- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #5917 üzenetére
Mint említettem, nem az átalakítóval van gond.
Az UDMA 100-nál nem is akarok többet kihozni, de legalább ennyivel menjen. NEM a másolás sebessége a lassú, hanem az egész Windows működése: ez a SATA-vinyó egyben a rendszerpartíció. XP-telepítés után is szar a sebesség.
Azt kérdeztem, hogy a jumper használata vagy használatának elmulasztása jár-e valami negatív következménnyel, tehát hogyha NEM használom a SEBESSÉGKORLÁTOZÓ jumpert, akkor esetleg bekövetkezhet-e az az eset, hogy nemhogy gyorsulna, hanem éppen hogy lassul a vinyó.A Native Mode-dal kapcsolatban sztem TE keversz valamit. Hadd idézzek az alaplapom manualjából (gondoltam ez meggyőzőbb, mintha elkezdek érvelni):
¤ Disabled: Allows the SATA controllers to operate in Legacy IDE mode. In Legacy mode the SATA controllers use dedicated IRQs that cannot be shared with other device. Set this option to Disabled if you wish to install operating systems that do not support Native mode, e.g. Windows 9X/ME. (Default)
¤ Enabled: Allows the SATA controllers to operate in Native IDE mode. Enable Native IDE mode if you wish to install operating systems that support Native mode, e.g. Windows XP/2000.
Na akkor melyik módban is "nagyobb a kompatibilitás a régi rendszerek felé"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gran Turismo
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Rainbow Six: Siege
- Ukrajnai háború
- The First Berserker: Khazan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Sandisk 1TB SD kártya
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest