- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000 #89851 üzenetére
Egyenlőre ott tartok, hogy megcsináltam és kipróbáltam bekapcsol e. És bekapcsol. majd ha lesz kedvem ma hozzá (most jövök a kertből), felteszek egy EMS programot (EMS az amúgy az elektromos izom stimulátor, ilyen max 120 mAh-s áramimpulzusokkal - de aki azt bírja annak gratula, én 50 mAh-val használom max - összehúzásra készteti az izomzatot, és a jellegtől - négyszögjel alakja -, frekitől, erősségtől függően vagy stimulál vagy relaxál vagy maszíroz esetleg fájdalmat csillapít. Lehet ilyesmit pár ezer forintért is kapni, ez egy kicsit komolyabb, félprofi cucc).
De egyenlőre úgy tűnik jó lesz. A Li-Ion akku amúgy is szimpibb nekem. Már amikor vettem is kiakadtam miért nem azzal adják.
A töltő milyensége: én úgy tudtam ez egy eléggé elterjedt ismert modell, ezért nem terveztem bemutatni. Amúgy nem vagyok vele elégedett, tehát nem ajánlom senkinek. Ahányszor ráteszek egy akkut, mindig más értéket mutat.
A kiinduló infó stabilitása: igyekeztem pedig korrektül összefoglalni, így is hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA V
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest