Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Elobb olvastam egy cikket, hogy nem zaroljak a bankbeteteket....
Namost itt milyen betetekrol van szo? Amit az user betesz a bankba kamatozni? Szoval akkor vegyem ki minel elobb? Csak mert holnap meg mar megis zaroljak esetleg?
-
titán
Szo sincs errol. De ahogy a maganyugdij alol kirantottak a lepedott, mert kell a lovetta, azon az elven barmihez hozza fognak nyulni, ha megint penzre lesz szukseg. De szerinted mi a biztositek arra, hogy hetfotol nem fagyasszak be a bankbeteteket? Szerintem semmi.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz albinolynx #3180 üzenetére
Ezt most kandi kamera?
Ha nem fizeted be a tartozasod, akkor azt be fogjak hajtani mindenkeppen, masreszt ha az eleri a mindenkori minimalber osszeget es az allapot 3 honapot meghaladoan fennall, akkor a bank megkuldi az adatokat a hitelinformacios rendszernek es a budos eletben nem kapsz kesobb semmilyen hitelt egyik banktol sem. Ha kuldesz egy lemondast, akkor megszuntetik a csomagodat, a rajta levo penzt megkapod, ha tartozasod van, akkor nem szunik meg, hanem megindul a koveteles. Ez az egesz csak azert van igy kitalalva, hogy ha nem teszel semmit, akkor elfogadtad az uj szabalyokat es megy minden tovabb.
Nekem a raiffeisennel van egy olyan szamlam, amit nem hasznalok, nem is foglalkoztam vele, viszont a szamlavezetesi dij miatt halmozodott fel kb 6 ezer fozintos tartozas, amirol nem is tudtam, mert amiket kuldtek havi levelet, fel sem bontottam, csak felredobtam. Na szoval, mivel ezt nem fizettem be, tovabbadtak az ugyet egy butar kft nevu behajto cegnek es mikor annak a levelet kibontottam, akkor kezdtem visszanezni a korabbi raiiffeisenes szamlaertesitoket. Vegulis a penzt ezutan atutaltam es rendezodott a dolog, csak azert irtam a le, hogy gondolkodj kicsit, ez nem a szomszedod, hanem egy bank.
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz CsiguszMaxim #3898 üzenetére
Ugy tudom a raiffeisen banknal 120k kell hozza. [link]
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz CsiguszMaxim #3900 üzenetére
Az erstebank szupernulla sem lesz jo neked szerintem.
Ha bankszámlájára havonta legalább 150 000 Ft jövedelem jóváírás érkezik,
Tehat munkaltatotol kell hogy erkezzen az osszeg.
-
titán
válasz Pachenkoooo #3901 üzenetére
Ezt szerintem csak ugy tudod megoldani, hogy egy itthon is fiokkal rendelkezo banknal, kulfoldon nyitsz szamlat es azt az itthoni atm-bol veszed le. Ez igy eleg draga lesz valoszinuleg. Vagy kp-ban kapod es azt akarod szamlara tenni itthon?
Amugy ha nem nagy osszegrol van szo, senkit se erdekel mit utalgatsz a bankszamladra. A folyoszamlan levo osszeg utan miota kell kamatadot fizetni? Amugy meg automatikusan vonja a bank, nem kell foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Pachenkoooo #3909 üzenetére
Az erstenek es a raiffeisennek is van osztrak halozata. Milyen osszegrol van szo? 500 ezerig nem nagyon vakernak a bankok.
Amugy ez tenyleg nem jo hely ehhez. Szerintem ami unios bankoknal van, azt amugy is le tudjak kerdezni, szoval kar a gozert. Ha meg adoztal utana, akkor mar itthon ugy sem kell.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a bankkártyás vásárlások korlátlan számban ingyenesek? Erste banknál vagyok.
Köszönöm!
-
titán
Jó ez a kódos megerősítés bankkártyás netes fizetésnél. Kifizettem egy terméket egy webáruházban, ott kellett a megerősítő kód. Nemrég fizettem be egy energiaszámlát, semmi kód nem kellett. Ez hogy létezhet? Szeptember 14 óta minden ilyen netes fizetésnél kötelező a megerősítő kód, ha telefonos azonosítás van megadva.
-
titán
Helló!
Gondoltam kipróbálom az erste bank george szolgáltatását, ha már annyira reklámozzák. A netbankjával egyébként semmi problémám. A george felületén a sárga csekk befizetést hogy tudom elővarázsolni? Vagy bele sem került a funkció? Például a virtuális kártyám limitje is fixen 24 óra, ezen sem tudtam állítani.
Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
Ez így oké is lenne, csak ne visszafelé lépjünk már. Ha egyszer kiépült egy ilyen rendszer, ne váltsuk le egy kezdetleges hulladékra. Szerintem amíg legalább a jelenlegivel egy szintre nem tudják hozni, addig nem szabadna kényszeríteni a george használatára az embereket. Ebből lesznek botrányok az biztos.
-
titán
Egyik ismerősnek az erste havi nettó 200k körüli beérkező utalásra nem adott még folyószámlahitelt sem. A rokkantságit nem fogadta el, mert nem végleges, a munkabére pedig nem elég a minősítéshez. Otp ugyanilyen konstrukcióra havi 150k-s beérkező utalás mellett is simán beállítja a folyószámlahitelt. Erste egy beteg cég lett.
-
titán
Azt lehet tudni, hogy az erste mennyi havidíjat számol a george webjük őrszem szolgáltatásáért? Nyilván ha már fizetős lesz.
szerk: visszakerestem, számlánként 250ft+ kártyánként 250ft, így 750ft havonta.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Megnéztem a jelenlegi számlámat, 355ft a havidíja és 259ft-ot von le az sms szolgáltatás havidíjra. Az sms darabdíjat nem tudom, meg kellene nézni a kondícióknál, egyébként Erste Szimpla Bankszámla. Ezek szerint itt még nincs különválasztva a számla és a kártyák figyelésének díja. A jelenlegi állapot szerint minden számlamozgásról üzen, ha egyenleglekérdezés történik kártyával, akkor is. Van egy főkártyám és egy virtuális kártyám a számla mellé.
Nem tudom az őrszem szolgáltatásoknál az I. és II. pont között mi az eltérés.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ha jól értelmezem a helyzetet, akkor a régi netbank, kártyaőr, számlaőr stb megszűnésekor ha nem aktiválok semmilyen őrszemet, akkor onnantól sem a számla, sem a kártya figyelésére nem vonnak havidíjat?
Ettől még gondolom a netes vásárlásoknál jön az sms, vagy azt is ki lehet nullázni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
titán
Köszönöm szépen! Amiatt érdeklődtem, mert visszanéztem pár hónapot és a szolgáltatások havidíján felül átlag 1000 forintokat fizetek sms darabdíjakért. Szolgáltatásból a számlaőr és a kártyaőr aktív, erre is külön vonja persze a havidíjat. Ha ezt kukázza a bank, akkor azt hiszem nem is aktiválom egyik szolgáltatást sem. Ránéztem a george appra és szerintem nem olyan rossz. Mpinnel be tudok lépni bármikor, rá tudok nézni a számlámra, felesleges havi közel 1500 forintot kifizetni sms díjakra és a szolgáltatások havidíjára.
A netes vásárlásoknál, ha a jóváhagyó sms-re gondoltál, akkor az alapból is díjmentesnek kell, hogy legyen (nem az Nálad?).
Nem tudom , nincs külön részletezve, hogy mire vonták az sms darabdíjat, csak egyben levonja az egészet havonta egyszer. Ha díjmentesnek kell lennie, akkor gondolom biztosan az.
Ez így jó lesz nekem, átgondoltam a dolgokat és rájöttem, hogy számomra nincs sok értelme ennek az sms szolgáltatásnak.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Én is meglepődtem különben, hogy ilyen sok. Ma reggel is vásároltam és utána ránéztem a george appban, azonnal ott volt a zárolás és hogy mikor, kinél vásároltam. Szóval jól működik ez a része. Innentől fogva azonban nem is lesz szükségem a sok sms-re, mivel bármikor rá tudok nézni a forgalomra. A végén még kiderül, hogy jót tett velem az erste ezzel az átállással. (illetve majd ha már megtörtént a tényleges átállás, nálam még működik a régi rendszer is)
[ Szerkesztve ]
-
titán
Az erste bank olyan szintre emelte a george erőltetését, hogy most próbáltam fizetni online kártyával és csak a george alkalmazáson keresztül lehet jóváhagyni a fizetést. Ehhez viszont engedélyeznem kell a push értesítéseit. Gyakorlatilag korlátoz a bankkártyám használatában. Sms-ben már nem is lehet jóváhagyni. Mindezt úgy, hogy még nekem élnek az sms értesítéseim és a régi netbank augusztus 1-ig és a régi szolgáltatásokért is fizetem a havidíjat. Ilyen tetű bandával nem mostanában találkoztam.
Vagy ha csak azt az egy csúszkát engedélyezem, még nem von havidíjat?
szerk: na a csúszkát elhúztam és jött is értesítés, a többi opcióból így nem engedélyeztem egyet sem. Remélem ezért nem vonnak majd havidíjat.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
Erste bank ügyfeleknek.
A korábbi kártyaőr és számlaőr sms szolgáltatás nem szűnik meg magától a normál lakossági folyószámlák és kártyák esetében, csak ha aktiválod valamelyik őrszem szolgáltatást. Amennyiben nem aktiválod egyiket sem, le kell mondani a szolgltatást. Telefonon is intézhető.
-
titán
Kemény ez az ertse bank. A szimpla bankszámla mellett van eseti lekötött betétem. Feltöröm az egyiket, mondom alacsonyabb összeggel lekötöm a többit, erre azt írja, hogy a számládhoz nem érhető el a betéti szolgáltatás.
-
titán
Érdekes ez a fizetési jóváhagyásos rendszer. Például az emagnál a rögzített kártyával simán kifizeti a rendszer a rendelést anélkül, hogy bármilyen eszközön is jóváhagyná az ember.
-
titán
Erste bank működik valakinél? Sem asztali gépen, sem alkalmazáson keresztül nem tudom használni. Karbantartásról nem volt szó.
szerk: közben az app már kiírja, hogy karbantartják, viszont a másik lehetőség sem működik. Hulladék az egész, a héten már többször előfordult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest