- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
I-S-T-I
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy HP Compaq nx6310-es laptopba mi a legerősebb proci amit bele lehet szerelni? Most egy Celeron M"valami" van benne.
üdv: Isti
-
I-S-T-I
tag
válasz
spyduck #15372 üzenetére
gyárilag a 32 bites volt felrakva, meg egy win XP sp3 telepítő cd-t kaptam.(vagyis 3 mat de mind xp hez van) akkor ez azt jelenti h a gép alján lévő cd kulcs használható 64 bites windowsal is?
amúgy a matricán lévő kulcs és a telepített win7 cd kulcsa nem egyezik
adm: a gép egy újonnan vásárolt 8440p
nem renew
a válaszokat köszönöm
-
I-S-T-I
tag
hi! rég jártam erre, de most jól jönne egy kis segítség
karácsonyra beújítottam magamnak 2 Gb ramot a meglévő 2 mellé
a windows látja is a 4 Gb- ot de csak 2.9 et tud használni...
A gépen egy 32 bites Windows 7 Professional van. az lenne a kérdésem, hogy lehetséges e valahogy megoldani a (közel) 4 gb kezelését?? nem értem igazából h miért veszítek ennyit.. a vga integrált, shared memory-s. Minek lehet 1 Gb memóriája? :Saz biztos h a 64 bites win megoldaná a gondot, de nem akarom elbukni az eredeti winemet... van rá mód h igényeljek 64 bites W7 Prot Hptől?
másik kérdés, hogy fel lehet-e úgy telepíteni egy másik win-t hogy a recovery partíció ép és használható maradjon a későbbiekben?
előre is köszi a segítséget, Isti
-
I-S-T-I
tag
üdv
az én szeretett Elitebook 8440p-m aljáról sikeresen elhagytam egy gumitalpat
nem nagy érvágás de nem tudja valaki h ezt lehetne e valahogy pótolni? ha bemegyek Hp szervízbe raknak rá talpat?
-
I-S-T-I
tag
már 2 hete használok egy HP EliteBook 8440p-t, eddig semmi különösebb gondom nincs vele csak néha ha a mutatópálcát használom így mászik az egér, mint az optikai egereknél, ha nem sima a felület, de am nincs vele bajom
a zárszerkezet szerintem jó, nem szorul. egyedül az zavar hogy bár lassan, de folyamatosan megy a venti....(viszonylag halk, de nem hangtalan)
ha valakit valami érdekel írjon
-
I-S-T-I
tag
válasz
spyduck #12856 üzenetére
Én is épp laptop vásárlás előtt állok, és elég sokat olvasgatok ezekről a gépekről és azt olvastam (logouton is) hogy a Latitude E6400 asnál a hangszóró borító rácsról könnyen lepattog a festék, így elégé csúgya...
a T410 esnél pedig nincs már az LCD magnézium keretben....
HP 8440p pedig kapható 1600 x 900 as felbontású kijelzővel ([link])
eddig nálam a 8440p olcsóbb változata áll nyerésre
igaz annyiért disztkrét VGA-s T410 est kapnék de a keret miatt inkább a HP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest