- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok! Van egy 8 éves WD30EFRX-em, amin találtam pár sérült file-t, régieket és újabbakat is.
Némi tesztelés, lementés, és újra formázás után most tökéletesnek tűnik. Jelenleg HDS szerint 100%-os. Nincs rajta hibás, de még gyenge szektor sem. Mi történhetett vele, bízhatok benne?
A története kicsit bővebben:
Sokáig itthoni szerverben volt fotók és filmek tárolására, szóval nem volt rajta nagy túl forgalom. Később átkerült a desktop (játszós) gépemben. Arra tippelek, hogy ott a VGA mellett kaphatott némi meleget. Vagy legalábbis jobb ötletem nincs.
Akkor próbáltam HDS QuickFix-et, Repairt, visszanyerni a hibás file-okat/szektorokat. A tesztek több helyen is belassultak (ez látszik az első képen a sötétebb részeknél), de végül mindig elakadtak ugyanazon a ponton (94,07%-nál). Többször is nekifutottam, volt hogy ment a teszt 1-2 napig, de sehogy sem jutott túl a szóban forgó szektoron.
Az egyik utolsó teszt így nézett ki :Lementettem róla amit lehetett. Töröltem minden partíciót, újra formáztam. Majd ráküldtem egy Write/Read tesztet. Láss csodát, semmi baja:
Na most akkor mi a csoda történhetett vele. Ezek után mennyire bízhatok benne?
A családi fotókat egyetlen példányban már nyilván nem ezen tárolnám, de filmekhez, zenékhez, backupra még jó lehet? Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 NVMe Gen4 SSD
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest