Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

válasz freezbi #9607 üzenetére

Sziasztok!
    Lenne egy olyan problémám amivel ma szembesültem, hogy: Sata-s laptop winchesterem van (Hitachi), ami 120Gb, és 2 részre van felosztva. Ahol csak adatokat tárolok, a fáljok 80%-a olvashatatlan lett. Vírus nincs a gépen mert már leellenőriztem. HDD ellenőrzővel már megnéztem, de nem talált hibás szektorokat. Az a baj hogy lehet hogy valami külső program okozhatta. Mert nem nálam keletkezett ez a hiba, viszont ez az én gépem, és aki ezen a gépen vitézkedett, az az állítja hogy ő "nem csináltam vele semmit". Persze én kétlem. De lehet. Ha valaki találkozott már hasonló hibával, vagy van ötlete rá, hogy hogyan menthetném meg az adataimat kérem írjon!
    Egyébként néhány hibás fájlt átmásoltam pendrivera és megnéztem egy másik gépen hogy olvasható e, de azon sem volt az :(
    Köszi előre is! Notesz oprendszere Vista Ultimate, asztali gépe legfrisebb Win 7, de XP-se tudja megnyitni a fájlokat. Se méret, se név, se kiterjesztés nem változott, de pl. egy képet sem lehet megnézni (nincs indexkép sem miniatűrben), a dokumentumok pedig olvashatatlanok lettek (össze vissza minden van bennük). Érdekes, hogy rendszerpartíción semmi sem sérült meg (ergo asztalon is minden ép). Az utolsó kettő progi, ami felkerült a gépre, az aktuális CHIP magazin mellékletéről egy HDD regenerator, és egy particionáló progi.

Új hozzászólás Aktív témák