- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Notepad++
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz sifarr #16142 üzenetére
Szerintem ez egy jó döntés volt, bár kár, hogy semmilyen sajtó információ nem küldtek el nagyobb hírportáloknak, hogy pontosan mire is megy ki a játék. Én nem rég regisztráltam a TranswerWise-ra, mert már lehet saját magyar számlaszámom, így ha lenne cib-es számlám, akkor onnan ingyen utalhatnék rá, hiszen a fogadásnak nincs külön díja, ezt a bejegyzést nem is értem teljesen a hirdetményben. Szóval ez nagyon jó hír. (Persze tudom, akciós, de számomra meglepő, hogy ilyen történik)
Valószínűleg akkor TW is el fogja engedni a CIB felé az utalási díjakat, ha összekötöd a számládat, biztos ez lesz majd a feltétele, de majd úgy is kiderül, ha nyilatkozik a két fél.
Kíváncsi vagyok, hogy ki fog lesz a következő bank, aki csatlakozik majd ehhez a kezdeményezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- További aktív témák...