- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Basssus, próbaképp beraktam egy kölcsön vga-t a gépbe, és hamár szét volt szedve beraktam a vinyót amit már rég akartam, mert nem volt már elég az ssd.
Hangosnak nem mondanám a hdd-t, viszont hallottam egy furcsa kattogást és azt hittem az idegen vga csinálja (275W óriási hőcsövekkel azt hittem valami hőtágulás).
Aztán mikor visszaraktam a saját vga-m meglepődve tapsztaltam, hogy továbbra is csinálja. Azt hittem a táp makkant meg a nagy terheléstől vagy valami, aztán most rájöttem:
A hdd-t ki-be kapcsolgatja a gép mert 0 percre van állítva a merevlemezek kikapcsolása energiagazdálkodánál (csak filmek, sorozatok, zenék vannak a vinyón, gondoltam ha elindítok valamit bekapcsolja egyébként hozzá sem ér, de a windows nem így gondolkodik),
Szóval kikapcsoláskor furcsa kattanó hangot ad, bekapcsoláskor nem ilyen jellegzetes.
Egyébként 100/100-as 3 éves 130 nap üzemidejű vinyóról beszélünk, ami másfél éve a fiókban pihen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest