Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
válasz spyduck #7770 üzenetére
Ezért lesz telefonálás holnap. Ha átvert megnyuvasztom az tuti. Holnap elküldi a vásárlási számla másolatát(mert azt elfelejtette odaadni) és bemegy Euronicsbe.
Amúgy a gép teljesen hibátlan állapotú, csak a melegedés aggaszt egy kicsit.
A furcsa az, hogy a hp warranty checkje is 1 éves garanciát ír!!! -
sakeee82
aktív tag
válasz spyduck #7775 üzenetére
Pont az a baj, hogy a garjegyen egy Hpq nb dv 3040hu nevű gép van feltüntetve, amit még a neten sem találtam meg, mintha nem is létezne...
Szóval van egy notim elvileg gari nélkül, és ez rendkívűl megnyugtató
Ha vissza megy a srác a számlával és a gari jeggyel, remélem kiderül, hogy ők hibáztak és nem szívok nagyot. Bár az egy év gari, így is. úgy is szívás.szerk: gondolom vissza bírják keresni, hogy mit adtak el azon a napon, hány órakor és kinek.
-
veterán
válasz spyduck #7775 üzenetére
A Fogyasztói Törvény szerint a garancia a számla vagy vásárlási bizonylat kiállításának napjától kezdődik. Tehát ha áll egy évet a raktárban, akkor sem a vásárló terhére rövidül a garancia. Főleg nem egy multinál, ahol ez is csak EGY DARAB termék.
A gond ott van, ha nem annak a nevére szól, aki a garanciát érvényesíteni akarja. Simán el lehet utasítani.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
ANT
addikt
válasz spyduck #8407 üzenetére
Azt talán nem tudják SN alapján, hogy jelenleg milyen op.rendszer van rajta, de hogy milyen előtelepített rendszerrel került forgalomba, azt azért csak-csak...
Konkrétan nekem anno kizárólag Vista Business-t ajánlottak (SN bediktálása után), annyiban volt választásom, hogy 32 vs. 64 bites, angol vs. magyar nyelvű legyen-e?
Ja meg downgrade joggal kérhettem volna ikszpét is. No, thanks.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
válasz spyduck #8410 üzenetére
(Nem XP, hanem Vista matrica van a gépemen.
Másrészt semmi egyebet nem mondtam, csak a SN-t diktáltam be.)
De végül is mindegy, mert nekem megfelelt a Vista Business telepítő. Csak szerettem volna egy tiszta op.rendszert, ami nincs felhizlalva a sok felesleges HP sz@rsággal.
Az már viszont tényleg az örö'bódottá' teteje, ha op.rendszer nélküli laptophoz is adnak telepítőlemezt.''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
veterán
-
Csabee.
nagyúr
-
veterán
-
veterán
válasz spyduck #9393 üzenetére
én 6 éve forgalmazom a Pavilionokat, és nekem is jók a tapasztalataim az újraértékesített gépekkel. A szervizzel sincs semmi probléma, spyduck hozzászólását meg tudom erősíteni, kaptam már vissza én is jobb alaplapot, vagy HDD nélkül kiküldött gépet HDD-vel gyári win-nel.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
nagyúr
-
veterán
-
nagyúr
-
tupacamaru
veterán
válasz spyduck #9436 üzenetére
Ugyan nekünk nem ilyen gépünk van de csak a Hard Drive Protection-t és a kártya-olvasónak kellett drivert feltenni Win 7-alá. Magát a kártya-olvasót megismerte de csak a driver feltelepítése után tüntek el a sárga felkiáltó jelek az eszközkezelőben.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
veterán
-
kacsyx
aktív tag
válasz spyduck #9450 üzenetére
Köszi a választ! Itt a fórumon olvastam olyat, hogy ez a HP gari amit ír, ez nem működik már, mivel valami hibát ír ki ha használnád ezt az opciót. Szerinted mi ezzel a helyzet? Tényleg érvényes az a gari? Mert ha igen akkor talán még garibővítést is lehetne hozzá venni, ami hatalmas mák lenne egy újhoz képest durván fele annyiba kerülő notinál.
-
nagyúr
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
válasz spyduck #9495 üzenetére
Max. Nem olyan alkalmazást használtál ami kiaknázta volna. Ha nem is a pár MHz különbséget, de a 3M kontra 6M cache méret sebességileg, vagy a 10W különbséget (35 kontra 25W) fogyasztásilag érzékelni lehet sztem.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz spyduck #9495 üzenetére
Elég komoly különbség van a két CPU között, a T9400-ban 6MB az L2 cache, és az órajele is kicsit magasabb.
Én tapasztalatból mondom, hogy lesz különbség, én is nemrég upgrade-eltem a HDX20-asomat T8100-ról T9300-ra. És gyorsabb is lett a gép, a Crysis is
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest