Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz chab7 #59102 üzenetére

40 fokos volt, erre emlékszem, mert mikor elkezdett bezárogatni, odapillantottam a szenzorértékre a tálcán.
    Ati vga volt aktív, de nyitva volt az ablak, tehát utcahőmérséklet uralkodott a szobában :D
    Amúgy is meg van kenve MX2-vel, halk, hűs.

Driverre gyanakszom amúgy. Mégpedig a PM driverre.
    Naponta 1-2-3 alkalommal előfordul az, hogy olyat produkál a gép, mintha egy pillanatra átváltana az akkura, majd vissza. Felvillantja a fényerő OSD-d (nem változtat, csak megjelenik-eltűnik).
    Ezt a T500 is csinálta, és a W500 is csinálja. Sőt, emlékeim szerint a T61p-m is anno.

A másik érdekesség, hogy teljesen random nem jön vissza sleepből, csak fekete képernyő.
    Mindkét vga-val szokta csinálni, heti 1-2 alkalommal (én csak altatni szoktam munkába jövet-menet, kikcsapcsolni sosem szokott lenni, kivéve, mikor ilyet játszik).

Olyan is volt már kétszer, hogy csonttá fagyott a gép, megakadt a hang, ennek kapcsán pedig az eseménynaplóban hálózati hibát vettem észre, mindkét alkalommal DHCP-hibával szállt el az adapter, de mivel ez ritka, nem különösebben zavar, az első két jelenség zavaró csupán...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés