Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsiguszMaxim #3898 üzenetére
Ugy tudom a raiffeisen banknal 120k kell hozza. [link]
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Tele lett a tököm a CIB-bankkal, mert egyik napról a másikra változtattak a CIBEZZ csomag kondíciós listáján. Én meg nyelem be a 320-ftos kivéteket, mikor azt hiszem 2 ingyenes havonta. Nemrég kezdtem el dolgozni és az Erste Szupernullája elég jónak tűnik. Ezzel kapcsolatban lenne egy noob kérdésem.
A fizum nincs meg 150k viszont az van odaírva, hogy két részletben kell az összegnek megérkezni. Na most az lehetséges, hogy nekem jóskapista havonta utalja még a maradékot a számlára és így megkapom a kedvezményt. Majd ezt követően én másnap visszautalom a pénzt és csókolom?
-
g@bo
nagyúr
eurót kiadó automata is igen kevés van (tán a reptéren 1) nem hogy fontot.
azóta a devizaszámlát se szeretem, mióta pl a raiffeisennél 0.8% a pénzfelvét jutaléka, az éves kamat meg 0.5 .... (fontnál)
a forintbetétek kamata /is/ meg egyenesen arra sarkallna, hogy bankszámlám se legyen.. -
horvathd
aktív tag
válasz
Directors #3894 üzenetére
Ha feldolgozták a befizetésedet, akkor majd küldenek egy email. Én január 22-én ezt kaptam tőlük, biztosítást pedig nem kértem.
Köszönjük a tagdíjbefizetést.
A tagdíj 2013 februártól egy teljes éven (12 hónapon) át biztosítja a Kerékpárosklub tagságodat.
A tagkártyád/érvényesítő matricád hamarosan elkészül, amit kipostázunk a megadott címedre (...)
A tagsági kártyát tartalmazó levelet viszont csak február 1-e után adták fel. Valószínűleg azért, mert a matricán csak a lejárt dátuma van rajta.
-
Directors
senior tag
válasz
horvathd #3891 üzenetére
Én ezt olvastam. "A befizetést követően mikor kapom meg a kártyámat és az érvényesítő matricát?
Új tagkártya: a befizetést követően 10 napon belül elkészül a kártyád, amelyről e-amilben értesítést kapsz. Választhatsz személyes vagy postai átvétel között. Mindkét esetben a kártyához mellékeljük a számlát és az érvényesítő matricát!
Mikortól érvényes?
Amint megvan a kártyád és az érvényes matrica, máris igénybe veheted a vásárlási kedvezményeket, kedvezményes bankszámlacsomagot és a jogsegélyszolgálatot.
"Ha biztosítást is kérsz akkor pedig írják,hogy a köv. hónap elejétől érvényes csak.
-
g@bo
nagyúr
a paypal on átfuttatom a lóvét, fizetek ebay és csöves kinai oldalon, nincs bankkártyája. nem áll rajta pénz.
a másik kettőn kártya mellett rohaszthatod a lét, tehát mint egy igazi bankszámlát küldheted.
-ami nem rossz, mert nem itthon a nav előtt a lé, és mondjuk angol fontban- -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ugye beregisztráltam magam a kerékpáros klubba és írták,hogy postán elküldik majd a matricát és a kártyát.
Gondolom ezt ajánlva küldik ugye? -
g@bo
nagyúr
válasz
concret_hp #3884 üzenetére
a moneybooker nem garantálja a lóvédat csőd esetén, a neteller?
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Pachenkoooo #3883 üzenetére
Akkor nyiss itthon eur számlát az első időkre, aztán maj kint egy megfelelőt
-
concret_hp
addikt
válasz
Pachenkoooo #3883 üzenetére
nyiss esetleg egy moneybookers v neteller számlát, bár a koncepciót nem értem
-
doc
nagyúr
válasz
Pachenkoooo #3881 üzenetére
es ezt miert nem az adott orszagban keresed?
-
Hintalow
senior tag
válasz
Pachenkoooo #3879 üzenetére
Mármint hogy szeretnéd itthon használni?
-Ha van bármilyen külföldi számlád, akkor a hozzá tartozó kártyával tudsz itthon is vásárolni/pénzt felvenni, természetesen a külföldi bankod kondíciói/árfolyama szerint.
- Ha a külföldi számládhoz tartozik netbank, értelemszerűen bárhol, ahol van net, tudsz ügyintézni, illetve bárhonnan hívható a külföldi bank telefonos ügyfélszolgálata.Ha viszont olyanra gondolsz, hogy külföldi banknál van számlád, és hazai bankfiókban intézed az ügyeit, az viszont felejtős, még az országokon átívelő bankoknál (pl citi, Raiffeisen) sincs ilyen, ugyanis teljesen különálló bankoknak számítanak ilyen szempontból, nincs a legkisebb rálátásuk sem egymás számláira.
-
Pachenkoooo
tag
Sziasztok, szeretnék egy külföldi bankszámlát, amit tudok használni itthon is. Tudtok ajánlani valamit?
-
RudyD
tag
Köszönöm doc a válaszokat.
Rá is kérdeztem másik topicban is.
Bár hogy tiszta legyen a kérdésem. Arra lettem volna kíváncsi hogy az összes ban MC unemb. kártyáját lehet így használni PP -on
vagy a bank megmondhatja hogy nem, ezzel nem fizethetsz PP -on, hiába van ilyen kártyád? -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Flashcash #3402 üzenetére
Szerintem teljesen jó az Erste Szupernulla, ha valaki stabilan tudja teljesíteni a feltételeit.
-max. 1 hónap havidíját lehet bukni vele pl. megynyitod Február 15.-én Március elején megkapod a fizud így abban a hónapban már nem fizetsz díjatmeg lehet úszni az első 1500-as havidíjat, ha valakinek nagyon a hónap elején érkezik a fizetése, mint ahogy nekem is
az ügyintéző ajánlotta nekem a trükköt
egy erste szimpla számlát nyitottam, ennek jóval olcsóbb a havidíja, így meg lett a bankszámlaszám, amit vihetettem a céghez
ezután a következő hónap elején átminősítettük a számlát szupernullára, és így ez a hónap már "ingyenes" lesz -
RudyD
tag
Üdv!
Újfent Köszönöm!
Akkor az úriember a vonal túlsó végén nem volt teljesen ott hogy mit is akartam ezzel kérdezni.
Ha mindegy hogy melyik akkor az unembrossed MC -t választom, mert az olcsóbb.+100 megtakarítási szla (kérdés hogy megéri-e fenntartani)
+ ~ 170 a biztosítás. Mert annyit megér.
az cca nagyon kerekítve ~300 /hó ~= 3500 /év (nagyon kerekítésekkel... a nagyságrend kedvéjért...)Akkor ezek szerint a paypal és a hasonlóak kártyához\kártyatípushoz kötött szolgáltatások és ez nem bankfüggő...
(?) -
RudyD
tag
Üdv!
Nagyon szépen köszönöm az info -t.
(Korábbi hozzászólásokból az jött le hogy automatikusan jár ilyen kártyákhoz, de ezek szerint nem.)Már - már finisben vagyok a dologgal.
Egy apróság maradt. Gránitos (Bajnokhoz MC unembrossed v MC standard) bankkártyát lehet hozzárendelni paypal fiókhoz?
(Illetve ha még kéri a PP akkor elfogadja hogyha majd ezt adom meg neki először?)Ezen a kérdésen akadt el a számlanyitásom.
(idáig) -
doc
nagyúr
ha a banknal van ra lehetoseg es te kerted, vagy automatikusan adjak, akkor van
ha a bank nem ad ilyen szolgaltatast, vagy nem kerted, akkor nincs
ettol valoszinuleg nem lettel okosabbde miert nem a bankodnal nezed meg, hogy van-e naluk ilyen?
(nekem pl. a BB-s dombornyomottnal volt automatikusan, most a Granitoshoz kertem, ez havi 165 ft)
-
RudyD
tag
Üdv!
Elnézést - csak egy gyors kérdés. (Bocsánat minden hozzáértőtől, de inkább itt is megkérdezem mert ezekbe a fránya pénzügyi és jogi szövegekbe azért sikerül belegabalyodnom állandóan.)
A bankkártyák közül ha mastercard unembrossed\standard esetén jár-e külföldre beépített biztosítás és ha igen\nem akkor melyikhez milyen?
(általában... vagy egy gyors példával. )
Előre is Köszönöm!
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Beregisztráltam magam a Magyar Kerékpáros Klubba.
Biztonság kedvéért egy két kérdésem lenne."Anyja neve: *" Ide most a leánykori neve kell anyumnak?
Alatta van a másik kérdés"Születés helye: *" és "Születési dátum: *".
Ez a két kérdés rám vonatkozik, nem anyumra ugye?Ha elutalom a pénzt akkor majd elküldik nekem postán a megadott címre ennek az igazolását?
Ezt külön kérnem kell tőlük,hogy küldjék el nekem? -
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Ha valahol megadtam a számlaszámomat azzal vissza tudnak élni?
Tudtommal nem, de szeretnék megerősítő válaszokat. Tehát csak a számlaszámomat adtam meg, ami tudtommal egy passzív adat, tehát max. utalni tudnának rá, pénzt levenni nem. Igaz?
A dupláért bocs, de szeretnék megnyugtatni valakit ezzel kapcsolatban. -
cocka
veterán
válasz
chungee #3854 üzenetére
Névhez nem tudom mit kell írni, talán OTP Bank Nyrt.
A számlaszám meg a normál belföldön használatos GIRO számlaszám egybeírva vagy 0-ákkal vagy anélkül, az tök mindegy, mert mint azt a mellékelt ábra mutatja 16 karakter is lehet. Az IBAN-ban meg amúgy is mindig 0-ák vannak a 3. 8 jegy helyén, szóval az is jó, ha nem írod be, meg az is ha kitöltöd 0-ákkal. Csak az egészet írd egybe és a GIRO számlaszám legyen. Annál is inkább, mert az IBAN ki se fér.
-
chungee
addikt
Estét!
Bocsi az OFF-ért. Gondolom vannak itt szakértők.
Pénzt szeretnék lehívni PP-ről. Még nem csináltam ilyet. Szeretném tudni, hogy milyen formában kell megadnom a banki adatokat
Mintha belföldről megadom valakinek, hogy utaljon nekem
Kell a sok 0 a végén és kötőjellel vagy anélkül
Név: xy
Bank: OTP
Számlaszám: 117733........ -
axioma
veterán
Na de panaszkezeleshez mi kozod? Nem panaszkodtal... a kartyatarsasag meg panaszkodhat az otp fele, hogy nem kezeltek a kereset, de az meg az OTP baja. Oldja meg, nelkuled.
doc: jeee... pedig de jo lett volna, mikor par hete voltunk, csak a benzint a kikuldetesi kp-bol fizette a m.tarsam, ez fel se merult igy (axa wm jo eur arfolyama miatt lehetett volna jo)
-
cocka
veterán
mert ott van bizalom meg penzugyi kultura
Erre a bizalomra épít a legtöbb scam.
Nem állítom, hogy magyarokat nem lehet behúzni a scamcsőbe, de szerintem SOKKAL kifinomultabb módszerek kellenek ahhoz, hogy magyarokat át tudj verni. A magyarok javára legyen írva, hogy szeretnek gyanakodni.
mert elpartol a vasarlo).
Ott a pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest