- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
pana0017 #90198 üzenetére
Szerintem 60-as főzőlaphoz ez a Bosch, amit linkeltél több, mint elegendő. Akik mondják ezt a minél nagyobb, annál jobbat, azok még a régi tolókapcsolós elszívón nőttek fel...fogalmuk sincs, hogy mekkora teljesítményt tud pl ez a Bosch. Illetve nem az elszívó lesz a szűk keresztmetszet, hanem a 150es cső átmője és hossza, illetve a szabadba vezető motor teljesítménye (ha társasházról van szó)
Teljes nyugodtsággal veheted a linkelt elszívót.
Ehhez mindenképp Bosch főzőlapot vegyél, amivel tud kommunikálni és működni fog az automata elszívás, lámpakapcsolás...stb.Ez pl jó cucc és viszonylag friss model.
-
kicsi kecske
tag
Sziasztok!
Elromlott a beépíthetős hűtőnk és szeretnék helyette egy másikat.. A választás nehéz mert nincs hasonló méretben és paraméterekkel kb 3-400ezer alatt.. Nem találok megfelelőt.. ezért inkább úgy gondoltam hogy elbontom az oldalsó szekrényt és rakok helyette egy side by side hűtőt.
Na most itt fel is merül a kérdés hogy a side by side hűtőknek a nagy többsége víz és jégkocka adagolós ellenben nálunk a víz kiállása hűtőszekrénnyel ellentétes oldalon van ami azt jelenteni hogy írtozatos munka oda át varázsolni a vizet. Ezeket a funkciókat mint a víz adagoló és a jégkocka adagoló meglehet oldani valami rákötött tartállyal a vízadagolóra? Tehát hogy nem rendesen csapról vagy folyó vízről jön hanem mondjuk öntök bele X liter vizet és akkor azt adagolja?Másik kérdésem hogy van valami kifejezett dolog amit kerülni kell a side by side hűtőkkel kapcsolatban?
5-600e körül már vannak komoly lg és samsung gépek. Kérdés h ezek mennyire ajánlottak? Mire érdemes figyelni? -
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Elszívóval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 60cm-es főzőlap felé szeretnénk elszívót kürtős kivezetéssel. Az alábbi típust néztük ki, viszont a mérettel gondban vagyunk.
A nagyobb hatékonyság miatt a 90cm-es verziót ajánlották, családban is így használják a legtöbben, azonban ezzel csúnyán megbomlana a 60-as alsószekrények miatt a bútor összképe.
A kérdés az lenne, hogy tapasztalat alapján mennyire lenne érezhető a visszalépés?Köszönöm!
-
pjen
félisten
válasz
FireShadow #90196 üzenetére
Nekem.tetszik.
-
FireShadow
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz
pubili #90193 üzenetére
https://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/shark/iw3611eu-p1052022925/
ezt ritkábban kell üríteni
-
pubili
csendes tag
válasz
FireShadow #90186 üzenetére
Olyant nézzél, aminek a tetején van a motor, portartály és nem lent. Sokkal könnyebb velük manőverezni. Szerintem könnyebb ilyen géppel takarítani, mintha húznánk magunk után a porszívót. Azzal egyetértek, hogy az ürítés, szétszedés okozhat problémát idős embernél.
-
pjen
félisten
válasz
Túl könnyű pórzsákost ne vegyél, örökké felborul. Én elux super silencert használok. Halk és nagyon jól szív.
-
tibbike01
őstag
válasz
hamham #90185 üzenetére
Szia,
Sütőből olyat vegyél, aminek digitálisan látod a beállított hőfokát, illetve minél nagyobb belső tere van. Pl ez a Samsung, ami 77 liter és olyan sín van benne, mintha fiók lenne.
Főzőlapnál ennél a Whirlpoolnál megőrülnél a sok gombtól, pláne, ha egy kis víz kilöttyen és végignyomkodja őket. Ez a Bosch most a menő. Vannak köztes fokozatai is tehát nem csak 9 fokozatban tudod állítani. 2024-es model. Olcsóbban ezt az Eluxot venném és ehhez a rejtett nagy teljesítményű elszívót, tudnak kommunikálni, ami nagyon kényelmes tud lenni.
Mikro, amit linkeltél majdnem 400mm mély, ha sütő felett lesz álló szekrényben, akkor oké, de ha felsőszekrénybe akarod betenni a munkapult főlé, akkor ez túl mély. Oda egy ilyen Samsung kelle pl.
Mosogatógépből meg a Bosch most a favorit mindenkinek. Ez a Bosch mindent tud, 42db a hangja, mehet akár éjszaka is, van benne világítás, felső fiók. 2024.09-től forgalmazzák, friss model.
Tudom minden kicsit drágább, mint a keret, de hidd el megéri.
-
csemberlen
őstag
válasz
Menj el egy nagyáruházban ahol ki tudod próbálni. Mivel a föld tartja a porszívó súlyát ezért minimális erő szükséges. 1 órát egyik sem bír menni, viszont a nagyi minden nap ki tudna 1-2 helyiséget takaritani. Viszont a porzsák üritése, a készülék szétszedése miatt nem javasolnám.
-
iatti
aktív tag
válasz
én se látom logikáját a súly kézben mozgatásának. de úgy látszik mindenkinek erős az alkarja, vagy pillekönnyű a masina
-
FireShadow
senior tag
Azt szeretném kérdezni attól, akinek rúdporszívója van, hogy egy 85 éves nagymama ha ilyesmit szeretne mert látta a tévében, jó lehet neki? Egy 2 literes ásványvíz mozgatása is problémás neki, és nem gondolom, hogy ha az egész motor meg minden a rúdon van az könnyebb lenne, mint húzni magad után (sose volt ilyen porszívóm nekem se). Ha megspékeljük azzal, hogy akksis, és az egész lakását nekem is több mint 1 óra kiporszívózni, és sanszos hogy én fogom átvállalni tőle a továbbiakban is (hiába szeretné ő), az ideg fog megenni hogy meg kell állni töltőre rakni, gondolom.
Ugyanitt, milyen sima porszívót ajánlanátok 50-100 ezer körül, ami csendes, könnyű, és porzsákos?
-
hamham
tag
Sziasztok
Új konyha berendezéséhez ár érték arányba tudtok segíteni a választott gépekkel? Keret az körülbelül 800-900k
- hűtő [LG GBP62DSXCC1] vagy [LG GBV7280CMB] vagy ez is tetszik de ez csak az lg oldalán vásárolható [LG GBB72TW9DQ]
- sütő [link] gőz funkció tetszik
- főzőlap [link] az tetszik hogy egyik oldalán lehet bridge mód
- mikro [link] itt az oldalra nyílós tetszik ,sajna kevés van belőle és ne legyen kicsi, még ez a méret is éppen elfogadható
- mosogatógép [Whirlpool WH7IPC15BM60] vagy [Whirlpool WIO 3T133 PLE] teljesen beépíthető, kinyitja magát , fém belsőset ajánlottak, erős vízsugár -
iatti
aktív tag
-
PitLee
őstag
válasz
f4lcon #90170 üzenetére
Bármikor beeshet az ajtón egy jó disznóvágós party és akkor ott állsz a 10.-ken perzselő nélkül a szoba közepén és mindenki téged néz az nagy blama
.
Lehet gáztűzhelyen is csinálni, ha van nagy teljesítményű gázrózsa, esetleg kézi gázmelegítő, de szaga lesz jobb kint esetleg.
Esetleg ha van valami ázsiai éterem a közelbe oda levinni és ott megoldják, közben eszik valamit.
https://youtu.be/w4JQg4SV_M0https://vasserpenyo.hu/vas-serpenyo-kiegetes/
Amiben nem vagyok biztos, hogy a savállót is lehet-e így beavatni, a hőtől az is elszíneződik, de nem tudom, hogy a zsírral kiégetés után meg e lesz a megfelelő bevonat.
Van itt egy szolidabb módszer, de kicsit pepecselős
https://youtu.be/5VpPlVokRrk -
BB9000
senior tag
A megadott ársávban nem kapni olyan kávéfőző gépet, ami napi 15-30 kávé lefőzése mellett az egy éves garancia idejénél jelentősen hosszabb ideig bírná. Ha az egy évet kibírja, már annak is örülni kell. A háztartási használatra készülő kávégépekkel szerzett tapasztalataim alapján elsőként a pumpa szokott tönkremenni. Az abban lévő membrán van alulméretezve.
Két járható út van: Vagy maradtok az adott ársávban és olyan gépet vesztek, amelyiknek jó a szervizháttere, vagy jelentősen megnövelitek a keretet és olyat vesztek, amelyik tartós használatra készült. -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Van otthon egy Bosch mosogatógépünk, W5 (Lidl) tablettával használjuk.
Az IKEA vizespohár szája alatt kb. 3 centi mélyen koncentrikusan össze vannak karcolva a poharak...
Más poháron, kerámiacsészén nem látok ilyet...
A pohár, a gép vagy a tabletta, netán a program hibája (45 fok, ECO asszem)? -
st6969
őstag
Sziasztok,
(remélem, elfér a kérdés)
Serpenyőket akarok beújítani, 2-3db-ot (28-ast, 24-est mindenképp). Nem szeretnék semmilyen bevonatot, ezért rozsdamentesben gondolkodom. Viszont, kicsit tartok az ételek letapadásától. Van ezzel valakinek komolyabb tapasztalata? Van, amit nem ajánlott készíteni benne, vagy mire számítsak?
Illetve, ár/érték arányban mit és melyik gyártótól érdemes venni? Ikeásról olvastam, hogy nem rossz, de érezhetően vékonyítottak az anyagon.
Köszi -
kacsento1
senior tag
Én is gondolkodtam polcos rendszerben, de nem lenne szűk az ajtónyílás, főleg a lenti polc lehet kényelmetlen. Mondjuk az Ikea is kitalálhatna más megoldást erre a sarok témára, ami funkcióban többet ad. Elég jó megoldások léteznek már. Mondjuk ez a polcos rendszer is jó lenne, ha nagyobb lenne az ajtónyílás, látható, hogy ez pont a forgó polcra van kitalálva.
-
pubili
csendes tag
válasz
spleenszuru #90162 üzenetére
Mintha a Nespressonak lennének ipari használatra is gépei. Ügyfélszolgáltatot érdemes hívni ez ügyben.
Az Original gépekhez lehet kapni sokféle más márkájú kapszulát. -
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Milyen kávéfőzőt vegyek kérdés jöhet ide? Rákeresve a szóra, halott topikot, vagy kávéval foglalkozót találtam, nem magával a gépekkel foglalkozót.
Szeretnénk a kollégákkal közösen venni egy kapszulás gépet az irodába, mert az automatás kávénk ihatatlan minőségű.
Az ok, hogy csak kapszulás jöhet szóba, egyszerű: mindenki olyat ihat, amilyet akar, amit babossal, porossal nem tudunk kivitelezni, ráadásul "fusizni" sem tudnak olyan kollégák, akik ebbe nem szálltak be.Létezik ilyen gép 30-40e között, ami nem hal be hamar attól, hogy "nagyüzemben" főzne kávét?
Az is fontos, hogy ne csak gyári kapszulát fogadjon, ha jól tudom, erre a Nespresso gépek képesek.
Kb. 15-20 embert érinthet a dolog. -
-
kacsento1
senior tag
arcsin: feleségem full kihasználja, napi szinten főz 4 személyre, ebből kettő folyamatosan éhező gyerek
.
cd930: én is úgy gondolom, hogy a 2db 80cm-es több helyet adna. A fiók elrendezések még változhatnak, csak a szélességük kérdéses.
H-Mano: igen, én is azon vacilálok, hogy mennyire lehet kihasználni a 40cm-es alsó részt, nem e ad több lehetőséget a 60cm mellett inkább a + 20cm. A főzőlap mindkét esetben a második képen található helyen lenne.A sarokszekrénybe ezt az utrusta forgós polcot tervezem venni, ahová a legtöbb edény be is férne szerintem.
-
H-Mano
tag
válasz
kacsento1 #90153 üzenetére
3 fiókos:jobban rendszerezhető(de a 40cm-es,alsó fiók kihasználtsága kérdéses)
2 fiókos: kicsivel több az ÖSSZ hely(ha sok eszközt használsz és nem gond a "turkálás")
[látom közben más is beírta]De én úgy látom, a főzőlap is különböző helyekre van tervezve, én azt is figyelembe venném (sőt!), melyik kedvezőbb a munkalapok használata szempontjából....(pl. ha a sarokba egy edényszárító kerül, akkor a 3 fiókos tűnik logikusabbnak, ha üresen marad, jó lehet a 2 fiókos is....)
-
arcsin
senior tag
válasz
kacsento1 #90153 üzenetére
Ez nem egyén, hanem felszereltség függő
Illetve ott egyéni hogy mennyire tud főzni az illető. Ha olyan "krumplistésztás" vagy akkor mindegy
Nekem az örökölt konyhában sajnos egy db normális fiók sincs, de mindenképp hasznosak a fiókok. Én szem. szerint a kisebb fiókokra szavazok. -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e a kérdésemmel.
Egy kisebb Ikea Metod konyhabútort szeretnék összerakni. Megterveztem a saját tervezőjével 2 variációt. Mivel a jelenlegi bérlakásomban nem igazán vannak tárolóhelyek a konyhapult alatt, ezért kérdezném aki tapasztaltabb, hogy melyik megoldás lenne a praktikusabb. Ami a lényeg, hogy 2db 60cm + 1db 40cm-es, vagy inkább 2db 80cm-es elem lenne a praktikusabb. A képen látható 20cm-es elem az adott. Jobb oldalon a mosogató mellett mosogatógép lenne. Nem nagy konyha, ezért szeretném a legpraktikusabban elrendezni a fiókokat. Viszont tapasztalat nélkül nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a praktikusabb pakolás és használhatóság szempontjából. Tudom, hogy ez elég egyénfüggő, de lehet többen megbánták, hogy nem nagyobb, vagy több kisebb fiókot vettek, ami a használat alatt jött elő. -
tibbike01
őstag
-
PitLee
őstag
válasz
Magill #90131 üzenetére
Henry is ügyes
igaz porzsákos ami plusz költség, de a porzsák nélkülibe a hepa filter takarítás, mosás, csere sincs ingyen.
https://youtu.be/qM8hzE7Lfu0 -
BBéci
legenda
válasz
tibbike01 #90145 üzenetére
Márka biztosan nem fejleszt, csak a gyártó, a cég, pontosabban annak mérnökei.
Amikor két éve elkezdtem nézegetni a főzőlapokat, meg sem fordult a fejemben, hogy piacra kerülési évet figyeljem. Ha valami hosszú ideje kapható, azt úgy tekintem, mint megbízható, jól sikerült modellt. A funkciók és a minőségi kivitel/kinézet számítanak. -
Zeki
nagyúr
A lidlben lesz Parkside takarítógép, ami ki is fújja a vegyszert.
Használt olyat valaki? -
tibbike01
őstag
Elektrolux/AEG főzőlapot szeretnék venni, H2H páraelszívó automatikus vezerélés miatt, de elakadtam. Az összes főzőlap 2018-2019-ben került piacra. Valóban 6 éve nem fejleszti a lapjait ez a márka?
Vagyis ezt az egyet találtam, ami 2024-től forgalmaznak: Electrolux EIS62453
De ezen meg csak 9 fokozat van. Most szeretnék 14-15-17 fokozatú főzőlapot. -
Degeczi
nagyúr
válasz
H-Mano #90142 üzenetére
Hja, a régiek nagyon tartósak voltak a legtöbb márka esetén. A lassan 3 évtizede vett LG mikróm (annyira régi, h még "Goldstar" a felirat rajta, pont onnantól rövidítették LG-re a nevüket az újabb modelleken) is máig tökéletesen üzemel napi használatban, abban sem kellett még izzót sem cserélni.
De az utóbbi évtized mindenhol minőségromlást hozott. -
Degeczi
nagyúr
válasz
H-Mano #90136 üzenetére
Kínai gyártású az is, rengeteg panasz fordul elő ott is.
-
Magill
tag
Sziasztok!
Álló porszivóból tényleg csak a dysont erdemes megvenni? Van macska meg ket gyerek napiszinten lenne hasznalva. Meguntam a philips porzsaknelkulit magam után huzogatni.
Ha tudtok ajánlani valamit ne tartsátok magatokban.
Köszi -
F_Gergely
őstag
válasz
F_Gergely #89640 üzenetére
Megvolt a szerviz. Szerencsére nem kellett elszállítani.
Első körben kijöttek, felmérték a hibát a diagnózis lengéscsillapító csere lett.
Rá kb 1 hétre jöttek cserélni, szerintem nem volt nekik 10 perc sem. Azóta a mosógép hibátlan, nem ugrál, nem zörög, gyönyörű szépen teszi a dolgát még 1400-as centrivel is. Kedvesek voltak a szervizesek, elláttak pár jótanáccsal meg kicsit beszélgettünk. -
Jazz
veterán
Mikróból mit tudnátok ajánlani jót hosszútávra tervezve és nem az árat nézve?
Grilles, 23l+, forgótányéros, legalább egy tekerő gomb legyen rajta.Ahogy néztem a kommenteket adott oldalakon rengeteg a gixer.
Különböző márkákból válogatva:
Gyenge a világítás, nem működik egyszerre a grill és a mikro (elektrolux 80ezerértwtf), az érintőgombok gyatrák olyan erősen kell nyomni hogy hátramegy a mikro, mindenért idegesítően sípol még az ajtónyitásért is, nehéz kinyitni, becsukni be kell vágni hangos, a +30sec nem ad hozzá időt ha manuális módban indítod....
-
spileraaa
senior tag
válasz
Piftuka #87681 üzenetére
ez alapján úgy döntöttem hiába olcsó volt 18 ezer forint HISENSE H20MOBP1HI, 20l, 700W
vissza küldöm főleg hogy kiderült ez az inverter technológia is csak marketing fogásezen a 2 gondolkozok helyette
Whirlpool MWP101W
Panasonic NN-E20JWMEPG
ez a kettő jelenleg egy árban vanPanasonic csak holnap estig akciós
-
313313
addikt
válasz
lordcoyote #90117 üzenetére
Pár hete volt hasonló problémája valakinek, ő ezen végigment. Azóta mi lett vele passz...
-
lordcoyote
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni: van egy Bosch SPS4HMI53E tíousú mosogatógépünk (még nincs 4 éves) Rendszeresen karbantartva, tiszítva.
Ma egyszercsak megélt E31-00 hibakóddal és világít pirosan egy vízcsap.
Megnéztem, hogy mit takar a hibakód körülbelül, szétszedtem a szűrőt belül, de tiszta elakadás nincs benne.
Van valami tippetek, hol kereshetem a gondot még?
-
tibbike01
őstag
Az létezik, hogy Electrolux/AEG vonalon 2018-2019 piacrakerülésű főzőlapok vannak csak, amik vehetők ma? Alighanem 10éves fejlesztésű főzőlapok ezek.
Vagy nem jól látok valamit?
A páraelszívójuk nagyon jó és akkor már jó lenne, ha tudná vezérelni a főzőlap.
-
313313
addikt
válasz
tibbike01 #90111 üzenetére
Keskeny Samsungunk volt 7-8 évig, szerettük. Aztán lecseréltük egy Boschra, hamarabb kellett volna, ahhoz képest a Samsung gyerekjáték volt.
Samsung gépet 2-3 hetente takaríthattuk a trutyitól a műanyag belső peremet és a dobot, ilyen időközönként takarítottuk lent a szűrőjét is. Bosch ehhez képest semmi. Szinte patyolat, néha ránézek de csak az idő megy vele, a dob/borítás se lesz koszos és a lenti szűrőrő se.
Nem változott a mosási felhasználás, heti 8-10 adagot átlagba simán mosunk -
tibbike01
őstag
A Samsung mosó és szárítógépekről mi az általános vélemény?
Nagyon sok mindent tud és már 200ezer ft környékén vehető.mosógép:
Samsung WW11DG6B85LKU4
11kg kapacitás, automatikus mosószer/öblítő adagolás, spacemax -> nagyméretű dob, bobtisztítás, ecobuble, gőz, rengeteg féle program és wifi csatlakozás, 20 év gari a motorra...stb. A design is tetszetős.szárítógép:
SAMSUNG DV90T6240LK/S6
9kg kapaitás, wifi, kommunikál a mosógéppel szóval előre tudja milyen program fog kellemni, dobvilágítás, könnyű szöszszűrő takarítás, habár itt azt írja a kézikönyv, hogy minden szárítás után ki kellene takarítani...ez valóban így lenne?Van hozzájuk frankó összeépítő keret, de nem tudom, hogy most komolyan bele kellene csavarozni a mosógép testébe vagy nem jól értelmezem?
-
betyarr
veterán
és cd930: azért kérdeztem a keretet, mert a két gép mellett lesz a wc csésze. elég kellemetlen lenne, ha valakire rádőlne egy böhöm szárítógép. egyébként tényleg van olyan keret, amit bele kell fúrni a masina tetejébe? vagy azért már fejlődött azóta a világ?
mindenki: ezt néztem ki: [link] a szárító is bosch. a 10 év motorgarancia ér valamit, vagy úgysem az fog első körben elromlani?
-
cd930
senior tag
válasz
betyarr #90099 üzenetére
Ha nagyon kényelmesen fel tudnak feküdni a mosógép tetején a szárítógép lábai/tappancsai, akkor nem kell keret. Nekünk tizenéve így működik.
Persze aki tart egy erős földrengéstől, vehet keretet.(Vannak olyan mosógépek, amik olyan design-t kaptak, hogy a jobb láthatóság miatt a kezelőpanelt megdöntik úgy, hogy kb 30 fokban levágják a gép első oldalát, így kisebb a tetőfelület.)
-
PitLee
őstag
válasz
betyarr #90099 üzenetére
Tapasztalatom még nincs, de elvileg vannak összeépítő keretek
https://www.google.com/search?q=mos%C3%B3g%C3%A9p+keret&client=firefox-b-d&sca_esv=044f2881569159f1&udm=2&biw=2048
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest