- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
djculture #26881 üzenetére
Nem tudom, a gyárit már szinte azonnal frissítettem anno, és az 1.20, 1.30, 2.20 (ez a legújabb nem béta) alatt sem volt a két menüpont. Érdekes azonban, hogy már a POST alatt a legfelső sorban ott virít, hogy ASMedia Host Sata3 Controller (verziószám)... blabla (nem jut eszembe pontosan, most laptopról írok)
Bent az Eszközkezelőben pedig Intel vezérlő van, és él az AHCI, ez nem is vitás...csak a driver körüli izé nyomasztott, de már annyira nem is érdekel, közben az XFastRam segedelmével lett egy ramdiskem is, ami a Firefox/IE cache cuccainak üzemel, a boot idő is gyorsabb lett hidegindítással, 44-46 mp, úgyhogy már nem foglalkozom vele, lehet, hogy az én lapom egy párhuzamos univerzumban leledzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest