Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantom1
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérnék segítséget:
Ma vettem egy WD15EARS (advanced format) vinyót. Beszerelés után a Windows (7) azonnal felismerte, felparticionáltam, formáztam.
Eddig minden szép és jó, azonban mikor elkezdtem rá másolni, a vinyó folyamatosan lassulni kezdett közben néhány másodpercre meg-meg állt gondolkodni, majd végül már szinte nem is csinált semmit. Közben a HDD led folyamatosan égett. Újraindítás után a dolog kezdődik elölről, pár másodpercig gyorsa, aztán pillanatok alatt belassul.Külföldi fórumokon találtam egy olyan utalást, miszerint a mezei ICH7 chippekkel nem is igazán fog menni, mert azok nem támogatják az AHCI-t.
Ezzel kapcsolatban tud mondani valaki valami okosat? Esetleg más ötlet a hiba okára?Alaplapom: Gigabyte GA-EP43-UDL3L
A segítséget előre is nagyon köszönöm!

Üdv,
Phantom
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest