- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Na kérem! Tegnap minimálisan szétkaptam a gépet. Az SSD az optikai meghajtó tetejére került, simán van ennyi hely. De ha jó láttam akkor alatta is elfér a molex csatlakozók rendezése után. Ami meglepett, hogy SATA tápkábellel nem találkoztam ezért saját készletből kellett átalakítót használnom. De ez legyen a legnagyobb baj!
Mielőtt megvettem a gépet (N36L) mindenhol az írták, hogy 6 db SATA port van rajta. Nekem viszont nem jön össze ez a matek. 1 db szabad portot találtam az alaplapi USB mellett.Ha jó gondolom akkor HDD portok is 1 db portra lehetnek kötve! Lehet a szemem nem az igazi vagy nem ittam elég sört tegnap! Az optikai meghajtó így most nincs bekötve, ez még várja a megoldást!
Az továbbra is érdekelne, hogy típus szerint milyen hangkártyát tudok beletenni? Valaki operált már bele hangkarajt? Egyenlőre nem szeretnék külön VGA-t ezért a HDMI-s megoldást most kihagyom.
Bennem az alakul, hogy Ubuntu vagy Debian szerver lesz a gépen és az egész csak konzolos módban fog futni. Így elvileg kevesebb erőforrást foglal az op. rendszer.
A vékony kliens(ek) kérdése továbbra is nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- MSI B450 GAMING PRO CARBON AC Alaplap + AMD Ryzen 7 3700X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Garanciális ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI Alaplap + AMD Ryzen 7 9700X
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest