Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Tóbias
üzenetére
Még Windows 8/8.1 driver sincs hozzá, csak 7-es
Elérhetőek a Lenovo hivatalos oldalán. A Switchable Graphic driverből felteheted, ami az oldalon van
Power Managerből érdemes egy régebbi verziót feltenni, mert az újabbak összeomlanak VGA váltás közben
Régebben töltöttem fel egy pakkot, a még biztosan stabil, régebbi verziós ThinkVantage és Lenovo szoftverekből, itt találod őket, ebből tedd fel a Power Managert, ez még stabil, nem omlik össze VGA váltáskor. A csomagban lévő Hotkey is még a működő verzió -
Francia91
veterán
válasz
Tóbias
üzenetére
Hogyne lehetne, de előtte kell a Power Management Driver, majd a Switchable Graphic Driver is. Csak ezek után fog menni a Power Managerből való váltás. Természetesen BIOS-ban is válthatóra kell állítani a grafikát (emlékeim szerint "OS Select" néven van az opció BIOS-ban)
-
-
Francia91
veterán
-
Tim82
félisten
válasz
Tóbias
üzenetére
A Vezérlőpulton belül megvan a Rendszer -> Biztonság részen keresve az FPR programja, ott emlékeim szerint ki lehet kapcsolni, hogy kérje az ujjlenyomatot.
vegytek: T43-on még nem próbáltam meg. Ez a módi, T42p-n használtam, de nem tudtam rendesen megoldani a pin mod-ot ahhoz, hogy működjön a wifi led.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Tóbias
üzenetére
Vagy futtasd ez a videót teljes képernyőn, max fényerőn, két óra hosszán át(arra figyelj, hogy a képarány a te monitorodnak megfelelő legyen), vagy töltsd le az undead pixel nevű alkalmazást, és azt futtasd két órán át max fényerőn.

-
-
Francia91
veterán
válasz
Tóbias
üzenetére
Az én T500-asomban is 2x4 Gb 1600 MHz-es Hynix RAM-ok futnak, tökéletesen

Pontos típust nem tudok mondani, de lőttem fel róla képet, onnan le tudod olvasni -
Tim82
félisten
válasz
Tóbias
üzenetére
Az előkészítés megvan és nem is nehéz beszerelni, de ha akarsz működést jelző LED-et is hozzá, akkor clearplate-t is cserélned kell olyanra, amelyiken van BT ikon.
Innen kiindulva töltsd le a Hardware Maintenance Manual-t (pdf), a doksi saját oldalszámozása szerint a 111. oldalon (az Adobe Reader számozása szerint a 119-en) lesz a bluetooth-ról szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(esetleg BIOS-ban is letilthatod)