- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Két kölcsön vinyó van a gépemben. Először egy régi nem sata-s lett, azon volt a win meg minden, aztán lett egy sata-s, de egy darabig még a másikon volt a win. Most újraraktam a gépet, leformáztam mindent, és a satas-ra raktam a win7-et. De most, ha kiakarom húzni a régi nem satas vinyót, akkor nem bootol be a gép. Azt írja, hogy hiányzó BOOTMGR. Pedig ezen a vinyón semmi sincs. No meg régen csak sata-s vinyóm volt. A Biosban kéne átállítsak valamit?
Ez a nem sata-s vinyó amúgy, úgy van rákötve a gépre, hogy ilyen hármas kábellel. Tehát megy az a hosszú az alapból a vinyóba, onnan meg tovább a dvd meghajtóba (az is régi fajta), egy LG-be, így működik az egész. De ez az LG nem akar valamiért CD-t beolvasni, ezért ráakartam dugni egy másik meghajtót, ami régen jó volt, de ekkor sem bootol a gép, ugyan azt írja, mint amikor csak kihúzom a régi vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest