Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ó, még az előző netbookomhoz vettem, több, mint 4 éve, olyan 9000 forint körüli áron.
Ez még az m555b típus volt. Most úgy látom, már egy újabb kiadását árulják, az M557-et, ami kb ugyanez, csak modernizált szenzorral, árban is hasonló (10-11K ahogy néztem), és 3 hónap helyett 12 hónap akksi-időt ígérnek neki. [link] 
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ilyet biztosan nem.
Ezzel valami hihetetlen precízen tudsz pont akkorát görgetni, amekkorát akarsz, ha akarod gyors, ha akarod szép lassú, pont ott tudod azonnal 0-ra lassítani, ahol/amikor eszedbe jut... Szerintem ha a mérnökök a fejük tetejére állnak se fognak tudni ennyire gyors, kényelmes és egyben pontos scroll módszert kidolgozni semmilyen touchpadra. Összehasonlíthatatlanul jobb bárminél, amit eddig próbáltam. 
A notimhoz mobil egérnek is ilyen szabadonfutós BT egeret vettem: [link]. Hagyományos egérrel ha scrollozni kell, a sírógörcs kerülget ezek után.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az IdeaPad Y-szériájára asszociáltam, csak éppen nem állt szándékomban részleteiben taglalni itt.
Sajnos azok is egyre gyengülő anyagminőséggel (és félelmetes magyar szervizszolgáltatással és Lenovo-képviselettel) lepik meg a Lenovo-fanok népes táborát.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nana, már konzumerben is tud jobb minőséget nyújtani a "gamer" Lenovonál.

-
voyager4.4
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jogos...
akkor pontosítok: Xiaomi és társaira gondoltam elősorban, meg kínai belpiacos gyártókra, a Lenovo elég global azokhoz képest. -
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hm, egy faborítású x220 adná.
kellenének hozzá steampunk hatású billentyűzet kupakok, persze a tp mechanika megtartásával. -
bicajoskema
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi a dícsérő szavakat, de édesapám honlapja az ő munkáival.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Soha nem voltam én ellene de korábban az asztali pc jobban kellett. Most meg a mászkálás miatt ez kell, és eddig a véöccézzal nagyon meg vagyok elégedve. Apósom meg megkapta a téöccázat, és eddig megelégedésére használja.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem
De ajánlgattam, csak senkinek nem kellett 
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kingston V+100 96GB
-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
egyetértek, a T500-am tökéletes, a T530 még válalható de necces, a T540 pedig vicces mint business gép, én pénzt már nem adtam volna érte. a dell-től félek, régebben volt, driverei szarok, a HP-k billentyűzete meg fos. ha most kéne vennem, lehet hogy macbook lenne.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már az is jó kérdés, hogy minek egyáltalán ennyi tárhely
Alapból amúgy asztaliként használom a gépet, de volt már olyan, hogy szükség lett volna hirtelen pár száz dvd-t felmásolni.. na mondjuk pont erre. Az hogy notebook vagy asztali gép, nálam már ugyanaz. De már nem is vennék PC-t, nálam a gép = notebook, csak ez jöhet szóba. Amíg meg csak lehet, TP-ket fogok használni, mivel AAA gémekkel nem játszom, illetve semmi egyéb komoly grafikus erő nem kell, a "rendes" asztali gép nálam már értelmét vesztette.
Ez is ugyanazt tudja mint a régi "négymagos" amd gépem, csak harmadannyi fogyasztással. -
paja_falcon
csendes tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
kerestem, nem találtam eddig

-
Tin
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hát, elég érdekes, de a T500-am zsanérja < 2 év aktív használatot bírt, a billentyűzetét pedig 2x kellett cserélni mert elkopott és nem működött rendesen.
a T530 műanyag háza törékeny volt, és az aksija elég hamar megdöglött.
a T540p nincs meg régóta, vicces szerzet hogy nem lehet fizikailag rögzíteni a kijelzőt az aljához, vicces a szigetes billentyűzet, de egyáltalán nem vészes. a numerikus billentyűzeten lehidaltam, de nekem sokszor jól jön, mert asztali gépen állandóan használom.
egyedül a tapipadja véleményes, de sikerült megoldani ezt a problémát is, és most már pontosan úgy működik, mint egy külön gombos tapipad: jól.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Felébredt az önkéntes mérvadónk

-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
X60-ig látok vissza, mindegyik X-es tabletből volt IPS, van amelyikből pedig csak az volt.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ebből látszik nem láttál még 1400x1050-est, de azért tolod az igét
arra kiraktál egy korrekt minőségű képet olyan volt mint egy festmény még közelről is. x200 se rossz 1280-nal, de azért közelebbről látom a pixeleket, viszont nem vészes. -
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
1200p-s kijelző a workstationomban volt, érdekes lett volna ezekben

A betekintési szögekkel nincs gond, a pixelszám az ami gond lehet.
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Sőt, x230t-ig is csak HD van. X240 és x240t sz első amiben van nagyobb FHD opció is.
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem találkoztam mással. x200s-ben van 1440-es de TN, tabletbe szerencsére olyat nem raktak. Sztem nincs is 1400x900-as IPS panel 12"-ban, semmiben nem láttam.
-
orangutan4
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Natívon nem, sajnos. Plusz az árnyékok bugosak a régi driverrel nálam. Van olyan h egy szobába bémenve olyan a fíling -már bocsánat a kifejezésért- mint niggger segge az alagútban. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na jah, nekem akarmire is kell, a 64 bit akkor is sovany. Nem melegszik annyira, az az egyetlen elonye

Most a W520-asokat nezegetem, de meg varok az arak csokkenesevel
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi az infókat! Én is így gondoltam. Ehhez képest én hozzérek és KO.
Remélem, nem okozott nagy kárt az elszökő teád.
(#70682) btudos: Köszi! Végigondolom a lehetőségeim, és ha nem tudok mást, dobok egy PÜ-t.

(#70683) Tim82: Köszönöm neked is.

-
KTibxx
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Köszi

-
icoj69
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lehet, hogy a win 8.1 miatt
Nem találom azt se, hogy hol tudom importálni a könyvjelzőket
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem is, minden gépen. w7 x64
-
scarbantia
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
64-es értéket adj be, az a leírás szerint is arra van, hogy ész nélkül felpörgesse, nálam a 78 is ugyanazt csinálja, igaz 4500rpm a max. (W510)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
x200 gyári ventivel

-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
tp fan manual mód 1-7, de ha pl 78-at írsz be az elvileg max 7-es fokozat 4k rpm-ről felmegy 6,5-re, valszeg minden tp-nél
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A kutsa rúgja meg, tp fan manual 7x 6,5k rpm, csak úgy beírtam a hetes után valamit

-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Erről a fotóról a Maus képregény ábrázolási világa ugrott be.
-
scream
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már vártam

Sajnos itt nem az autocorrect dolgozott túlbuzgón.
-
Peet91
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Gondolom autocorrect for the win... Attól még nem kell rögtön a nácica

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez tetszett!

(#70509) Francia91: nincs SSD-m, pusztán a két rendszer között látom a különbséget pl. boot időben.
(#70510) metal01: lassan tölt be, sok idő mire eljut az ujjlenyomat beolvasásáig, aztán utána is malmozik még egy ideig. Összességében a Win8 nekem gyorsabbnak tűnik.
-
btudos
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó kérdés, mennyit lehetne kihasználni belőle.

-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nincs tudomásom olyan GPU elhalálozási problémáról, mint a Quadro NVS140M esetében, de majd a többet tudó hozzászólók kiigazítanak. A GTX 770M már sok mindent tud (Optimus, SLI, PhysX, Verde Drivers, CUDA, 3D Vision, 3DTV Play), GDDR5 memória... nem lehet rossz.
i8kfan létezik, de át kell böngészni a kompatibilitási listát, hogy jó lesz-e. Talán még a BIOS Setup-ban találsz BIOS thermal controls engedélyezési lehetőséget stb. is.
-
Dhampir
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
M4600-at használtam korábban, hát, elég volt a Precision ütemes ventilátor felpörgéseit hallgatni, ezt leszámítva jó masszív gép volt, klassz billentyűzettel. A kijelzője gyönyörű színű volt, de 15,6" méretben a fullHD-felbontás miatt nagyítót kellett használni, ez éles szeműeknek nyilván nem okoz gondot.
Amint rgeorge utalt rá, az első döbbenet elmúltával, amikor a Delles drivereket úgy kellett rá összevadászgatni, a Google segítségével később felleltem egy klassz honlapot, ahonnan egyben le tudtam húzni mindent. A Dell javára mondva legalább a Vista is teljes körűen támogatott volt.
Sajnos mostanában a Precik csak nagyon húzós áron szerezhetőek be. -
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Telepiteni egyszer kell, azutan csinalsz egy onkicsomagolo drivermentest, es csokolom

-
rgeorge
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért nézd meg a Dell szofvereit is, a System Update megfelelője a fasorban sincs. Nálam két Dell járt az elmúlt 3 évben (E5530, E5540), mindkettőnél akkorákat bukott, hogy itt összesen nem volt annyi baj a SU-val. Pl. rossz BIOS frissítését ajánlja fel makacsul, még akkor is, amikor már a jó fent van, stb.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ez a fórum , nem az a fórum

-
Ideg
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már csak az lenne a problémám, hogy nem akarnak működni a funkcióbillentyűk. Plusz a bluetooth sem megy. Fel akartam hozzá rakni a drivert, de kiírta, hogy kapcsoljam be a bluetootht csak hát nem tudom bekapcsolni mert az fn+f5 semmit sem csinál. :S Ötlet?
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
4GB-ra már mehet a 64bit, bizonyos esetekben jobb is lehet, attól függően, az eszközök mennyi címterületet esznek meg.
Ami az SSD-t illeti, nem a 4GB mellett kell félteni, nekem is 4GB van a T410-ben, és teljesen jó mindennapi használatra, de 2GB-ot, ami az előző netbookomban volt, hát nem volt nehéz csurig tölteni.
Pár komolyabb ablak FF-ban, esetleg pár megnyitott program, és game over... Na, ott kap az SSD.... Nem mondom, hogy a széltől is óvni kell, de azért 2GB mellé sem tanném be, az is 100%. 
Az SSD-nél amúgy engem nem is az érdekel, hogy tönkremegy, hanem hogyha ez bekövetkezik, akkor a rajta lévő adataim elveszhetnek, mivel egy trehány alak vagyok, és ritkán mentem róla a cuccaim.

Márpedig az SSD-k sokszor sunyi módon döglenek meg, úgy tűnik, mintha működnének, csak hopp, ez nem olvasható, meg az sem... Inkább kicsit túlvigyázom.
-
Ideg
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
13.9. Valamiért ezt rakta fel a system update.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én kitartok. Tudod, kicsit savanyú, kicsit ütött, de mégis az enyém. Nincs nagy baj vele. Ami van, az meg igazából Lenovo trehányság...hűtés házirend, tapipad kikapcsolhatatlanság...stb.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem, csak azt a marhaságot szeretném cáfolni, hogy 64 bites Win + SSD kombó mellé elég a 2 GB RAM.
Lehet, hogy neked elég volt...Az Avira amúgy meglehetősen kevés erőforrást használ.
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dehogyisnem, nem is kevéssel. A 64bites windózban minden 32bites program "emulátorban" fut, aminek sokszáz MB a ramigénye, tehát nem úszod meg. Tehát egyszerre van a memóriában egy 32 és egy 64 bites futtatókörnyezet is, ami hatalmas pazarlás az igen kevés 2GB rammal.
(#70423) dying_star: Az SSD élettartamának remek, ha non-stop rendszermemóriának van használva, drága spórolás ez. Másfelől, ha rájön, hogy kevés, 4GB rendszermemóriához is még a 32bites windóz az ajánlottabb, pontosan az emulátoros móka miatt.
Egyedül akkor érdemes 64bites OS-t rakni ezekre, ha tervben van az upgrade a közeljövőben 8GB-ra. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
64 bites Windows 7 Home Premium + Lenovo PM/AC + Avira kb. 90%-át elviszi 2 GB RAM-nak, csak szólok.
-
Ideg
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
#70400-ban írtam le. Az istenért sem tudom kihozni belőle azt ami az előző OS alatt volt. Konkrétan szerintem nem is aktív csak az integrált, hiába van max performance-ra állítva és driverek felpakolva.
-
Ideg
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
2Gb memóriával gondoltam mindegy. De ez a gpu kiakaszt. Fogalmam sincs mit csináljak vele...
-
Ideg
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mert mi a gond vele?

-
gyenesmartin
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tapipadját ritkán használnám.
Ennek van típushibája, ha quadro vga-val veszem? -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A korábbi TP generációkkal sajnos nincs összehasonlításom, más TP gépet nagyon rég használtam, de a közelemben lévő "consumer" notikénál ezerszer jobb ez is.

A gyors kopásról is olvastam, nálam ez szerencsére még nem jelentkezett, mivel főleg egérrel használom vagy a tracpointtal.
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó, én nem laptop mellé vettem, mióta feltelepítettem, nem használtam azt a gépet. Csak arra próbáltam utalni, hogy egy PC nem feltétlen az energiazabáló kategóriát jelentheti, ergo otthonra jó megoldás lehet egy ilyet összerakni, ha nem hardcore gamer a tulaj.
Tessék megérteni a lényeget!
A T500-at itthon én is dokkról használom, jelenleg egy átlag monitorral, amit Németországból kukáztam kemény 10 Euroért (1680x1050-es az is, 24"-os), majd beruházok egy FHD IPS-be valamikor, de első a motor restaurálása

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Itthonra egy AM1 "Kabini" platformos kis HTPC-t raktam össze
Athlon 5350 (integrált Radeon HD8400 IGP), 4 GB DDR 1600 MHz RAM, 500 GB HDD, 1 ODD, ASRock AM1H-ITX alaplap full terhelésen 78 W-ot zabál a kicsike. Hétköznapi feladatokra bőségesen elegendő a teljesítménye, az IGP jóval erősebb, mint a T500 HD3650-ese. Egy 90W-os notitápról megy a gépezet. Mondjuk nem kellett hozzá monitort meg egyéb perifériákat vennem, azok megmaradtak az előző (Socket 462-es) masinából.
Tehát hanem hurcolod, akkor össze lehet egy asztali masinát rakni, nem feltétlen az 500W-os tápos, gamer cuccokra kell gondolni itt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem ez 70k-ból kijött összesen. Az szüleimnek és öcséimnek kellett otthonra, a Socket 462-es gép már nagyon sovány volt YouTube-hoz is, hiába volt fullos a konfig (Athlon XP 3200+, 2 GB RAM, Sapphire HD3450 AGP) -
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én szeretem a tapiját, nem tapad rá az ujjam, tök jó a finoman rücskös textúrája, meg a kihagyott rücsök sor a scrollbarnál, ráadásul elég egészen finoman hozzáérni a megbízható vezérléshez.
Bár nem sokat használom, és az enyém még nem kopott, elkopva viszont nagyon sokan szidják. 
-
Archttila
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, pont ezen szempontok miatt nem lenne neki praktikus.
ivana:
Vettem már itt az aprón T400-at amiben kb. 2 hónapig bírta a dVGA, ment is vissza. Rengeteg a külföldről behozott leselejtezett, leharcolt darab. (tucatszám árulják általában ugyanazok az árusok) -
Praetorianus
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hát rendkívül meggyőző voltál. 200-ezres kezdőárral bizonyára csak hulladék lehet...
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Veled ellentetben en nem csuklok ossze egy 4kgs laptoptol

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Iszonyatosan piszkalja a csoromet a w700 amit linkeltem multkor.

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ugye mennyivel jobb, mint Skull fuckkal fenyegetőzni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az Edge topikot hadd ne én csináljam már meg.
(Szerintem ugyanis elférnek itt.) -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Milyen finoman célozgatsz most...orvos látott már ?

-
ezsolti
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem direkt küldik ide őket......

-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
(csak a végén ne a Full Metal Jacket zàròjelenete legyen a segìtő jòszàndékod vége - valahonnan ismerős nekem a kiképző stìlusa)
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Segítsek?

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Érdekes, mindig valamit eltolok.
Most valahogy össze jött, pff.

Amúgy T400-ról van szó. -
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
8GB-tal nem állt meg semmi

-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nalam be van kapcsolva a lapozofajl, a 8 GB RAM-bol meg nem fogytam ki atlagos hasznalat mellett sem, hiaba volt megnyitva 20+ bongeszolap (Opera), videokonvertalas ment hatterben, meg Skype videohivas. Egyedul komolyabb 3D-s rajz szerkesztesenel kozeledek a 7 GB RAM hasznalathoz. Egy-ket proginak tenyleg kell a lapozofajl.
-
Gondwana
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
(Elrepedt bal és kettétört jobbzsanér W500-ból van itt nálam is.)
-
Chaser
legenda
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem kapcsolom
Van 1 gigás modulom, csak nem volt időm betenni. 2x4 volt benne, csak az egyiket oda kellett adnom egy gépbe. De úgy néz ki x220 lesz a következő áldozat, abban 2x8 lesz, ha chrome felét viszi akkor is marad
-
utgyuru
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
De ha be van dugva a töltő, akkor kellene, nem ?
-
Francia91
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A szakembör megmondja

-
Blue Eagle
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A hangbeállítás megfelelő. Nincs némítva semmi.

-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Listájuk sincs csak viszonteladóknak az meg egy vicces free oldalon...

-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kell hozzá egy kis kalandvágy az biztos.

-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha eladósorba kerül, jelzek, de ez még arrébb lesz.
-
kistewe
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-n = kimenete-n

uff stewe
-
jss
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, ez igy valoban jogos. Szetszedtem, nem latok benne folyadekot vagy kulonosebb korroziot.
Minden jonak tunik, megsem megy. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Abból indult ki az egész, hogy az OP által többször jelzett, eredeti, gyári oprendszerre írtad ezt: "meg sem merem kérdezni, honnan van".
Ha félreértettelek, az a félreértéseden alapul... 
Amúgy nyilván vágom az iróniát, csak már a kiindulásod érdekesre sikerült.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nekem ugyan nem... win7prox64-en nem tette meg, pedig friss volt. Lehet azutén teszi csak meg ha lefutott a winsat...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
És persze legális, éérteem...
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért a töredezettségmentesítést nem árt...
Sőt. -
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tehát járt nálad egyszer egy szar XP, ami véletlenül nem warezolt volt. Oké, megértem a traumát.

-
metal01
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én nem használom a hibernálást, azért kapcsoltam ki. Tudom, ne féltsük az SSD-t... Inkább azt mondom, felhasználói szokás függő a dolog.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
meg sem merem kerdezni, honnan van
Ne is, hanyagoljuk az ilyen kétes gyári legális oprendszereket, az enkórról elérhető Megagigabladewinteredisön az bezzeg jó.
/irónia
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
btw, en lehet atszokom oda egymagam lassan

-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azert annyit hozzatennek, hogy a masik.gepen a levalasztast kovetoen kialszik az ultrabay led. Itt nem ez tortenik. Szerintem ez nem biztonsagoa leallitas. Valami gyikja van.
-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak az a gond, hogy eddig nem pörgött, de más gépben (T500) sem pörög egyik vinyó sem leválasztás után... csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy pörög és le van választva mégis... eddig két vinyóval csinálja, amikkel eddig nem csinálta ezt... de ha nem gond, akkor elfogadom azt is

-
csubuka
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Végül szívesen beáldozom a működő ssd-ért és TRIM funkcióért a hotswap elvesztését... elég a driverezésből részemről. Végre kilábalt a gép a BSOD sorozatból is, tök jó...
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elég szörnyű poén volt amúgy.

Amúgy éppenséggel némi szenvedéssel (ami inkább a gyakorlatlanságom miatt volt) mindent be tudtam lőni rajta eddig. Van normális energiamenedzsment és ventivezérlés, OSD, működő ujjlenyomatolvasó, az üzemidő pedig konkrétan jobb egy kicsivel, mint az RMClock-kal alulfeszelt P8600-as X200-on volt Windows 7 alatt (ugyanazzal a 6 cellás LG akkuval használom). Kb. annyi negatívum van az X200->X201 cserében, hogy gyakrabban megy a venti (amúgy halkan csinálja, szóval nem zavaró).
Kb. Evernote és OneDrive hiányzik, amiből egyikre sem várható Linuxos kliens, amúgy minden számomra fontos dolog megvan.
Igaz, küzdősebb volt beállítani, mint egy Ubuntu-vonalról való disztrót lett volna, de cserébe rohadt gyors és atomstabil. Játszani meg nem nagyon játszom rajta, csak pár Steam-es indie játék kerül majd rá, amik Linux-kompatibilisek (pl. Shadowrun), meg egy két Wine alatt jól futó régiség.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na, a zsanér témába meg bele se kezdjünk inkább.

-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jaja. De a rollcage is olyan vékony, hogy ha kimenne, akkor is össze lehetne nyomni...
-
rrobi
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Dehogy írom!
Velem korrekt volt! 
Új hozzászólás Aktív témák
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kék, sárga, Swarovski, mindegy: csak hozd az Edge 70-et!
- További aktív témák...
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Thinkpad T16 Gen2 27% 16" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe gar
- HP ProBook 445 G7 AMD RYZEN 5 Pro 4500U/8GB/256 SSD/14 " FHD laptop garanciával
- 4ÉV GAR!! Lenovo X1 Carbon 11th Gen OLED KIJ. i7-1365U 16GB/512GB Intel Iris Xe Graph Magyar v.bill
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez még az m555b típus volt. Most úgy látom, már egy újabb kiadását árulják, az M557-et, ami kb ugyanez, csak modernizált szenzorral, árban is hasonló (10-11K ahogy néztem), és 3 hónap helyett 12 hónap akksi-időt ígérnek neki. 
Ezzel valami hihetetlen precízen tudsz pont akkorát görgetni, amekkorát akarsz, ha akarod gyors, ha akarod szép lassú, pont ott tudod azonnal 0-ra lassítani, ahol/amikor eszedbe jut... Szerintem ha a mérnökök a fejük tetejére állnak se fognak tudni ennyire gyors, kényelmes és egyben pontos scroll módszert kidolgozni semmilyen touchpadra. Összehasonlíthatatlanul jobb bárminél, amit eddig próbáltam. 

akkor pontosítok: Xiaomi és társaira gondoltam elősorban, meg kínai belpiacos gyártókra, a Lenovo elég global azokhoz képest.

Natívon nem, sajnos. Plusz az árnyékok bugosak a régi driverrel nálam. Van olyan h egy szobába bémenve olyan a fíling -már bocsánat a kifejezésért- mint niggger segge az alagútban.

Egyedül akkor érdemes 64bites OS-t rakni ezekre, ha tervben van az upgrade a közeljövőben 8GB-ra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)