- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Tikakukac #71072 üzenetére
Ha kapnék egy vadiújat, és kikapcsolnám ennek az attribútumnak a figyelését, akkor lehet hogy makulátlannak mutatná a vinyót a Sentinel. Okosabb lettem, de boldogabb nem. A mostani vinyón 85%-on áll a kondíció. Szóval a három napos cserében azt hiszem szó nélkül cserélik. Szóval nem is érdemes több szót vesztegetni a dologra. Reménykedek, hogy a Latitude esetében nem fordul majd elő ilyen anomália...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Tikakukac #71070 üzenetére
Mint említettem, az előzőt 82/87-nél küldtem vissza. Gondolom te persze megtartottad volna, majdcsak megdöglik az elállási idő után... Hülye azért nem vagyok, hogy ennyi pénzért ne teljesen hibátlan cucchoz ragaszkodjak...
Csubuka, neked köszi a választ, az építő jellegű volt, egyesekkel ellentétben...
-
Praetorianus
aktív tag
Tudom, hogy az E széria számotokra nem "igazi" TP, de azért (illetve főleg ezért) megosztanék egy kis E540 tapasztalatot. Az első darab három napot töltött nálam, 82/87-es vinyóval vitte vissza a futár a boltba. A cseremodell ugyanaz volt, mert ugye okos ember nem lép kétszer ugyanabba a szarba
Két nap után 87/100-as a vinyó, hétfőn jön érte a futár
Szóval köszönöm a Lenovónak az élménydús ismerkedést, Dell Latitude vagy HP ProBook a szerencsés jövendőbelim, inkább kifizetem azt a kis különbözetet...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
FoxiestFox #70349 üzenetére
Hát rendkívül meggyőző voltál. 200-ezres kezdőárral bizonyára csak hulladék lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged