Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
Sziasztok!
Adott egy 2 hete vásárolt HDD (Seagate, 320 GB, 7200 rpm, notebook szabvány méretű), első héten nem volt semmilyen problémám vele, de pár nappal ezelőtt pár percenként sípoló/ciripelő hangot ad ki (pár másodperc = kb.:1-2 sec), addig mintha megfagyna minden, utána meg mintha misem történt volna megy tovább. Egyik reggel nem indult el a W7 a gépen, se normál, se csökkentett módban, valamit javítani akart, de hiába próbálta meg, csak egy helyben álldogált, nem történt semmi. Újratelepítettem a gépet, minden működött a másnapi bekapcsolásig, utána W7 fagy az elején, megint telepítés, minden jól működik, de másnap (vagyis ma) megint jelentkezett a probléma. Leszedtem csökkentett módban a vírusirtót (Avira), így már elindult döcögősen. Nem hinném hogy az Avira miatt lenne a hiba, mert az elmúlt 1 évben nem jelentkezett ilyen hiba, de akkor ugye másik HDD volt a notebookban. Raxco PerfectDisk végzi nálam a töredezettségmentesítést, már több éve hibátlanul (több HDD-én), sosem volt vele gond. Lefuttattam ma pár programot és ezeket találta, aggodalomra ad okot? Van esély szerintetek garanciális cserére? (vissza kell küldenem ahonnan vettem és ha szerintük hibás/ vagy nem megfelelően működik, küldik is az újat.) Vajon mért nem akar megfelelően működni, mindent úgy csinálok, mint eddig bármikor, eddig sosem botlottam ilyen hibába. Vajon mi okozhatja a hibát? Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest