- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
sanyi0627 #53721 üzenetére
Direkt linkeltem példát az előbb, hogy mit kellene nézni, ahol elsődlegesen nem a HDS és a MiniTool a lényeg, hanem a Windows lemezkezelő + ami a linkelt példában van. Ha adatmentés a cél, akkor meg azon téma topikjában kellene folytatni mint említve volt, linkelve az itteni előzményeket is, stb.
+ Célszerű kipróbálni a külső HDD-t másik USB-kábellel és magát a HDD-t akár másik USB-s külső házban / dokkolóban, mivel akár azok hibája is okozhat problémát, de maga a HDD is, pláne egy ilyen EARS sorozatú WD Green, ami már kb. 10 éves muzeális darab... -
sanyi0627
senior tag
válasz
King Unique #53719 üzenetére
-
Targis75
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy WD2002FAEX (WD BLACK) 2 terrás vinyót. A gond az hogyha bekötöm a gépbe elindulás után a uefi-t sem tudom inditani. Probáltam másik gépben ugyanez a jelenség. Ha dokkolón keresztülcsatlakoztatom, akkor Pár percenként lecsatlakozik. HDD sentinel szerint 100%
LAP:MSI H310M PRO-M2 PLUS
8GB DDR4 Memória
Rendszer: 240Gb M.2 SSD
Egyébb 120 Gb ssd, 160 és 240 Gb Sata winyó
Esetleg ötlet, vagy beállítás probléma lehet?
Köszönöm a segítséget. -
King Unique
titán
válasz
sanyi0627 #53717 üzenetére
Ha a Windowsban a javítás / formázás mellett a meghajtók fájlkezelőben történő megnyitásánál az alábbi hibaüzenet van, azaz RAW lett a külső HDD-ken lévő NTFS fájlrendszerű kötet és azért nem lehet normál módon megnyitni, akkor lásd pl. ebben és ebben a válaszban leírt, linkelt információkat.
Ha kifejezetten az adatmentés az elsődleges cél, akkor legközelebb majd az adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikban kellene feltenni az ilyen kérdéseket, pláne hogy a jelen topik címében - HDD probléma (nem adatmentés) - is szerepel, hogy nem adatmentés.
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek, viszont a probléma így is úgy is fennáll, bár így félő hogy új SSD mellett is jelentkezni fog?
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Van 2 db 2tb wd vinyó. Green és purple. 2 es külső usb 3 tokkal hasznalom. Egyik laptop újraindítás után felismeri a vinyokat de megnyitni nem engedi mert azt írja sérült. Hds 100/100.
Ingyenes adatmentő progi látja rajta az adatokat. Win és ubuntu live se nyitja meg. Ubuntu azt írja nem lehet mountolni. Satára kötve ugyan ez.
Mi lehet a probléma és hogy oldható meg formázás nélkül.
Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest