Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zedii

aktív tag

hp 6715b noti vettem a nyáron igen sok reménnyel, aztán a hülye kompatibilitási dolgok miatt (vista 64 bit, vista 32bit) nemkevés bajom volt. igazából eslő laptopom asztali cucchozvoltam hozzá szokva így az átálás se volt egyszerű..most már viszont valamelyest összeszoktunk.
    Ami még mindig zavar ,h állandóan szól a ventilátor, és alapból 46fokon van a proci és az alaplap, azán 50 fölött kezdi a rázendítést 60 tájt meg méginkább. ezzel nehezen barátkozom. meg a hülye hibaüzenetekkel is amit a vista köpött ki folyton...a héten érkezik a jóöreg xp reméljük stabil lesz.
    a monitor része kiváló! azt nagyon szeretem, sebességét még mindignem merem beskatujázni, mert néha nemtudom ,h a softver - oprendszer - driver miatt vacakol vagy sem. a vista 3.0-at adott az értékelésén. :F
    Kényelmes jó a billenytűzetének a kioztása , és szeretem tuladonképpen nyomkodni. hülye helyen vannak viszont az usb és hang cuccos bemenetek -eztnem értem miért nem lehetett a monito mögé tenni?-. Ami még gázos a wlan de csak is odahaza, tehát vlszínüleg bennem lesz a hiba, mert ha alvóra teszem majd wakup olom képes 10perceket is szarozni ,h meglelje a hálózatot meg csatlakozzon..mindez inetrnet kávézókban nincs, ott gondnélkül pikpak, csak az itthoni ruoterrel szarakszik . :F
    összeségébe örülök neki és igen hasznos gépezet, bár lehet ,h intel mellé állnék legközelebb a hangok miatt.

Új hozzászólás Aktív témák