Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz hoffman_ #3438 üzenetére
ez a gép egy káosz, de azért jó....
a tápot a btx-be nem fordítva kéne beletenni? (tehát ha mondjuk a normál atx-es házban a plafonon van a táp, akkor az alján van a pl 120-as venti, de btx-ben ha a padlón van a táp, akkor a tetején van a 120-as venti) vagy nem? mert én így tom... (de javítsatok ki ha tévedek) mert ahogy a képet elnézem ott nem úgy van a táp ahogy kéne annak lenni btx-ben, de lehet h én vok vak
[Szerkesztve] -
senior tag
válasz hoffman_ #3461 üzenetére
Ugyanmár a tápk úgyse melegszenek túl, egy tápon nem láttam mgé ami túlmelegedett volna pedig mrá sokfajta tápom volt, votl kodegány-om meg TT-m meg most Seasonic, lakótársamnak votl FSP, Zalman és most TT van. De a lanparty-s bagázsban midnen előfordul és néha összejárunk nem hallottam még nagyon túlmelegedésről
-
senior tag
válasz hoffman_ #3462 üzenetére
Persze mrá néztem a gépedet rég. Ha nem néztem volna akkor mire mondtam volna a lentebbi véleményt Az enyémben még így is kiba sok kábel van hogy moduláris a tápom. Ennél sokkal durvább votl a belseje mielőtt elrendezgettem volna (csak arra gondolj hoyg az ide kábelek sokkal többet foglalnak mitn a satásak) , még most it látszik hoyg sok van. De szerintem simán meg tudod csinálni hogy ne legyen akkora kábelrengetek, cellux, szig-szalag, kábelkötegelő powa Azt mrá jó is lesz, annyira nem gáz ez szeirntem.
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz hoffman_ #57029 üzenetére
nekem is így van a vinyó "rögzítve" a Junkyard PC-ben sokéve (végülis a gépem fele innen-onnan van lomizva, Micron memóriákon ott virít a HP matrica pl.), de a vinyó fejjel lefelé van, hogy az elektronika tudjon szellőzni. nekem is microATX van tervben, a lap már adott hozzá. 350D-n kívül még az Aquilaba vagyok belebuzulva.
(#57031) Because: én emiatt hiányolom az igazi kukázott PC-ket, gányolásokkal, stb. ja várj, arra van topik.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz hoffman_ #57057 üzenetére
& juve600: köszi
rambustibi: köszi
pro tipp: a haz elejen ahol fel vannak kötve az előlapi csatlakozóid, ott van pár bemélyítés amihez hozzá tudod kötni a vékony műanyag kötözőkábelt (mint amit adtak a házhoz). azok a bemélyítések aranyat érnek, ha bonyolultabb lesz a build.
sima kábelkötözőt én nem szeretem mert azt nem lehet kinyitni, ha pedig X9re volt szükséged, akkor biztosan sok lesz a kábel. spoiler / megrázó kép: [link], ez az enyém hátulja. namost ha ez kaotikusnak tűnik, akkor úgy nézd, hogy hogy néz ki ami látszik. valamint az 1000Wos tápomon kb az összes csatlakozón -két 8pinesen nem- lóg valami (vagy fizikailag nem lehetne mást rákötni mert blokkolva van), plusz 8 sata eszköznek van kihúzva a kábel legalább hátra (6 bekötve, 2 jövőállóság miatt mert nem férek hozzá a csatlakozókhoz). amire jön 5 szenzor és kábelezés 8 ventinek meg a pumpának.
viszont ebből nem látszik elölről semmi, és a különböző kábelcsoportok fizikailag el vannak szeparálva, hogy gyorsan tudjam szerelni / könnyű legyen módosítani. kb 4 óra volt így elhúzni, simán megérte időben. most, hogy bekerült a fő vízkörre a második videokártya kb fél órát szöszöltem kábelezéssel úgy, hogy beraktam két extra légszenzort.
én is az X9 / Phanteks Primo / Cosmos2 / InWin909 / NZXT ultra towerek között vacilláltam, végül a 630at raktársöprésben 35ért utánnamvágták postával, extra átlátszó oldallappal és egy kötegnyi extra kábellell. akció nélkül ez ilyen simán 70-85ezer lett volna (kábelhosszabbítókat nem vettem volna).
radi8tor1: agyaltam rajta, de legalabb harom ora leengedni a rendszert (feltoltes kb fel-egy ora plusz egy egesz ejszaka leak test) es 1.2 liter folyadek kellett volna bele. plusz piros folyadekom nincs itthon.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #59784 üzenetére
az egyik utolsó nagy szívfájdalmam, hogy az evga-m nem az akkori csúcs 960, hanem "csak" ssc és ehhez nem járt backplate, ami szívügyemmé vált. anno találtam a weblapon, de teljesen eltűnt, nem tudom, hol lehetne beszerezni. erre van valakinek ötlete, járt valaki hasonló cipőben?
eladhatnám, és vehetnék helyette egy 1060 ftw-t, de az egy valag pénz lenne és a 960-at se használom ki. így marad az elkeseredett backplate keresés.
illetve szívesen fogadok minden észrevételt, tanácsot, hol kéne még javítani. a gép aljában lévő szivacsot feketére fogom fújni, illetve a led vezérlést igyekeztem igényesen megcsinálni, plusz minden kábelt harisnyáztam a gépben, de a kábelrendezésre szerintem még rá kell szánni 1-2 napot majd.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
core i7
addikt
válasz hoffman_ #59784 üzenetére
Elsőnek azthittem tojástartó van a tápod mellett a házad alján
Mennyi egyébként egy ilyen Led olyan ami esetleg picit sárgásabb mint egy villanykörte fénye? Valamint Kikapcsolható?
Egyébként Nekem s Straight power tápom van Straight power e9 csak nekem 580W
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- OLED TV topic
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest