- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Adott egy WD 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS. Win7 volt rajta. Nem mai darab. Kb 6 hónapja a hd sentinel jelezte, hogy található rajta 2 gyenge szektor. de ettől eltekintve 100/100 nak írta. Ezzel szemben viszont csinált furcsaságokat, pl random kékhalált dobott a gép. Ekkor átraktam a rendszert másik winyóra, a WD meg kapott egy mély formázást és maradt adat winyónak. Érdekes mód a mély formázást követően hdsentinel szerint nincs gyenge szektor (?).
Működött is kb 2 hónapig, majd megint megjelent rajta 2 gyenge szektor, és random eldobálta a gép a winyót.
Ekkor lehúztam, és pihent kb 2 hónapig.2 hónapja megint bekötöttem, kapott egy mély formázást és felment rá a win10. Tökéletesen működött.mind addig amíg meg nem jelent rajta ismét a 2 gyenge szektor, majd megfagyott a gép és kékhalál. Újraindítás után az fogadott hogy 10 perc után se tölt be a win , hanem szaggat teljesen. Nagy nehezen a feladatkezelőt megnyitva, 2-3%volt a lemez használat, viszont a teljesítmény fülön meg 100% terheltséget írt a winyóra.
Átraktam másik gépbe, ahol próbáltam lementeni róla a fontosabb dolgokat, de nem jött össze.
1. bűn lassú volt, 2. egy 50 gigás packot 500 megának látott csak (?)A HDsentinel szerint már 70+ gyenge szektor lett és a kondíció leesett 70%-ra.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék lementeni róla bármit is? (nem sok adatról lenne szó kb 50 giga max ami fontos lenne. Csak ugye kérdés egyáltalán megvan e). Életre lehet ezt bármivel is még kelteni hogy legalább adat winyónak használható legyen, vagy hagyjam a francba és támasszam ki vele az ajtót?
Köszi a válaszokat előre is, és bocs ha hosszúra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung PM9E1 (9100 Pro) 2TB NVMe Gen5 SSD! 14000-12500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2TB merevlemezek
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest