- Fórumok
- Notebookok
- HP notebook topic
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
Pyttawrx
MODERÁTOR
-
SeniorTilla
veterán
-
MrPetya19
addikt
-
SeniorTilla
veterán
-
SeniorTilla
veterán
-
AeSDé Team
őstag
Köszi, valóban ez lesz az. Már csak az a kérdés, hogy honnan lehetne beszerezni, mert magyarországi boltban nem látom, a HP-nél meg igencsak borsós ára van (és ráadásul nincs is készleten...).
Hasonló HP tollak vannak itthon is, de nem tudom hogy ugyan azt a minőséget képviselik-e, illetve rendelkeznek-e ugyan azzal a mágneses rögzítési lehetőséggel, mint ez a toll. -
SeniorTilla
veterán
-
SeniorTilla
veterán
-
SeniorTilla
veterán
-
SeniorTilla
veterán
-
gooool
őstag
Eddig egy i3-as asztali gépem volt 4 giga rammal és egy nvidia 9500gt-s geforce-al.Ez bőven kiszolgált,de érthető módon mivel a notit hosszabb távra vásarolnám,ezért fontos a hardveres erő is.De viszont az elitebook meg külsejében nyűgöz le.
Nehéz a döntés:
-erős hardver,gyengébb külsővel
-gyengébb hardver,atombiztos szerkezet
(bár állatira vigyáznék rá,mint minden cuccomra) -
gooool
őstag
Azért az általad említett gépek már kicsit túlhaladják e keretet,a 320K már nagyon határ nekem,de úgy gondolom ebből már ki lehet hozni vmit.
Az elitebook a kinézetében és strapabíróságában fog meg főleg,bár hardverben is erős.
Az Envy 17 nagyobb,erősebb nála,de nem tudom mennyire jó a minősége kívül.
Szvsz ez akkor fog eldőlni amikor személyesen a boltban leszek,ott jó eséllyel mindkettőt kipróbálhatom. -
Goose-T
veterán
Renew inkább nem, mutteromnak olyan van, de hibás az egyik memóriaslotja, amíg a RAM-ot nem raktam át neki egy másik slotba, mindig igazgatni kellett, különben nem indult a gép. Amúgy is saját céges beszerzés lesz, és komoly munkára lesz használva (programozás/adatbázis). Innen tervezem megrendelni, az ára már így is nagyon rezgeti a lécet, drágábbat nem akarok, nagyobb képernyő sem kell.
-
spyduck
nagyúr
Amiótta megvettem az Iphone-t rájöttem, h ez képviseli a mobil számítástechnikát. Azóta meg, h volt egy 8710w-m is rájöttem, h az igényeimet legjobban egy full hd-s 8740w elégítené ki a lehető legolcsóbb renew verzióban. Sajnos elérhető áron, legalább is amennyit én szánok rá mostanában nem lesz kapható. Ezért látok rá nagy esélyt, h hamarosan 8540p tulaj leszek. Sajnos viszont az 1600x900-as felbontás nem igazán nyerő számomra.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
Zolocz1
csendes tag
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nekem nem talált, everest-el megnéztem. Én azért nem ott helyben tetettem bele a memóriát, mert 2x annyiba jött volna ki, mint amennyiért megvettem és beleraktam saját magam, ráadásul úgy még az eredetiket meg is tartották volna maguknak!
Majd írok ha már tudok róla vmit, egyelőre semmi fejlemény, azóta nem volt kékhalálom.
Más: milyen rendszert használsz rajta? xp, vista? vistánál nekem olyan problémám van, hogy a fényerőt nem lehet állítani a gyorsbillentyűkkel,ami elég idegesítő (quick launch buttons drivere fennvan). Valamint XP alatt ugyanazzal a driverrel megjelenik az OSD hang v fényerő állításakor, vista alatt semmi, de a hangerőt legalább lehet állítani

Megint más: szted mi az az AMT?
Azon kívül h Active Management Technology... mire jó ez magyar nyelven? Hasznos? -
A_ScHuLcZ
addikt
Alig több mint 1 hónapja, október elején vettem vhogy, de ez renew!
Nem voltam még szervízben, ugyanis eleinte nem csinálta, majd vettem bele egy 2gigás ramot az egyik 1-es helyére, azután 2 héttel kezdte a kékhalálos játékot. Elég sűrű lett egyik napról a másikra, nyomtam több memtestet és kiderült h vagy a 2gigás modul a hibás, vagy az alaplapom nem szereti (ugyanis van h jó volt memtest szerint van h nem)
Azt visszavittem a héten, várom h bevizsgálják, viszont már azóta is volt kékhalálom az eredeti ramokkal!
Viszont ezekre memtest még 1x sem írt hibát... -
A_ScHuLcZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Napelem
- Adobe Photoshop
- Diablo IV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 14" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G7 - Intel N4020 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E782 - i5-3G I 8GB I 128SSD I DP I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx