- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Dexar007 #41917 üzenetére
Belső WD-vel nem volt még problémám, nekem bevált mindegyik.
USB-házban használt WD-t kaptam már gyakorlatilag ajándékba, amit rendbe tettem, azóta nem romlik az állapota. Csak én belső SATA-porton használom, nem ilyen USB-szarokon.
Évek során, több más eset tapasztalatai alapján is számomra bebizonyosodott, némelyik HDD-nek van ilyen "hülyesége", hogy hibás szektorokat dobhat, de nem feltétlenül fizikai okból, vagyis nem a HDD belső hibája miatt.
Miután pedig a káros üzemeltetési körülmények megszűnnek, zavartalanul működik tovább, a SMART értékek romlása megáll. A függő szektorok eleve jóra fordulnak, már egy szektorszintű felülírás után.
De itt a topikban megy a sznobéria, HDD-t ki kell dobni, múltkor is leugattak, nevetséges...
Nyilvánvaló, hogy egy problémákon átesett merevlemezben kevésbé bízik az ember, fenntartásokkal kell kezelni. De attól még nem kellene túlzásokba esni, lehetne néha gondolkodni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest