom, még a Power Manager is megy, és meg is jegyzi amit beállítok neki. Perze lehet szívás is, de nekem nincs bajom vele.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59184 üzenetére
Már megtörtént
De semmi. Az is lehet, hogy tényleg bay akksi, de döglött és azért villog olyan gyorsan az akksi led.
lakkusjj: mert sajnos kék halállal kifagy a gép, el se jutok a rendszerig. De még a bios is le van jelszavazva szerencsére
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59182 üzenetére
Nem, mert fő akksi nélkül nem indul el a gép szerintem, csak hálózatról. Létezik olyan, hogy a gép akksi nélkül töltőre dugva villogtatja az akksi LED-et a hálózati táp LED alatt? Mert ha van ilyen, akkor nem nagyon élem bele magam.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59163 üzenetére
+1, még azzal együtt is, hogy nekem a kedvenc TP-em az X301.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59154 üzenetére
Erre meg nem is gondoltam... pedig tök logikus
Irodai eszközök amik vezeték nélkül kommunikálnak de nem a Wifi sávján hogy az interferenciát megakadályozzák
Túlbonyolítottam -
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #59136 üzenetére
Én még így se értem. Mire jó?
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #59115 üzenetére
Köszönöm a választ! Én vindózra gyanakszom.
Tim82: Nálam se gyakori szerencsére, de párszor előjött már. Általában figyelek, hogy amíg elalszik, addig ne csináljak semmit, pl. mobilnetet ne húzzam ki, mert akkor jó eséllyel besz@rik. De anélkül is tud. :p
Nemrég olyat is csinált a Win7, hogy felébredéskor nem töltötte be a bejelentkező panelt, a háttérkép bejött, de se ujjlenyomattal, se jelszóval nem lehetett belépni. Lecsukásra nem aludt el újra. Szintén reset...
soldi3r: Nem nagyon volt lehetőségem, mert az akku nem bírta már. Gyorsan rádobtam a tápot, de lekapcsolt. Megnézem amit linkeltél.
rgeorge: ilyenem nincs jelenleg, de nagyon hiányzik már egy normális net, routerrel, NAS-al...
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox #59105 üzenetére
Nekem olyat csinál néha a gép(T61p), hogy lecsukom/alvóra teszem, és nem alszik el. Minden megy(Thinklight, NumLock, CapsLock, DVD-t nyitja), csak a kijelző nem. Ilyenkor nem lehet mit csinálni, csak hosszan nyomva kikapcsolni, aztán ugrott a munkamenet, ha valami nem volt mentve. Egyszer lehúztam a tápról, megvártam amíg lemerül az akku, hogy hátha hibernálja magát, és onnan még vissza lehet mászni, de csak nyomott a végén egy kékhalált, és leállt.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59101 üzenetére
De épp ezt mondom...
Visszaemlékeztem, hogy egész pontosan mi volt... és echte ugyan ez a helyzet
Nálam egy igen gyors SSD munkákodik meg 1-2 varázslat, hogy kicsit folyékonyabb legyen a rendszer működése... én ebből a "MINDEN BECSUK" csak annyit érzékeltem, hogy megállunk, kijelző elsötétül (mint pl hibernálásnál) és utánna HELLÓÓÓ -
Gondwana
addikt
válasz
Velem utoljàra kìndòzàpdét csinàlt ilyent melò közepén.
-
chab7
addikt
válasz
Nem akkor van ilyen mikor mondjuk túl melegszik a proci és amiatt kapcsol le? Olyankor azért gyorsan kell, hogy meg ne főjön.
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59099 üzenetére
Azért most belegondolva, bőven hasonló volt a jelenség a Te álltalad leírtakhoz csak én nem úgy reagáltam rá, hogy megvárom mit csinál... hanem vártam kicsit (meglepődtem) aztán Hard OFF a power gombbal és újraindítás... [Raid közepén nem vicces ez]
Ami meg inkább gyanút keltően érdekes; hogy mindkettőnknek kb ugyan akkor és ugyan annyi ilyen eseménye történt (nekem is az első a múlthét közepén, a második valamikor vasárnap vagy szombaton lehetett)
Semmi összeesküvés elmélet, de lehet beleszőttek valamit az új TP szoftverekbe (és nem is egymástól totál elkülönülő masinánk van T-W 500 és nemrég húztam fel én is újra opprendszert) -
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #59097 üzenetére
Nekem a múlthéten kétszer volt hasonló furcsaság, kb olyan volt mintha beállt volna rendszer egy túlhúzott órajel vagy hibás processzor számítás után... de mégis másmilyen volt
Kijelző OFF, a kommunikációs ledek mint pl a Wifi, a vinyó stb lejzet mintha valós feldolgozás menne rajtuk végbe
Most vagy valami "nagy testvér" teszt részesei voltunk vagy két különböző véletlen eset -
voyager4.4
senior tag
válasz
FoxiestFox #59073 üzenetére
Jah igen, úgy értettem, mármint, hogy tudna menni
, de fura, h a másik meg szállra egyezett és az meg nem ment
-
bajuszati
tag
válasz
FoxiestFox #59037 üzenetére
értem, ezt nem vitatom, csak nem akartam újra rakni az ssd-n az oprendszert
-
fgordon
senior tag
válasz
FoxiestFox #58942 üzenetére
Éppen, hogy le volt merülve sokáig, utána történt ez, nem 100%-on. Nem vettem észre este, hogy kihúzódott a táp a dokkolóból, a gépen futott valami direkt, hogy majd másnapra végez, és reggel úgy vettem észre, hogy nem megy a gép, de be sem kapcsol. Akkor vettem észre, hogy kihúzódott a töltő a dokkolóból...
A Thinkpad Power managerében be volt kapcsolva olyasmi, hogy ne töltsön rá például 99%-on. Hogy kellett volna tárolni, használni a notebook aksiját szerinted? 80%-ra feltöltött aksival, amit kihúzva nem kap áramot, a gépet meg tápról használni aksi nélkül?!
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58913 üzenetére
Jó, háde' lógnak azok a kábelek szanaszét, csak nem véletlenül van az leragasztva.
Mondjuk én sima szigetelőszalaggal szoktam, csak gondoltam megkérdezem, hogy más mivel szokta. Szeretnék beszerezni valami spéci cuccot erre. Ha már egyszer szerelgetek, legyen valami normális ragacs is...
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox #58877 üzenetére
Ilyeneken nem gondolkoztam, nem is nezegettem
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FoxiestFox #58831 üzenetére
nem tudtam, h a teljes feltöltés, csak 96% alatt indul.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
FoxiestFox #58559 üzenetére
az normális, h nálam (x200, P8600) rmclockban a legkisebb VID, amit be tudok állítani 1.0375V? (még superLFMnél is). pedig cpu-z szerint van, hogy 0.925V-ra is leesik a VID.
amúgy mit jelent az IDA type? -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #58758 üzenetére
Nem rajtam múlik.
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #58710 üzenetére
Nekem a másfél évesen vett w510-em még kb egy évig hullamerev volt(középtájt nyitás közben még picit "kattant" is), mostanra kb. komfortosan nyílik
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox #58706 üzenetére
Azért nem pár hónap az
-
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #58706 üzenetére
Jobban jársz a ragacsos fémszalag(kályhacső póver) és a kiskalapács kombóval, hamarabb megvan és olcsóbb is. Kb ugyanolyan tartós. Keress rá neten
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58689 üzenetére
Akkor az Intelhez egy T400-ban pl. tök felesleges a gap-pad helyett egy réz lapka? Nekem az van, nem tűnik bajosnak a dolog.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
FoxiestFox #58679 üzenetére
Meglátom mennyire merevedett meg. Volt hogy 95fokon izzítottam, nagyon elgondolkoztam egy rézlapra való cserén. A környezetemben nem igen tudok szerezni nagy tisztaságú rezet, az 1, illetve 5ft-osok jók lehetnek erre a célra?
Inkább túlbiztosítanám, mintsem leolvadjon, vagy a hőtágulás okozta fáradásba pusztuljon bele. -
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58655 üzenetére
Néhány fórum hozzászólást találtam. Hát...
Majd ha lesz ingerenciám kipróbálom, de nekem így is bőven OK az SSD teljesítménye.
"RAPID mode allocates some RAM (up to 25% of total memory, or 1GB, whichever comes first) and uses a portion of CPU power in order to accelerate the drive performance beyond the limits of SATA 3. If you need every ounce of your CPU, or if your CPU isn't super powerful to begin with, or if you're on a laptop (RAPID + increased CPU usage will consume more power, decreasing battery life), enabling RAPID will probably have more drawbacks than benefits."
"Rapid mode will use up to 1 GB RAM and 1 Core of your CPU. Only first Evo will be powered. Usually most users won't "feel" the difference between two SSDs. So the same with Rapid."
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58653 üzenetére
Nemnem. Ez a Samsung Magician-ben bekapcsoltahó (Rapid Mode - Advanced Feature-nél van) funkció. De én még mindig szkeptikus vagyok
Utánaolvasok jobban.
-
Arlekim
aktív tag
válasz
FoxiestFox #58642 üzenetére
Kemény asztallapon, játék közben. Nem húztam, vagy ilyesmi, csak néztem mit bír vele a játékom, és egészen jól nyomja full-full beállításon, 1200 x 800 (?)-on. A háttérben ment a gpu-z, az mérte. Most hogy a böngésző megy, az érték: 58C°° GPU load:17% - 37%. Játék alatt végig 98%.
(#58643) RazorGTR1: Köszi! Megnézem.
-
r4z
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58629 üzenetére
Pedig megéri
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #58601 üzenetére
Felraktam az Intel saját drivereit... a legújabbakat... most kb ugyan az a helyzet mint nálad.. csak nálam 5300AGN van... nem hiszem, hogy itt gyökeredzik a probléma...
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #58599 üzenetére
"WÓTMÁ"
Még az acces connections-t is lekaptam és újrahúztam... (Nekem pl SEMMILYEN profil nincs benne, lehet ez probléma? )
System Update már nem tud semmit sem felrakni, minden megvan...
Digitől van a netem... mikor fellépek PPPoe kapcsolatra akkor a hálózati fülnél (Tálca) felnyitom van ugyabár az internet és egy Ismeretlen kapcsolat is (gondolom a központi AP amiről kapja a háztömb a netet)
Acces connections meg szimplán nem veszi észre hogy interneten van, próbálkoztam már össze-vissza osztogatni meg mindendéle jogosultságot adni a hálózathoz a windows álltal stb... de semmi eredménye
Eléggé bosszant... -
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #58595 üzenetére
Nekem 5300 AGN van... ez miben módosítja a dolgokat?
illetve mikor megnézem az illesztő program szállítót akkor nekem nem Intel van hanem Windows mindkettőnél... -
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #58591 üzenetére
De mégis valami támpontot...
Neked pl milyen verziós az Acces Connections program?
Milyen beállítások mennek? (vannak ilyen profilok ahol nekem nincs semmi sem de lehet mindenfélét bügykölni stb...) 64Bit-es win7-em van.. -
YumeD
tag
válasz
FoxiestFox #58579 üzenetére
Kösz, ez bejött, én még a W510em nem láttam vindóz alatt (7,8,8.1) villogni pedig már egy ideje nálam van
Tényleg, WWAN-ra valami hasonló esetleg? (Gobi2k) -
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58559 üzenetére
A 800 MHz körüli órajel csak LFM-nél van, vagy nem? Az első szorzónál már magasabb alapból csak a fesz ugyanaz. Az IDA nálam nem megy. De sokan írták, hogy nem annyira lényeges.
A pattogás-recsegés viszont most úgy tűnik megszűnt. Lehet, hogy az LFM volt tényleg a ludas.
-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox #58367 üzenetére
Hmm. Ez a probléma engem is érintett a T400-nál. RMClock nálam is fut. SuperLFM-et kilőttem most én is. Tesztelgetem Youtube-al, filmekkel ilyenekkel. Kíváncsi leszek, hogy megszűnik-e a recsegés. Viszont nem rossz az LFM-nél az a 800 Mhz körüli működés, kár lenne érte :/
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox #58521 üzenetére
... meg nem is annyival nagyobb, mint a 12"-ak, de ferde előlapos ODD, tehát T400
Szerk.: a második nem lehet X201, nem vastagabb a CPU-hűtőnél (35W TDP)
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58504 üzenetére
töröld a drivert és kiderül.
-
solaris7
tag
válasz
FoxiestFox #58403 üzenetére
Nekem az be van pipálva, de megnézem úgy is kivánxsiságból pipa ki és marad a 6 x 0,9500V fesz
-
bokorugró
tag
válasz
FoxiestFox #58393 üzenetére
Köszi, az oldalt ismerem, de nem jártam még arra.
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58383 üzenetére
Gyönyörű
-
bokorugró
tag
válasz
FoxiestFox #58386 üzenetére
Világos, de itt nem arról van szó, hogy egy boltban állt. Ezek céges notik, amiket kiszórnak mert lejárt a három évük. Ezt a darabot meg történetesen nem használták a cégben.
-
Tóbias
csendes tag
válasz
FoxiestFox #58369 üzenetére
Rendben, köszi megtaláltam.
-
válasz
FoxiestFox #58355 üzenetére
Most lefrissítettem mindent.
Intel wifi, bluetooth, lan frissült, a késleltetések nőttek, már akkor is recseg, ha nem fut az RMClock.
Az Intel Matrix szarja pedig szokás szerint kilőtte a win update-et.
Mire egy másik driverrel ez megjavult.
RMClock-ban a processzor SuperLFM fokozatát kikapcsolva a latency ismét helyreállt, és egyelőre nem is recseg.
Ez lenne a mese vége?Egy szó mint száz: akinél recseg a hang, és használ RMClockot, első körben kapcsolja ki az LFM-et, vagy magát a programot, hátha az a gond!
Ez már mindjárt jobb:
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58357 üzenetére
De gonosz!
SPeti1984: Csak a pici részt pasztázd! Nehogy lekend az egészet!
-
SPeti1984
senior tag
válasz
FoxiestFox #58357 üzenetére
Köszi a választ.
Amúgy én csak a pici ezüstöt pasztáztam mert úgy tudom azt kell csak.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58352 üzenetére
Nekem T500-on az a driver van, amit a win7 feltett sztem. 2008-as,10.0.2.2. X200-on nekem a késleltetés az egekben, ha nem tiltom le a lan-t.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #58350 üzenetére
t500-ban nem ez a hálózati adapter van. Ugyanaz van, mint az én x200-amban: intel 82567lm. És érdekes, hogy ugyanazzal a driverrel a t500 nem recseg, az x200 meg igen....
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58343 üzenetére
Megelőztek. De igazad van, minek is fárasztani magad ha elvégzik helytted a piszkos melót
-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox #58343 üzenetére
Ez lenne az?
-
hito
nagyúr
válasz
FoxiestFox #58341 üzenetére
Maga a driver nincs meg, vagy a post amiben linkelték?
-
válasz
FoxiestFox #58273 üzenetére
Senki?
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #58334 üzenetére
A linkelés nem jött össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest