- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Ez érdekes nekem is hasonló lett a 160gb maxtorral. Most ott tartok lecseréltem 1 Tb WD green 64mb a kicsiről egy cég az adatot lementette úgy hogy 90% használhatatlanok az adatok. A kicsi olyan szinten tönkrement egyik pillanatról a másikra hogy eldobós nem birom formázni meg kb. semmit nem tudok vele csinálni. A nagyra olyan szépen rámásolták az állítólagos megmentett adatokat, hogy 1 hibás szektor lett rajta. Még a szervizes furcsálta is hogy csak 4000 tud rá másolni(itthon előtte is utánna is tökéletesen működik 60000 körül másol).
Máshol is kérdeztem de itt i felteszem hátha kapok rá választ. Ilyen esetben ha 1 hibás szektor van garanciába cserélik vagy ezzel még nem kell foglalkozni? Nagyon zavar hogy ilyen gyorsan lett rajta hibás szektor(nincs 2 hetes) és nem akarom hogy ismét oda legyen sok adatom. Ja igen a sentinel 98% irja a régi vinyom WD (2 éves 500Gb) még mindíg 100% ha ez egyáltalán jelent valamit.
Remélem nem kell tartanom semmi újabb bajtól...
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Spotify
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest