Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szagnes69

aktív tag

válasz szagnes69 #46530 üzenetére

Szia!
    Korábban válaszoltál a hibásan működő winchesterrel kapcsolatban. Most elhoztam a laptopot és megnéztem Hard Disk Sentinellel és az alábbiakat kaptam:

Most próbálom lementeni az adatokat a winchesterről, de több fájl másolása esetében a 0x8007045D hiba üzenetet kapom, ha kihagyom a fájl másolását, akkor folytatódik a folyamat. Egy idő után már folyamatosan 58%-on áll a másolás és nem is kínálja fel a kihagyás lehetőségét.

Az ismerősöm úgy gondolja, hogy viszonylag jól működik a gépe és ha lehet nem cserélne winchestert, én azt javasolnám, hogy nézesse meg egy szervízben. Ahogy utána olvastam, ilyen hibákat nem csak a winchester sérülése okozhatja, hanem a nem megfelelő tápellátás, kábelhiba, de nem értek hozzá, tehát lehet, hogy rosszul gondolom. Ma azt is elmondta, hogy korábban leesett a laptop a földre még egy kis műanyag is letört belőle. :(
    Szóval mit gondolsz a fentiek alapján szervíz vagy egy újratelepítés formázással megoldhatja a gondot?

U.i.: a Hard Disk Sentinel ablakban a második winchester az én külső winchesterem van, amire menteném az adatokat, azzal nincsen gond.

Új hozzászólás Aktív témák