Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
Bocs a ronda írásért, de uj win volt angol billentyű beállítással és egy sűrűn kifagyó explorerrel. Még annyit tennék hozzá, ha valaki segiteni akarna, hogy 3 particios programot probaltam, de egyik se indul el ha bennvan ez a vinyo.
Acronis->fel se települ a vinyora kivatkozva.
Partition Magic-> partition drive letter cannot be identified
Paragon->Operation Failed Disk is AbsentWindows felismeri, de semmit nem tudok vele kezdeni, azon kivül, hogy nézegetem az eszközkezelőben.
Ja és csak ott található meg. A computer management ben semmi nyoma. Rámegyek a disk management-re akkor 10 percig elvan hogy keresi, de semmi. Biztos megtalalta, csak nem tetszik neki hogy nincs se partico rajt, se semmi felismerhető dolog. Gondolom én.Most akkor kérdem én... WTF??
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest