Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ensolid
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem a gépembe egy ssd-t és arra raktam át a windowst a régi 80gb-os hdd bent hagytam és arra rakom a játékokat filmeket ilyeneket. Az a gondom, hogy egy idő után a 80gb-os hdd leáll hallom ahogy kikapcsol majd ha mondjuk elindítok róla valamit mondjuk egy játékot ismét felpörög és bekapcsol. Ez valami hardveres gond lehet vagy csak a windows energiagazdálkodik vele így? Egyébként a 80gb-os winyó egy majdnem 10 éves IDE kábeles cucc úgyhogy nem lenne csoda ha az adná meg magát, de még a windows azon volt addig nem voltak ilyen gondjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest