Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz MrSealRD #68425 üzenetére
7 éves corsair H80i-m még a mai napig ketyeg gyönyörűen az előző gépemben, de van egy olyan érzésem hogy szerencsém volt vele. Szerintem élettartamra mindig a léghűtés lesz a nyerő, egy AIO ban sokkal több a hibalehetőség.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
LLKobe
veterán
válasz MrSealRD #68516 üzenetére
Nekem is ez tetszik benne, és hogy az egész fém, az előlap is, alig van benne minimális műanyag. Nagyon jó minőségű cucc. Ez a típus az ATX házak között kicsi, de ha tetszik ez a design, akkor nézd meg az eclipse széria többi tagját, kizárt hogy ne találj megfelelőt
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Hencso
Ármester
válasz MrSealRD #68518 üzenetére
phanteks p600s csak ajánlani tudom habár boltban 60k...amit én sokalok egy házért de lehet olcsoban is kapni .
Amugy jó szelős ház könnyen szerelhető.
Nekem már csak kábel hosszabítot kell vennem csak vga csere volt nekem is... eladtam az xfx rx 580 8gb gts oc + és lett helyete strix 1070 ti amiben a fényvezető szálat még cserélnem kell .
Közben rendeltem címerhető ledszalagot és most fogok kábel hosszabítot venni itt ph n de azt még nem tudom milyen színű legyen pedig van elképzelésem.
1.fekete szűrke lila
2.Fekete szürke piros
3 fekete szűrke citromsárga.Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Floyd80
addikt
válasz MrSealRD #69278 üzenetére
Akkoriban Vargáné tápok voltak divatban a kommersz gépekben, annál ez egy fokkal jobb. De a felső szellőző az plusz pont.
Illetve ezek az user-barát házak mennyi bőrt ás húscafatot levittek a kezemről szerelésnél.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
tvamos
nagyúr
-
Remus389
veterán
válasz MrSealRD #69524 üzenetére
Jól fut rajta a Windows 10, amit legalább 2025 októberéig támogat a Microsoft.
Windows 11 már viszont nem megy rajta.
Szerk.: Amúgy a legutolsó képen már látszik hogy a tápkábelt igyekeztem jobban elrejteni.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
hegegabi80
addikt
-
LLKobe
veterán
válasz MrSealRD #73676 üzenetére
Semmi extra, egy Keychron K3 V2 ISO billentyűzet, egy kínai keycap szettel
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest