- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PimpDaddy
csendes tag
Hello.
Sziasztok.
A Következö a Problémám: A vinyón Vista volt amit én letöröltem mert Xp-t akartam telepiteni helyette. Ez nem sikerült mert a windows nem települt fel csak egy darabig majd vagy újraindult a gép vagy kiirta hogy nem lehet irni ill. olvasni a Vinyórol!!!
Addig addig probálkoztam hogy most már a bios sem veszi észre a Vinyót , és meglepöen halk. Kivettem és ahogy a kezemben forgattam hallottam hogy forog a lemez ami egy épp lemeznél nem hallható!!! Mi lehet a hiba? Meghalt a vinyó , esetleg csak az elektronika?
Ha igen akkor még menthetök az adatok amik rajta voltak? Fontos mert sok fénykép volt rajta ami nekem fontos és máshol nincs meg!!!A Winchester maga egy Maxtor 160 Gb Pata!!!
Válaszokat és tanácsokat elöre is megköszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple MacBook
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest