- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:27 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
Megjelent a cikkem skacok. Lehet olvasgatni

Aztan johet a hideg meleg
-
bbubby00
őstag
Szerintem ez betudható annak, hogy a benzines motorjai szinte hiba nélkül elfutnak..
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Gondoltam, h hasonló lesz az érvelés, de nem akartam ostobának látszani. Bár a fel nem tett kérdés nagyobb butaság, mintha hülyeséget kérdeznék.
Qru:
Más is használja a kocsit, h tükröt meg hasonlót kell ellenőrizni? Inkább indítsd be és szemrevételezéssel állapítsd meg, hogy megfelelő-e a nyomás a gumikban és minden izzód tökéletesen működik.

-
bbubby00
őstag
Beolajozod az elektromos alkatrészeket így

Amúgy nemtom, áruld el mester, ez mé jó?
-
bbubby00
őstag
Hát... Nálunk is mostam folyamatos nyomvatartással, majd autópályán
180km/h130km/h-nál egyszer csak lerepült a takaró sapka a lámpa alól. Na azóta, h ne fogyjon rohamosan, kb 20 másodpercen keresztül csak pöccintgetem a kart, így nem mos lámpát, csak szélvédőt. Dühítő h menüből sem lehet kikapcsolni ezt a szhárt... -
bbubby00
őstag
Ez sokszor nagy mak. En 2kocsit mar TK-ra tortem.
Parzas van, vigyazni kell ilyenkor nagyon meg tavasszal. Foleg teliholdkor, akkor megjobban mozgolodnak. Legegyszerubb kivedese az egesznek: beallsz valaki moge es koveted mig egy iranyba mentek.
Tapasztalat skacok. Nekem eselyem sem volt, mind2x szemerkelo eso, taknyos ut, falevelek, sotet, faradtan hazafele 8ora vezetes utan. -
bbubby00
őstag
Nálam úgynézki, hogy egy ideig nem is leszek Hondás. Ha az MX-5öt cserélem, akkor 200SX S14 kouki vagy Porsche Boxter lesz a befutó. Majd lássuk, de ez még a jövő zenéje. Ebben a 1-1,5M kategóriában minden jó kis japánt kipróbáltam lassan. Itt már csak a 3000juró+ jöhet szóba.
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Igen, látod a Civicben is van még egy kis plussz, max ha kevés akkor uppolsz akkor mehet bele a turbó a jobb körök érdekében, de ha véletlen eldobod olcsóbb helyrehozni.
Én is próbálgatom a mazdát, teljesen más világ a Hondához képest. Az asszonynak már kölcsönadtam és azt mondta, ha tudja, h ilyen jó, akkor ő is megy egy kört vele a ringen
Itt is az a szerencse, h olcsón helyre lehet pofozni bármi problémája van, persze ha az ember többet keresne, lehetne drágább játékszere is, de az anyagiakból fakadóan ez is bőven elég...
Hajrá-hajrá, rakjátok össze, kell az embernek valami hobbi
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Én majdnem kigurultam, aztán rájöttem, hogy....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szombaton én Hungaroringeztem egy MX-5 találkozó keretein belül, durva, mert több mint 250autó eljött! Annyival másabb mint a Hondás közösség és csakis pozitív értelemben. Nincsenek a sorok között jaszkarizó hülyegyerekek, nem bömböltetik a rádiót, nem szemetelt senki, a pályán nem volt baleset, de még a parádékörön is tudott mindenki normálisan autózni. Egy szó mint száz, másvilág teljesen! TotalCar cikk a taliról -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Újpest környékén tudtok ajánlani fényező mestert, aki számlával dolgozik? Kárügyintézés végett, csak ez az opció jöhet szóba. Esetleg vigyem be egy Opel kereskedésbe és csináltassam meg ott, hisz úgyis kifizetik?

Sosem volt még ilyenem, tehát fingom sincs az egészről. -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Nekem is segítettek az ottani srácok, beültek mellém jobb egybe és adták az instrukciókat, mondták mit hogyan csináljak és vagy csinálok rosszul. Azért egy 140lovas gépezettel nehezebb driftelni, sőt igazából ezzel nem is úgy lehet driftelni, mint egy X00 LE-s bmw-vel, mert maga a kocsi nem erre van kitalálva.
De ettől függetlenül simán kormánymozdulattal és gázzal el lehet dobni a seggét 40km/h-nál.
Tehát kaptam énis jótanácsokat, de gyakorolni kell. Már most fáj mindenem, főleg a bal combom, ahol támaszkodok az ajtónak és a jobb térdem
-
bbubby00
őstag
Skacok, ez a drift jo moka, de kivulrol egyszerubbnek latszik
videot nem keszitettem (szerencsetekre).
Nem amugy a 3. palyaramenetemnel mar csak megforogtam, de a palyan maradtam
-
bbubby00
őstag
Múltkor láttam egy ilyet lerobbanni a Lehel úton. Megálltam, illedelmesen megkérdeztem, hogy tudok-e segíteni? Legalább letolni ne az út közepén legyen. Srác elkeseredve közölte, hogy lehetetlenség, autó elektronika leblokkolt, innen nem megy semerre. Megvárja a PéEnFés helyszíni segítséget, ha azse akkor tréjler. Na de jó lenne egy ilyen hibával az éccaka közepén Borsodban lerobbanni.

-
bbubby00
őstag
7gen Accord komplett jobbhátsó féknyerget kéne vennem ismerősömnek.
Mint látom, csúszkát még kell hozzá kérnem, mert ez nem komplett. Mi kell még? -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Jó árban volt nagyon. Nemlehetett kihagyni

Tudod, a 6gennél is ez volt, készlett és eladtam
Mindig vágyok a kihívásokra.
Itt egy offos ízelítő kép:
Jól áll neki a távolság
-
bbubby00
őstag
Tudod, hogy én egy nap alatt eladom és megveszem a kocsikat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nepperkedést vállalok jó bérért!
Azért egy ideig nemakarok állatkodni utassal, majd ha már érzem ezt a hátsókerekes feelinget.
Brezovára ajánlatos kijárni állítólag driftelni. Srác már kettesben végigdrifteli a pályát
Ha mégsem jönne be a dolog, lesz egy eladó mx-5

(#49436) tboldi
Majd sztem az autós topicba dobok fel képeket, ide nem szeretnék OFF-olni. Viszont szívben megmaradok Hondás
-
bbubby00
őstag
Na. Le is foglalóztam. Nagyon egyben van szerkezetileg! Viszont külsőre foglalkozós. Ez nem zavart, mert meg kell tanulnom még a hátsó kereket kezelni és ha nekicsúszok valaminek, jobban fájna egy szép autót összetörni. Viszont Százhalombatta összes körforgalmában drifteltünk.

Így árban is bennemaradtam simán a keretben. Ha megtetszik a feeling akkor megcsináltatom, ha nem akkor továbbadok rajta. (majdnem fele annyiba elhoztam mint a kínálatban fellelhető 1.8-as klímás verziót) -
bbubby00
őstag
Igen. Csak eladasi arban kb1milla volt a ket auto kozott.

-
bbubby00
őstag
5ora alatt elment. Vege az 5gen civices korszaknak.

-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Köszi, igen egy sportülés sem ártana, vagy lejjebb rakni a gyárit, mert ha közelebb vagyok, nem fér el a térdem a kormányoszloptól (185cm).
Ez nem a mogyoródi pálya, ez az Örkénynél levő Euroring, van kb heti 3-4 autós nyíltnap.
Itt 9600Ft-ot fizettem 2x30percre. Inkább technikás pálya, mintsem gyors. Egy körben 2x tudtam elérni a 140et, leglassabb pontja meg 50körül volt. Ide bemész, kitöltesz egy formanyomtatványt aztán mehetsz is fel kb. Nem kellett semmi.
Ezerszer másabb mint a hegyekben autózni. Főleg, h hétfő reggel csak az enyém volt a pálya, így nem a szembeforgalomtól kell félni, hanem a csak a gumifaltól
-
bbubby00
őstag
Fiúk, eddig féltem feltenni, de tökös bevállalós vagyok. Tehát életem első pályázása megtekinthető EZEN A VIDEÓN.
Tudom még kis zöldfülű vagyok, ne nevessetek ki. Most h ismerem a pályát és nézegettem euroringes videókat, látom, h hol lehetne másképp csinálni.
-
bbubby00
őstag
Veszel egy jó állapotú felniszettet (ami neked tetszik) kb 100-150ezerből, mellé még zsír új prémium gumikat ugyan ennyiből.
Nézelődj még Honda fórumokban Fb-on hátha árul valaki ínyedre való kocsit, ott sok a fanatikus, az írásából úgyis rájössz, h miként volt tartva az a kocsi. (használati eszköz v családtag)
Ha márkaszervizbe viszed a kocsit, ne csak sima átvizsgálást kérj 5-10ezrekért, hanem inkább teljeset 20+ért. Későbbiekben megéri a felárat, meg ha ott találnak hibát az már alkualany és lehet jobban visszajön a pénzed amit itt ráköltöttél
-
bbubby00
őstag
Tehát első dolog. Vtec vezérlést nemfogja tudni ennyire drasztikusan levinni, mert nem tudja elegendően olajjal ellátni a blokkodat, amiről tudjuk, h nem fog jót tenni. Talán pár százat tud vele csalni, nekem programozásnál mondta a mester, h meddig tudja levinni, minél lejjebb vitte volna, ott már ledadogott a motor tőle. Oda venned kell elsőnek is egy P06ot vagy egy P28at, hogy írható legyen az ecu, ez kb 30eFt írásra készen és ugyan ennyiből fogja megírni neked.
Dircsiszürcsi: Ha nincs hozzáprogizva a rendszerhez, csak veszteni fog az erejéből a kocsi, ha pedig hozzáállítjátok, visszajön kb a gyári érték vagy nagyon max 2%.
Viszont a Simota Big Tube mellett én leteszem a voksom, nagyon brutál szívóhangot fogsz kapni a pénzedért, teljesen mély öblös lesz
De ha már van egy hangos kipurendszered, nem fogsz sokat hallani belőle. -
bbubby00
őstag
Sztem jó a mobil1 olaj. Ha tudod Bárdinál venni jó áron, akkor ne gondolkozz rajta.
Sőt az Unix saját márkás olaja is jó választás lehet. -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Sajna az importos utangyartott sosem lesz az igazi.
Egyszerubb venni gyari hasznaltat.
Egy elso szelvedo csere nekem is erosen ajanlott, de lehet h elado lesz a kocsi. Valamibol meg kell venni a nyilaszarokat
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Rosszul csinálod. Sörbő' mindig annyit vegyél, hogy ne csúszkáljon, legyen tele a csomagtartó vele!

-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Az szép.
400ért a hülyének is megéri, mert csak b16 swapokat árulnak 350be és akkor még ottvan minden más a kocsiból. Aki elvitte jól járt vele tuti, 400ba 1.5öt sem lehet kapni
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Lehet majd Veres fele kéne akkor összefutni

-
bbubby00
őstag
Mennyibe cserelik? Majd ha keszvannak vele ird mar le a velrmenyed. Nekem is kellene cserelnem.
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Tehát rukkel tóra nem jön senki?!
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Ultetett autoval elmeny volt a bo bokaig ero vizben kocsikazni. Remelem a leomlo birta, meg jo h nincs CAI-m csak balnapecsem

-
bbubby00
őstag
Még jó, h nemrég lemostam foltmentesre a kocsit. Elkezdett szakadni ez a fosh

-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Sziasztok.
Szeretnek erdeklodni, h ki fog jonni a Rukkel Tavi Honda Talira?! Juni 16-18. Csinaltam egy fb beszelgetest, es aki jon, azt beveszem szivesen! Eddig kb 10en vagyunk!
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Fiuk. Ma vittek egy 911 turbo S-el ami megvolt még piszkálva.
Mondta a srác, h kapaszkodjak... mit ne mondjak, nem viccelt. 0-120 3,1s. ÜBERBRUTÁL
Nem ültem még ilyen erős gépezetben, de 10percig remegett kezemlábam
Ide már tényleg kell az automata váltó. Nincs az az ember aki tudná ezt követni
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Esetleg nezd meg, hogy nincs e berohadva a feknyereg.
Igaz nekem 6genen, de a hatso nyergeknel a csuszka be volt rohadva. Kidobtuk a fenebe, es lass csodat, megszunt a remeges. Enis csereltem elso tarcsat/betetet biztos az a ludas, de nem szunt meg attol. -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Hátul sima trw betét mart furt tárcsa gyári méretben.
Elől 262 helyett 282 sima ate tárcsa ferodo ds2000betét, nagyobb rádegítő + nagyobb munkahenger, fémhálós csövezéssel.
25éves autó, nem emelkedik a hátulja, de sokkal jobban harap a fék. Az autót tudom irányítani, bár nagy fékezésnél ki akar kanyarogni? Előtte fék majd kanyarba gáz
-
bbubby00
őstag
Sztem van minden konzum autosboltnak.
Unix, lang, Intercars. De ha komolyabban izgat, gyere privibe
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Ferodo DSPerfomance (régi DS2000). Én megvagyok elégedve vele nagyon.Sima ATE tárcsával használom, olyan mint a beton.
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Insignia.
Ha kell privibe mond a meretet, mondok arat!
Ha megfelolen volt tarolva 3evig friss, 5evig uj, tehat az 1eves dotnal a rendelestol szamitott isot kell nezni, az elvetemedese kb 10ev a gumiknal.
Nekem is 2516os dottal jott, de jolesz az. Ez a meret 140ezerre jott ki nemem. Amikor a vredesteint rendeltem toluk, 2hetes volt a cucc -
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Na hazaertem vegre. Mindenki dumal h csorosag van, de az egesz keruletben nem talalni szabad parkolohelyet...
Jo kis minimeet volt. Legalabb lesz egy rukkel tavi kemenymagunk
Azt nem szabad kihagyni! 
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Holnap este 9kor minimeetelünk egyet a Határ úti Aldinál.
Kézfeltartással jelezze akit izgat
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eladó egy Pixel 7a
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Mindig vágyok a kihívásokra.
(#49436) tboldi