- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
van egy Segate vinyóm ami üresjáratban egy olyasmi zajt produkál, mintha egy tücsök vagy valami kabóca ciripelne, kb félmásodpercenkénti periódusidővel, nem kattog, nem is hangos, inkább ilyen halk duruzsolás,mintha egy venti pörögne és épp csak súrolna egy vezetéket egy ponton. Egyébként nincs baja, 100/100-as vinyó.
Utánagugliztam és valahol azt írták, hogy ez lehet egy SMART funckió, ami azt csinálja, hogy ha épp nincs dolga a vinyónak, akkor egy automata hibaellenőrzést végez, és defektek után kutat, és azt ajánlották ott, hogy a SMART legyen kikapcsolva.
Nem tudom, hogy erről van e szó, megpróbáltam kikapcsolni a SMART-ot BIOS-ban de nem tudom, hogy mennyire jött össze, HD tune és HD sentinel is ugyanúgy tudja olvasni a SMART adatokat, nem írják, hogy ki lenne kapcsolva és a duruzsolás sem szűnt meg. Ezért azt csináltam, hogy oprendszerből levettem a tétlen kikapcsolási időt 1 percre, így már csak 1 percig hallom a zajt de mivel ez csak részmegoldás szeretném teljesen megszüntetni a jelenséget.
A kérdésem az, hogy mi lehet ez a zaj, hogyan lehetne kiiktatni, és hogyan tudom, megnézni, hogy a SMART be van e kapcsolva ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest