- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Fontos adatoknak célszerű fentartani egy passportot vagy valami hasonló megoldást
ekkor nincs gáz ha beüt valami gikszer.
Anno én is jártam már így.
Valami féreg összekutyulta a tartalomjegyzéket, az akkori tudásom szerint a reinstallt választottam.Amivel biztosan nem ártasz a hdd nek, ha egy másik müködő rendszerre felteszed a get data back nevű progit, és végig futtatod, hátha talál valamit.
Mivel ez csak olvas a hdd ről, így nem lesz gubanc, értelemszerüen egy másik hdd re mentsél majd.
Egy jó pár hónapja, én is megszívtam a saját figyelmetlenségemnek köszönetően, felcseréltem 2 hdd ét, nem figyeltem oda, és a nem megfelelőre akartam a rendszert visszatenni image ből.No relative még idejében észrevettem a tévedést, rögtön kikapcsoltam, majd ezzel a progival az adatok 99 % át visszahoztam, egy film veszett el csupán.
(#9153) mcclode
Ha szar a tápod akkor ha nem is valódi bedsector lesz, de sérülhetnek az adatok, mert nincsenek meg a hdd üzemkörülményei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest