- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, valószínűleg nem, de nem igazán tudom, melyik topikban férne el jobban...
Tegnap vettünk egy Laptopot, Asus X541UV, egy bizonyos cégtől. Persze a boltban megnézve jó volt, képernyő oké, bekapcsol, stb...
Itthon észrevettünk néhány "furcsaságot", ami igazából a HDD körül forog:-Minden feliraton, matricán a gépen (dobozán, és a gépházon lévő tájékoztatón is), 500 GB-os feliratok vannak, a laptopot "upgrade-elték" így került bele valószínűleg az 1 TB-os HDD. Ebből lehet nekünk bármilyen "bajunk", a garancia során? Azt, hogy ez "upgrade" laptop, egyébként sehol sem jelezték, sem írásban, sem szóban, és ez egy kicsit fura nekem, de ezen még túl is lépnénk, ha:
-A HDD eléggé "ciripel". Nem úgy, mint amelyik tönkre akar menni, hanem úgy, mint azok a HDD-k, amik 10-13 éve voltak a gépekben, és az adatok írása-olvasása közben folyamatosan kerregtek. Ez is olyan, annyira nem hangos, de egy másik laptop HDD-vel összehasonlítva lényegesen hangosabb, egy csendes szobában (este) simán ezt hallani, nem a ventilátort. Szerintetek ez lehet probléma?
Köszönöm a segítséget!
Ha az első "gonddal" nem tudtok segíteni, akkor azt a részt esetleg átdobom majd másik topikba is, köszi!
Szerk.: Nem írtam, milyen HDD-ről van szó: Seagate Mobile HDD 1000M035 típust ír a HDSentinel. Egyébként a program természetesen nem jelez hibát, bár összes indulás/leállás pontban már 61 van, ennyiszer mi még biztosan nem kapcsoltuk még be (tegnap óta)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félórányi videón a 007 First Light
- IFA 2025: Újdonságok a Cudynál
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest