- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffo
tag
Ma jöttem rá, hogy az IceWarp levelezőszerver nem is a Windows Home Server része, valójában az ismerősöm tette fel, mert ki akart próbálni valami webmailes rendszert. Aztán szépen összeakadt a WHS alap távoli elérésével, mert a 80, 443 portokra tette fel magát, emiatt jelzett hibát az Irányítópult-ban, hogy az útválasztó nem működik. Ha jól veszem ki nem is ingyenes, így uninstalláltam, visszaállítottam az IIS-ben a portokat, és most már nem jelez hibát az Irányítópult.
Majd felrakom a helyére valószínűleg a DeskNow-t, külföldi fórumban és egy tutorialban is - [link] - ezt ajánlották, és úgy állítom be, hogy más portra tegye a webmail részt. A kifelé működéssel nem kell foglalkoznom, mert az ismerösöm az ügyfélkörének akar ilyen belső webmailt csinálni, hogy egyeltalán ne menjenek ki a levelek, és így bizalmas adatok, dokumentumok a netre, ill. akármilyen net szolgáltató email szerverére vagy rendszerére. Akárhonnan a világból bejelentkeznek erre a szerverre, és küldenek üzenetet neki vagy egy másik szintén a szerveren lévő usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest