Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
YSRS
most már látom (bent a TN-esen nem vettem ki) hogy ott az oldalfal, de szerintem te is csak egy oldalfalat, meg egy előlapot látsz, hogy konkrétan a mosogató medencéje meddig tart, azt bizony te sem látod, mert takarja az előlap. Én ott látni vélek kb. 10 centit a felfelé kanyarodó cső meg az oldalfal között, az oldalfalat annyival jobbra mozgatva és a takarólapot értelemszerűen megrövidítve már lehetne némi helyet csiszolni, ha nincs más ott amit nem látunk.
De persze azt is lehet, amit te írsz, kenjük be sárral 'szt jóaz, végül is nem te fizeted, ha elszaródik. Meg a mérnökök is hülyék, azért kapják a fizetésüket, hogy marhaságokat írjanak a beépítési utasításba. Nyilván ezért is nem szokták számonkérni garanciális gond esetén...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Azóta felbújtam az internetet, és én is azt olvastam, hogy ezzel lehet a gond. Ma vettem is egyet 1100 ft-ért , hát mit ne mondjak, nem találtam olcsónak Azóta kipróbáltam már kávéval is, és lefőzte rendesen, illetve nem kapcsolgatott már ki-be Remélem, hogy most már jó lesz . Mondjuk nem sikerült rendesen belerakni, mert a régit, ahogy szedtem lefele , az egyik csavar beletört a lyukba (rohadt rozsdás az összes csavar benne), így csak 1 csavar tartja a helyén
Köszi azért a segítséget
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
runner 125
nagyúr
Azt nagyon fontos tisztázni és egyértelműsíteni, h a madaras teszkótól, az Euronics-en át a MM-ig, szinte az összes mocsok marketinggel, _garanciakiterjesztésnek_ állítja be az utólagosan eladott _biztosítást_!
Ugyanis ezek a + 1-2-3-4-5 éves történtek minden esetben egy _biztosítást_ jelentenek, csak előbbi maszlaggal könnyebb eladni, de korántsem ugyanaz a kettő.
Egy gyártói garanciabővítés általában drágább, mint a biztosítás, s ahogy a nevében is benne van, ebben az esetben a gyártó állja az ezen idő alatt történő esetleges meghibásodások orvoslánának költségét.
A biztosítás viszont ennél egy jóval komplexebb dolog, ugyanis kis millió pontnak meg kell felelned ahhoz, h valamikor fizessen is neked a biztosító, mindemellett biztosan számolnak fel elavulási költséget is, noh és van önrész is az esetleges 'káreseménynél'.Szerintem nagy része lehúzás.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Morris
veterán
Fogalmam sincs mi lesz! De ezt nem is tudja senki (legalább is az én környezetemből). Így én maradtam a kísérleti nyúl.
Nem tudok mit csinálni. Nem születtem gazdagnak. Nekem ennek az ára is trauma volt.
Egyébként kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz belőle, ha netán valami miatt megadja magát! De abban a percben Ti is tudni fogjátok, mert jövök azonnal megosztani az infót.
Mondjuk már megvan a fegyver arra az esetre ha mégis xarban szeretnének hagyni!
Az érdekérvényesítés erős oldalam! -
cekkk
veterán
-
-
lcee79
őstag
Már mindegy meg kellett rendelni egyet éjfélig mert 16ig volt ingyen házhozszállítás (bár lehet hogy a mi nap még benne van )
Mintha láttam volna szűrőt is az oldalon de most nem hozza be találatok közé...
Majd ha megjön megnézek mindent a leírásában mire kell figyelni...
Mondjuk eddig is porzsák nélküli volt, kb szerintem 1x sem volt cserélve semmi szűrő benne, és bírta 7-8 évig, és az nagyon gyenge minőség volt (annál amit az ember ideképzel, annál sokkal gyengébb ) És az bírta ilyen sokáig, ha még figyelünk is rá, akármeddig bírhatja
Remélem nem lőttünk nagyon mellé...Bár gondolom itt is él a 14 napos elállás, ha nagyon nem tetszene.
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
Holnap megjön megvizitelem, aztán, ha érdekel valakit Dirt Devil Black Label CP-1 porzsáknélküli porszívóról némi infó akkor azt is tudok majd adni
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
bobsys
veterán
Azt hiszem nem fogalmaztam egyertelmuen. A lakasban amit berlunk, nem lehet mosogep. Tiltja a hazirend, mert 50 eves a haz es a csovek vekonyak eldugulnak tole (legalabbis ez a hivatalos magyarazat). Kozos mosogep van a folyoson es az ami ilyen szarul mos. Nemsokara akarunk venni egy sajat lakast es ott mar szempont, hogy lehessen sajat mosogep a lakason belul.
Feleseg szokott aztatni meg bevet minden hazi praktikat, de a vagya egy nagyon jo mosogep az uj helyen. meg meg par dolog a konyhabaEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Geller72
veterán
válasz talpas #10425 üzenetére
Nos. A régi, őskövület távirányítód könnyen lehet, hogy németben készítették és könnyen lehet, hogy csak a távirányítón többen dolgoztak, mint mondjuk most a teljes gyárban egy hasonló cégnél az összes terméket tekintve. Továbbá könnyen lehet, hogy majdnem minden távszabályzó Kínában készül. Az alapanyagtól kezdve a festékalapanyagon át a teljes munkafolyamatot tekintve. Elég megnézni egy Makitát, aminek a gyártását átvitték a gyártás áthelyezése előtt és után. Nem fikázom a Makitát, MEG KELL NÉZNI. Vagy a "blekkendekkert". Vagy a boss belépőszintű kéziszerszámait, vagy a "huszkvárna" kínában készülő gépeit. Vagy a..vagy a..vagy a.. Kapíse?
-
ildi_
tag
válasz talpas #10425 üzenetére
Nekünk a féléves LG TV irányítójáról egy olyan gomb kopott le, amit sosem használunk.
MÁS:
Lehet lassan gratulálni, úgy néz ki, hogy döntöttem mosógép ügyben VÉGRE és a vőlegényem is kidobhatja a másodikról az Indesitet. AEG lesz a befutó, olcsóbbat akartam, de ha most nem szánunk rá többet, akkor mikor? -
Geller72
veterán
válasz talpas #10423 üzenetére
Nos. Annyit nem árultál el, hogy KONKRÉTAN melyik típusról van szó, mert ugye a BY-ból van néhány, kezdve a 02-03-04-től a 08-ig azt hiszem. Amit mondjuk így hasra és ránézésre találtam neked, az kisker 1468 ft bruttó. És original Siemens. A cucc raktáron van, 2 nap és nálad van. A megadott oldalon típus szerint bárki bármit megtalálhat. Elrakhatjátok bookmarkba. Üdv:
Geller[ Szerkesztve ]
-
-
mexel
veterán
válasz talpas #29375 üzenetére
Sok féleképpen nem tudok döneni a hely miatt. Az összezavarodás annyi, hogy nem tudom most hogy az amelyiken nincs hőleadó hátul, az nofrost, vagy csak más megoldás. Ebből indult ki a kérdésem, hogy azokat lehet-e a falig tenni. A boltokat már végignéztem, ott láttam ezeket a hűtőket. Nekem új mert kb 10 éve nem foglalkoztam hűtőszekrény vásárlással szerencsére. Sajnos ebben gyorsan kell dönteni mert hűtő nélkül nem jó az élet.
Sok más zavaró tényező nem lehet mert adott a magasság, a szélesség és a mélység. Kb a gyártóknak 1 ilyen típusuk van, már amelyiknek van. Itt nincs több kompi, nincs sok varia, inkább az amelyik elfér. Ami legjobban elférne ( legkevésbé mély) az az Amico vagy milyen márka, állítólag cseh vagy szlovák gyártmány, de a hátulján Hausmeister felirat van. ( HM3220) Ez viszont kiesik, nem szívesen vennék ilyet. ( főleg hogy a hausmeister gyári leírás nem egyezik a kiállított darab paramétereivel, pedig azon van a címke )[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
Topikgazda
válasz talpas #33410 üzenetére
Trisót vízkőoldásra biztosan nem!
attiati: igazából alaposan ki kell fizikailag takarítani, fogkefe ..stb igazából az sem baj, ha belső szűrőbetéteket Domestoszos vízben áztatod és a belsejét is kitörlöd vele.
A lapátokat és a lyukakat mindenképpen nézd át, az első körben mindenképpen tölteném sóval, aztán a későbbiekben ha elegendő a tabletta akkor nem kell pótolni.
"in medias res"
-
mexel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik