- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Váltótól ne parázz, nagyon kényelmes, ráadásul az egyik legjobb váltószerkezet amivel találkoztam. Kicsit szokni kell, de annyira egyszerűen megtörténik ez, hogy én még a mai napig van, hogy ott fenn keresem a váltót, pedig nem ültem Hondában már lassan 3 hónapja

Ha meg a Mazdát választod, akkor nagyon nézd meg, mert nagyon hajlandóak a rohadásra...
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
4. gen.
BigBlackDog
Ha jól tudom az már 5. genes. Viszont biztos jó lehet a r kerék kormányzás is
Viszont pont ettől tartok én is... Hiába írja a hirdetésbe, hogy megkímélt, ki tudja, hogy tényleg olyan-e... -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Köszi! Egy kis infót azért mondhatnál róla

Mennyire vészes a fenntartás, milyen típushibákra kell figyelni, mennyire fogyaszt nagyon sokat, na meg személyes vélemény is érdekelne
-
LógaGéza
veterán
Azt megköszönném

tboy93
Gyári párti vagyok, kivéve HiFiben
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Gyári a lefogatás? Nekem ez volt benne, igaz én egy kicsit alakítottam a tartón.
-
LógaGéza
veterán
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, igyekszem!

Szerintem még nem fogtam fel, hogy min vagyok túl, mennyin múlt az egész
Maradandó sérülés elvileg nem marad, ez a szegycsonttörés eléggé lassan gyógyul, mivel semmit nem tudnak vele csinálni, majd magától begyógyul... Viszont addig se emelni, se fordulni, se ásítani, se köhögni nem tudok anélkül, hogy fájna...
Vésztő - Okány között van az útszakasz, egyik felét megcsinálták most, a másik felére nem jutott...
Jöttek szemben, azért akartam gyorsan visszahúzni... Szerencsére ők is észrevették, hogy van valami, és megálltak még hamar.Az autó szerintem is GTK lesz. Motorcsere már nem kell, a gátlók le lettek mérve, azt mondták, hogy rendben vannak, szilenteket és kutyacsontokat cseréltünk, jobb is lett az egész... Még futunk egy kört a közúttal, hátha sikerül valamit intézni, aztán nézem az utódot

-
LógaGéza
veterán
Úgy látszik nem csak én jártam meg mostanában... Péntek délután szokásos úton mentem haza a melóból. Elég rossz az út, van egy hely, ahol van egy nagyobb gyűrődés széltibe az úton, ott mindig lassítok, mert ha nem, akkor lekoppan az autó. Most is lassítottam, de sajnos nem volt elég, megdobta az autót, átsodródtam a szembesávba, próbáltam visszahúzni, de nem jött össze, eltaláltam egy fát, és az árokban álltam meg... Légzsákok nyíltak, de lábon szálltam ki. Szerencsére megúsztam egy szegycsonttöréssel, és komolyabb nyaki/mellkasi zúzódással, kb a biztonsági öv mentette meg az életem, meg a szerencsém, mert ha 5 centivel arrébb kapom a fát, akkor lehet még nem írok...
Az autóval nem tudom mi lett, faterék szedték ki, a bal ajtó nem nyílik, a jobb se teljesen, B oszlop felett van egy nyekkenés. A bal első felnim a hátsó mellett találtam meg, tojás alakúan, és több darab kitörve belőle... Ha hazaengednek a kórházból lövök pár képet... -
LógaGéza
veterán
Amennyiben megmondod, hogy milyen autóról van szó, akkor még lehet segíteni is tudunk

-
LógaGéza
veterán
Dilemmázok kicsit. Szóval ott állok most, hogy kezdenem kell valamit. Eszi a motor az olajat, a vizet is most már, ráadásul érdekes zörgő hangot ad gyorsításnál, és érezhetőbben gyengébb. Eddig felújítás pártján voltam, de kaptam egy ajánlatot bontott motorról, szereléssel, mindennel egyben 150e-ért (D16V1).
Ezen felül az első futómű gatya, minimum gátlócsere, valamint ha lassú mozgásnál jobbra fordulok, akkor ropog a jobb eleje, ez lehet gömbcsukló, vagy toronycsapágy is - utóbbiakat mondjuk gátlócserénél úgy is ki akartam cseréltetni.
Kérdés, hogy szerintetek újítsam fel, vagy hagyjam így, és inkább gyűjtsek egy másikra? Elég sokat gondolkodtam ezen az elmúlt pár hónapban, de nem tudom eldönteni... -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Csak azok kerültek be, akik küldtek képet. Én se vagyok benn pl, mert nem küldtem

Nemrég amikor !Overdose! elvállalta a topikgazda szerepet, akkor ráírt mindenkire, aki aktív a topikban, és frissítette az összefoglalót. Ha valaki hiányolja magát belőle, akkor itt a lehetőség mindig, jelezze. -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Nálam is zörög valami elöl, gyorsításkor, olyan hang, mintha a kipuff lyukas lenne. Kipuffos azt mondta, hogy semmi baja a rendszernek. Elvittem szerelőhöz (persze akkor alig volt hangja), azt mondta ezért ne bontsuk meg a motort... Viszont engem nem hagy nyugodni... Ha téged zavar, akkor igen is valami hiba van, amit meg kell oldani. Ne hagyd így, mert csak megutálod, az meg senkinek nem jó...
-
LógaGéza
veterán
Futómű-felújítás: voltam egy szakinál, azt mondta, hogy ott kell hagynom egy napra, hogy megnézze mit kell vennem hozzá. Ezzel annyi a baj, hogy 50km-re van, nem tudom otthagyni, mert kell minden nap az autó.
Első kisebb-nagyobb kátyúknál kopog, jobbra kanyarodásnál recseg jobb elöl valami, és a gátlóim kukák.
Ugyebár gátlókat cserélek, miket kellhet még? Stabkarok és szilentek 2 éve voltak cserélve, bár gondolom ezt most is kellene. Recsegés toronycsapágy? -
LógaGéza
veterán
Autóhifiben is szokott ilyen probléma lenni, generátorzajnak szokás nevezni a sípolás hangját. Sok esetben azért van, mert a táp mellett megy az RCA/hangszórókábel, de nálad ez nem valószínű, mert gondolom minden gyári.
Simán lehet, hogy a fesz-szabályzó rosszalkodik, vagy csak épp a testelési pontok korrodáltak el, azokat elég lekötni, és felcsiszolni, majd vissza. Vidd egy autóvillamosságishoz, tuti tud valami okosat mondani
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Nekem nem rángat már, inkább elpattog az orra. A Dunlop Sportmaxx RT betapad nagyon jól, főleg ha már meleg kicsit, nem kapar el, de mivel elég könnyű az orra, elpattog...
Mondjuk ez azért is lehet, hogy szarok az első gátlóim... Mindegy, már úton vannak az újak, kíváncsi leszek rá, hogy úgy mit csinál
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Autós topikban jött fel ez a típus, ott van is valakinek, és jókat írt róla.
Nyugi, nekem nincs egy ép elem az autón, sőt olyan se, aminek csak polír kell...
Peter.70
Sőt, ennyiért is. U301 Parking Sensor a keresőszó.kornelka
Csak akasztottál rá csigát, nem bírtál magaddal?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LógaGéza
veterán
Ezt nézted? Legalább nem kell fúrni.
Én is ilyenen gondolkodok egy ideje, csak előtte le kéne fújatni a lököst
-
LógaGéza
veterán
Az nem, az felmegy közép alá kettővel, és oda be van betonozva, nem mozog semerre, ameddig meg nem állok

-
LógaGéza
veterán
Mióta cseréltem üzemanyagszűrőt, azóta nekem is termel - múltkor mentem egy olyan 100km-es túrát, és még feljebb ment a mutató, ahhoz képest ahogy induláskor volt

-
LógaGéza
veterán
Magyarba olcsóbb: [link]

Mondjuk én nem tennék fel piros jelet - ne mutassa azt az autó ami végülis nem is.
Ha letisztultat akarsz, akkor szerintem vedd le az S jelet, ha azt akarod, hogy minden nyúl tudja, hogy mid van, akkor rakd fel az Accord logót is. Mondjuk aki érdekel és ért hozzá, annak pont nem a logó fogja megmondani
-
LógaGéza
veterán
Általában a Hanno PF830 a minimum ami ajánlott.
Simán megoldható, én is otthon csináltam, valami jó mosószer, hőlégfúvó, sniccer, és nagy adag türelem kell hozzá
kornelka
A menetzaj csökkentése nehéz probléma, az főleg nem az ajtó felöl jön, hanem a motortér, és a kerekek felöl. A tűzfal általában szigetelve van, azon nagyon nehéz, és költséges bármit is javítani. Te házilag esetleg a hátsó kerekek felett tudsz szigetelni, a csomagtérben, az valami pluszt hoz. -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
... és ha kint 35fok van, benn meg olvadozik a váltógomb?
Mondjuk én még nem vettem észre, hogy bekapcsolna magától a belső keringtetés, pedig mostanában elég sűrűn kell használni a klímát - de legalább azt tudom, hogy működik a napfényérzékelőm
-
LógaGéza
veterán
Én ezt használom az utolsó problémára

-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
BILSTEIN B4 GAS-ra kaptam ajánlatot, nem is rosszat árban. Véleményt erről tud valaki?
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Ha már feljöttek a gátlók: cserélnem kell nekem is az első kettőt mihamarabb. Eddig Showa az első kiszemelt, vagy ha nem lehet beszerezni, akkor Monroe.
Milyet nézzek még, ami esetleg jobb lehet ezeknél? (EP2) -
LógaGéza
veterán
Váltóban 10-12000km-enként csere?

-
LógaGéza
veterán
Tök jó, hogy pont ma fejeztem be a takarítását a radiátornak, és Eneos hűtőfolyadék ment bele

-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Na akkor csakhogy folytatódjon a visszapillantó téma: asszonypajtás takarította az üvegeket, és kiesett a jobb oldali tükörlap
Szerencsére fűbe, ergo nagy baja nem lett.
Mivel ragasszuk vissza, hogy ne hagyjam el egykönnyen? Vagy Palmatex jó lehet? -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Közben úgy néz ki megoldódott a dadogás/üzemanyagellátás problémám.
Szóval kapott egy új üzemanyagszűrőt. Ez még nem egy nagy szám, inkább az, hogy a réginek a két oldalsó tartó szára még nem volt rugós, emiatt ahogy próbálgattam, néha beakadt, megszorult. Ezért lehetett, hogy úgy mutatta, hogy van még benne üzemanyag (ugyanis az úszó lejjebb mozog), viszont a pumpa szívórésze meg nem ért bele... Az újban pedig mind a két szárban van egy-egy jó erős rugó, ami lenyomja az alsó részt, ergo nem tud beakadni.
A másik ami lehetett a hiba, hogy van egy kb 2 centis duplafalú textiles benzincső a pumpa kivezetése és a szűrő csöve között, az meg volt szakadva, és nagy valószínűséggel a szegény pumpa nem a csőbe, hanem vissza a tankba nyomta a nagy részét a benzinnek... Viszont volt már mókolva, ugyanis kétlem, hogy a két elemet a gyárban egy kötegelővel húzták volna össze
Jövőhéten szétszedem a régi szűrőt, hogy milyen a belseje, ha érdekel valakit, akkor dobok ide 1-2 képet.Jöhet a P0420 hiba kivizsgálása...
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Összeállt akkor a kép, sok balesetmentest neki, tuti jól járt vele

Van terv a továbbiakra, hogy mi a következő?
Valahogy ez jobban hangzik, mint a két másik opció, amit a fórumtársak vázoltak fel

-
LógaGéza
veterán
Forgalmiban is benne van pl.
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Azzal valaki jól fog járni biztos. Fkris?
- Bár itt lehet nem fog találkozni az ár a kínálattal 
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
D16V1-es motorra csak D16V1-es gyűrűt tudok rakni? Sehol nem találok OEM-et rá, a gyári meg horror... Vannak D16-os gyűrűszettek, csak nem tudom, hogy az jó lenne-e...
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Ha találsz olyat, ahova vissza tudod küldeni próba után, akkor nekem is jelezz kérlek - nálam is rosszalkodik az alsó...
Meg ment egy PÜ

-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Na mióta volt ez a buli, azóta meg-megtorpan az autó, elég sűrűn. Azt vettem észre, hogy főleg lámpánál, kettesben gyorsításkor... Mondjuk ma egy előzésnél is megtorpant, meg is ijedtem kicsit...
Volt egy olyan, hogy mentem az utazó 100on, és olyan furcsa volt... Tapostam egy padlót, és SEMMI nem történt... Szó szerint, még a fordulat se emelkedett... Bekuplungoltam, és egyből felpörgött a motor, de mikor visszaengedtem, akkor megint 3ezren maradt
. Végül jött egy falu, azon végiggurultam, utánna pörgött, csak ugye dadogva....
Rossz benzintől lehet ilyen? -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Az a baj, hogy nálam érezhető, hogy amikor már kevesebb a benya benne, akkor meg-megtorpan néha... Itt is amikor leállt, utána még be tudtam nagy pörgetések után indítani, majd pörgetni a motort de utána megint befulladt, tuti nem teljesen tiszta a tankom...
Szűrőt mennyi kivenni? Mert ha csak pár apróság tartja, akkor előbb megnézem, hogy milyen, utána rendelem csak... -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Enyémen sincs sajna egy ép elem se... Most menjek talira?

-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Kezdi elhagyni magát a bal első gátlóm... Alsó porvédő lyukas, és ha mozgatom akkor elég nyekergős hangot ad. Olajfolyást még nem találtam rajta, de ha megcsinálják a falunkba vezető utat (nyárára ígérik), akkor úgy is tervben van egy futóműfelújítás, addig meg félrerakok rá.
Szóval milyen gátlót keressek? Milyen márka az ajánlott? Később valószínű tervben lesz egy -30/30mm-es ültetés is, azt jó lenne ha bírná
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Változó, ha csak érdeklődök, és ráér, akkor csak írok neki crxforumon, ha meg sürgősebb valami, akkor miután írtam neki fel is hívom.
Ha elég USB és AUX, akkor ilyesmit keress, de van BT-s is.
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Pont ezt nézegettük, benne van a kalapban ez is

-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Akkor kapsz egy SRS hibakódot, és megbuktatnak a műszakin - arról nem is beszélve, hogy mi van ha balesetezel

Oké, hogy az ver nagy port, hogy 10en halltak meg... De arról sehol nincs hír, hogy ugyanezen Takata légzsákok már hány életet mentettek meg... -
LógaGéza
veterán
7G FL lámpa mennyire világít jobban, mint a non FL? Megérné cserélni?
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Én is 7gen Accordot keresek, csak épp dízelt
Ide is jöhetnek infók, ha tud valaki 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha érdekel, megtalálod a sérültek között 
Ahogy nézem ezzel se nagyon fogsz a környékünkön járni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)