- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, valószínűleg nem, de nem igazán tudom, melyik topikban férne el jobban...
Tegnap vettünk egy Laptopot, Asus X541UV, egy bizonyos cégtől. Persze a boltban megnézve jó volt, képernyő oké, bekapcsol, stb...
Itthon észrevettünk néhány "furcsaságot", ami igazából a HDD körül forog:-Minden feliraton, matricán a gépen (dobozán, és a gépházon lévő tájékoztatón is), 500 GB-os feliratok vannak, a laptopot "upgrade-elték" így került bele valószínűleg az 1 TB-os HDD. Ebből lehet nekünk bármilyen "bajunk", a garancia során? Azt, hogy ez "upgrade" laptop, egyébként sehol sem jelezték, sem írásban, sem szóban, és ez egy kicsit fura nekem, de ezen még túl is lépnénk, ha:
-A HDD eléggé "ciripel". Nem úgy, mint amelyik tönkre akar menni, hanem úgy, mint azok a HDD-k, amik 10-13 éve voltak a gépekben, és az adatok írása-olvasása közben folyamatosan kerregtek. Ez is olyan, annyira nem hangos, de egy másik laptop HDD-vel összehasonlítva lényegesen hangosabb, egy csendes szobában (este) simán ezt hallani, nem a ventilátort. Szerintetek ez lehet probléma?
Köszönöm a segítséget!
Ha az első "gonddal" nem tudtok segíteni, akkor azt a részt esetleg átdobom majd másik topikba is, köszi!
Szerk.: Nem írtam, milyen HDD-ről van szó: Seagate Mobile HDD 1000M035 típust ír a HDSentinel. Egyébként a program természetesen nem jelez hibát, bár összes indulás/leállás pontban már 61 van, ennyiszer mi még biztosan nem kapcsoltuk még be (tegnap óta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest