- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kernel #10085 üzenetére
Nem a tápellátás stabilitásával van a baj, mert most pl. GetDataBack-kel visszaállítottam korábban törölt fájlokat, amiket gond nélkül megnyit! Pl. 600 MB-os avi fájl-t állítottam vissza, jópár jpeg-et is sikerült, amik azonban nem olyan fontosak (épp ezért lettek törölve), mint épp azok a képek, amiket nem sikerül megnyitni.
Milyen kerülő megoldás létezik a jogosultságok megszerzésére? Létezik az, hogy egy adott géphez kötve nyílnak meg csak fájlok? Mert most nővérem azt állítja, hogy csak azon a laptopon lehetett megnyitni egyes fájlokat, amiről átmásolta, másik laptopon gond volt vele.
Ez mi a frász?Én még ilyennel nem találkoztam.
Egyébként igen, 5 V-ot igényel, rá van írva közvetlenül a csatlakozóhoz. De mondom, ez a része tökéletesnek látszik, írni-olvasni jól tudja azokat a fájlokat, amiket meg lehet nyitni, a többihez viszont nem értem, miért nem férek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest