- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vimi 90
tag
Sziasztok, egy bonyolult problémába ütköztem adott egy 500GB seagate 2,5 HDD, egy külső vinyó keretben volt és elmondások(egy ismerősömnek próbálom helyrehozni) alapján egyik pillanatban még jó volt felismerte a gép/laptop/tv, majd később nem.(tapasztalataim alapján a nem megfelelő eltávolítás okozta a problémát)
Arra gondoltam nem jó a keret, de a keret másik eszközzel jó, a vinyó viszont rendesen gépre dugva nem kap elérési utat illetve RAW formátumban van.
Máskor egy ilyen problémát a CHKDSK lefuttatása megoldott, most nem oldotta meg, azt írja ki a RAW Formátum nem támogatott, lemezkezelő kiírja a lemez méretét.
Egy recover programmal amivel máskor sikerült ilyen esetben ki listáznom az adatokat azzal látni a meghajtót, de semmilyen adatot nem látok ami elvileg rajta van.
Adatvesztés nélkül hogyan lehetne megoldani, hogy kapjon elérési utat és rendes filerendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest