Új hozzászólás Aktív témák

• zedii

aktív tag

Na. lett töltőm garanciálisan. Azt mondták, h az elozo zárlatos lett, fene tudja mitől. A lényeg: nem volt se számlám se garipapírom. A gépemet 2007augusztusban vettem, egy év garival(mint utóbb kiderült a töltöre is 1év volt és nem fél) a trükk, hogy vásárláskor én nem kaptam garilevelet csak számlát, ekkor azt mondták ,h majd a modell szám alapján majd lehet intézni mindent. És végül ez is történt. Minden papír nélkül notebookomra írt modellszám alapján lettem azonosítva és gariztatva! Ám, fontos, h a Hp-nél a gariidő, ha nincs garileveled a Hp álltal rögzített időpontól ketyeg, vagyis nem feltétlenül az eladás napjától! Ez én esetemben mák volt mert kábé 1hónap difi volt és így még a garis szezonban voltam benne, erre figyeljen oda mindenki ,mert balulis kiüthet a dolog. (pl a garancia kiterjesztés nem halogathatom tovább szeptemberig, hanem a nyáron meg kell lépnem) Ja és a garikiterjesztést is javaslom mindenkinek 1év kb 15pénz 2év asszem 25? és ez az alkatrészek meghibásodására vonatkozik. Korrekten álltak hozzám a ennél a szervíznél (itt) és pikpak cserélték a hibás tápom, a garis árak is tőlük vannak. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés