Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeffo
tag
Végül sikerült megcsinálnom a WHS-t úgy, hogy kaptam az ismerősöm gépéhez Teamviewer-es hozzáférést, és több órán keresztül próbálgattam, kerestem külföldi fórumokban megoldást. Itt találtam egy tippet - [link] -, amire a sok próbálgatások után én is rájöttem, hogy meg kellene változtatni a webszerver portokat, mert sehogy sem akarta engedni a távoli elérést 80 vagy 443-as alapértelmezett web portokon. A Windows tűzfalon keresztül is engedélyezni kellett az új webszerver portokat, a routeren pedig a Forwarding/Virtual Servers-nél beállítani.
A WHS-ben az Irányítópult/Távoli webes elérés beállítása alatt továbbra is jelzi a hibát, hogy "Az útválasztó nem működik", de nem szabad a javításra nyomni, mert akkor visszaállítja a webszerverben a 443-as portot.
A tartományba mégis maradt a homeserver.com-os átirányító, ami elvileg frissítené az IP címet, de azért a routerbe betettem egy no-ip.org-osat is. Ám a https csatlakozáskor az utóbbinak nem találja érvényesnek a tanúsítványt, gondolom a rendszerben kellene valahol beállítani, ill. hozzáadni ezt a címet, vagy talán a tartományba a homeserver.com-os cím van beírva, és csak ez biztonságos alapból?Korábban próbáltuk a router firmware frissítésével is megoldani, de úgy tűnik nem ez volt a gond, a WHS rendszerben lehetett valami rendellenesség, vagy állíthatódott el valami. Hiszen a router-ben a Security/Remote Management-ben engedélyezve a router távoli elérését, az működött 80-as porton, tehát akkor átirányítással, ill. UPnP-vel mennie kellett volna a WHS elérésének is.
Később beállítottam a Windows tűzfalba a 80, 443-as portok engedélyezését is, erre bejött az IceWarp levelezőszerver webmail felülete ezeken a portokon. Akkor elképzelhető, hogy összeakadt a webszerverrel az IceWarp?
Azonban ez a mailszerver nem működik kifelé, mert nem küldi el a levelet külső email címre, és a mailfiókneve@gépneve.homeserver.com címre sem jön meg a levél. Akkor ennek is majd utána kell nézni, ez is biztos rosszul van beállítva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Mire jó egy HP N40L microserver?
- Tudástár HP MS N40L: kiszolgáló otthonra
- World of Warships
- OnePlus 15 - van plusz energia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- 2026 - Íme a 2. héten megjelenő játékok listája
- Blu-ray lejátszók
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest