Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Winner_hun

félisten

válasz And #1122 üzenetére

Tom hgoy miaza párhuzamos meg soros kapcsolás csak már kezdek belebonyolódni:B
    Az uccsó mondat ha erre gondolsz: ha nem 12 hanem csak 5 voltot kap akkor még ne világíccson csak ha az alaplapról is kapja az áramot Itt arra gondoltam, hgoy ha sorosan kötöm be a 4 LED-et, akkor azok ugyebár 1,25V-ot kapnak tegyük fel hgo a táp leadja az 5 voltot és pont annyit ad le és nem ingadozik namost nemtom hgoy a led 1,25 V-on ad-e fényt vagy sem. Arra gondoltam, hgoy nem, vagy ha igen, akkor annyit, hogy az nem látható. Namost ha ezt az 1,25 voltot az alaplap is megküldni 5V-al, akkor mindegyikhez megy még 1,25 volt, akkor az már 2,5 volt, úgy csakvilágítmár. Máshogy nemtom elmagyarázni, sry:B
    Eztmeg most én nem értem: Azért nem tudok konkrét rajzot dobni, mert ahhoz meg kéne mérni az eredeti led kivezetéseinek (azaz az alaplapi csatlakozópontok) feszültségét pl. a GND-hez (akár a fémházhoz) viszonyítva annak ki- ill. a bekapcsolt állapotában is miaz hgoy ahhoz viszonyítva:F a házban is van áram?:F:B Ha majd a táphjoz kapok átalakítót, akkor kimérek neked mindent, ami kell;) Amúgy az alaplap egy MSI K8N SLI Platinum
    A LED-ekról azt eddig is tudtam, hgoy nem a burkolatától függ a színe, mert a kék ledjeim átlátszóak, és ha pl egy eld több áramot kap, akkor kicsit más színben tündököl:DD
    :R

Új hozzászólás Aktív témák