- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Mostmár ki sikerült tisztáznom úgy hiszem a szárítógépet.
A következő amit ki kéne derítenem, hogy milyen "összeépítő" keretet vegyek hozzá?
Mármint a szárítógéphez találtam már többet is ami elvileg kompatibilis vele, de akkor a mosógép, és az, hogy alul, vagy felül van a szárítógép az mindegy? Méretéből adódóan gondolom, hogy nem kéne, hogy nagy probléma legyen az összeépítést megoldani, de inkább kérdezek.
Köszönöm!
-
Gömbike
senior tag
-
kőbaltás
tag
Sziasztok 👋
Remélem jó helyen járok. (háztartási gépek)
Jeleleg egy porszívót szeretnék vásárolni.
Na de nem akármilyent.
Alap, hogy szőnyeg, kárpit vizes tisztításra is használható, és főleg ablak tisztításra is alkalmas legyen!
Könnyű kezelhetőség, könnyűsúlyú legyen.
Amennyiben rossz topicban vagyok, legyetek szívesek átirányítani.
A segítséget előre is köszönöm! 👍 -
Zoona
aktív tag
Sziasztok!
A hőszivattyús gépeknél, hol nyomja ki a meleg levegőt a gép? Pl. Electroluxoknàl az elején alul van egy ràcs, ott jön ki a meleg, tehàt oda kell biztosítani szellőzési lehetőséget?
Be akarom építeni egy keretbe, felül meg a két oldalàn kb rà lenne szabva a bútorlap, az eleje full szabad lenne, a hàta pedig nem lenne elfedve, nagyrésze szabad lenne, kb csak merevítés lenne a két oldallap között. Ez elég szellőzés lenne Neki?
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok, vezetékes porszívó témában most mi az ajánlott vétel.
Keret: 30-50e
vegyesen kemény burkolat és szőnyeg.
Nekem Philips van az bevált korábban ajánlott volt.
Mi most a bestbuy?
köszi
Gergő -
petike26
csendes tag
Sziasztok!
200-250k körüli kerettel kombi hűtő-fagyasztóból Samsung vagy Bosch ajánlott inkább?
Erről kérhetek véleményt, most találtam ahogy nézelődtem:
[link]
Köszönöm! -
laci06
senior tag
válasz
d@minator #72856 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
Ezzel jól járhatunk? Ha jól látom ez az ár tényleg nem rossz (arukereso alapján sem), és asszonykának az ajándék is tetszik..
Akkor ha jól értem az a jobb, ha tudjuk lefolyóba vezetni, de ameddig nem oldható meg (kell egy elosztó csonkot szereznünk), addig a tartályt kell üritenünk majd mindig szépen? Hatékonyabb is ha van lefolyó, vagy csak a kényelem miatt jobb? Illetve ha csak egy csapba van belerakva a kifolyója gondolom az sem zavarja, nem?
-
törölt tag
válasz
stellaz #72883 üzenetére
Sajnos szemrevételezéssel nem tudod megmondani, hogy jó a fűtőszál vagy sem, ezt csak mérni lehet. Ha resetelhető hőbiztosíték van benne, azt vissza tudod magad is nyomni, egy ilyen kis pöcök pattan ki ha leold, azt kell visszanyomni, lásd a képet. Nagyon ritkán használnak ilyet, jellemzően az egyszer kioldós verzió van bennük, amit szintén csak méréssel lehet ellenőrizni.
Ha mondasz egy pontos típusszámot meg tudom neked nézni, hogy milyen van a tiédben, feleslegesen ne szedd szét.
-
Feri 59
csendes tag
válasz
#32277248 #72880 üzenetére
Igazad van, kicsit sokat nézegettem de az egyik mérő vezeték nélküli ott nem kell nyitogatni, a másik az pedig egy doboz vizbe volt rakva ezt valahol olvastam ez adja a legjobb mérést mert ez nem a hirtelen belépő levegő változását méri hanem egy állandóbb hőmérsékletét.
köszönöm a válaszokat remélem jó lesz és beáll a gép -
Feri 59
csendes tag
válasz
#32277248 #72878 üzenetére
köszönöm szépen a válaszokat, mindent átnéztem semmi extra nincs aktiválva, egyszer ki is kapcsoltam van egy funkció az visszaállított mindent alapra,
Most várok hátha beáll, szépen megy vízszintbe van csak szerintem jó lenne 5-7 c a hütőtérben. Három hőmérővel mértem tehát pontosak a méréseim.most 9.4 c van.Ha nem áll be hétfőn intézem a garit -
törölt tag
válasz
stellaz #72875 üzenetére
Szia! Fűtőköri hiba, sok oka lehet, ntc hiba vagy elkoszolódás, fűtőszál szakadás, esetleg ami gyakoribb a hőbiztosíték (ha van) megszakadt vagy kioldott amit vissza lehet nyomni (ha olyan van benne). Le kell venni a hátsó takarólemezt és méricskélni a fűtőszál körül, máshogy nem megy, ehhez minimum egy multiméter és egy csavarhúzó (ph2 vagy torx15/20) kell.
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Nem hőszivattyús electrolux szárító gépünk nem melegíti a levegőt, elindul, megy is egy darabig hideg levegővel, de végül E60-as hibakóddal leáll. Szűrők ki vannak pucolva.
Valakinek van egyéb megoldási javaslata van valakinek esetleg a szerviz kihívása előtt? -
Feri 59
csendes tag
válasz
Hauptmann #72871 üzenetére
Szia
Csütörtök este óta van üzemben. Üresen lehűtöttem, kb 1 órát csak a fagyasztó hült, aztán kezdett csak a felső rész
hülni. Bepakoltam nem meleg ételeket aztán azt vettem észre hogy 10 fok van a hűtőben. Ezután power cool be ettől lehült, jeges lett a hűtő hátfal része majd ki a power és megint 10 fok. A fagyasztó teljesen jó - 20. -
Feri 59
csendes tag
-
madmike
őstag
Valószínűleg nálam is a z120 erp lesz a befutó.
A z120 smart-nál írják, hogy az okos funkciók nem működnek, mivel nincs belső akkumulátor, így ha nincs áram elfelejt mindent. Viszont azt nem írják, hogy tönkremenne.
Több Aristonnál viszont azt olvastam, hogy az elektronikájuk hajlamos tönkremenni a vezérelt áram ki-be kapcsolgatásától. -
Feri 59
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tud jó tanácsot adni megköszönöm!
Vettem két napja egy Liebher cnsfd 5233 plus hűtőt lehet hogy valami gond van vele,de lehet hogy valamit rosszul állítottam be.A baj vele hogy a fagyasztó szuperül hűt,de a normál hűtőtérben 10 fok van akárhány fokra állítom a hőfokjelzőt. Mit lehet a Liebherr-nél erontani a beállításokban?
köszönöm -
Zoona
aktív tag
válasz
Nagya21 #72851 üzenetére
Ez hogy működik?
"Az 5 év teljes körű gyártói garancia kizárólag a Hauser Magyarország Kft. által forgalomba hozott és meghatározott Beko márkajelzésű háztartási készülékekre vonatkozik."
Tehát ha ezeket a típusokat megveszem bárhol, akkor él az 5 év? Ezt jelzik valahol majd a vásárlás alatt? Euronics-nál is megtaláltam ezt a kedvezményt, de a MediaMarkt-ban pl nem, akkor ott nem él?
-
Hauptmann
veterán
válasz
d@minator #72856 üzenetére
A modern kondenzációsokban van kímélő program, ami ugyanúgy 50-55 fokon szárít, mint a hőszivattyúsok. Én így 3 év kondenzációs használat után sem vennék hőszivattyúst, amíg lehet jó kondenzációsat kapni. Persze, ha minden nap megy, akkor már a fogyasztásbeli előny indokolttá teheti a hőszivattyúst hosszútávon.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Tesla márkájú hűtő mennyire lehet jó?
Erről lenne szó: [TESLA RS1100M1 FAGYASZTÓREKESZES HŰTŐSZEKRÉNY FEHÉR] [adatlap (pdf)] . -
BBéci
legenda
válasz
hunaqua #72858 üzenetére
2010-2011 körül jelent meg ez a sorozat, az enyém 2019-es gyártású.
A Samsung megvette a Harman International cégcsoportot. Ettől még a Mark Levinson készülékek ugyanúgy a világ legjobbjai közé tartoznak, mint korábban. Ugyanez érvényes a többire is: Revel, Lexicon, AKG, JBL Synthesis stb. -
madmike
őstag
Sziasztok,
Bojler csere előtt állunk.
Éjszakai áramra kötném. Ahogy olvasom a modern, okos bojlerek egy része ezt nem tolerálja.
120l-esben tudnátok konkrét típust ajánlani ami nyugodtan mehet éjszakai áramra? -
BBéci
legenda
válasz
hunaqua #72849 üzenetére
Idézek az általad beillesztett szövegből:
"A Vestel a Sharp thaiföldi és kínai fogyasztói készülékeket gyártó bázisai által gyártott Sharp márkájú háztartási cikkeket, például hűtőszekrényeket és mikrohullámú sütőket fog értékesíteni."
Tehát a hűtőszekrényem a Sharp thaiföldi bázisán készült, ami időközben a Vestel tulajdonába került. Hogy a tulajdonosváltás mennyiben változtatta meg a termékek minőségét, azt nem tudhatjuk, bármi lehetséges. -
d@minator
addikt
válasz
laci06 #72846 üzenetére
1. Nincs és nincs.
2. Hőszivattyús kevesebbet fogyaszt de többe kerül és van benne egy hőszivattyú, mint a hűtőkben van a klímákban. Így több a hibalehetőség. Elvileg kisebb hőfokon szárít.
3. Lehet a mosógépre tenni vagy bárhová a lakásban. Ahol a ruhaszárító eddig elfért ott a szárítógép is el fog férni.
4. Csak áramra van szükség. A mosó-szárítógép igényel a szárításhoz vizet normál szárítógép nem. A kondenzvizet kivezetheted a lefolyóba (ha tudja gép is) így nem kell ürítgetni a víztároló fiókot. -
laci06
senior tag
A lefolyónak mi a jelentősége?
Illetve a lefolyó alatt mit kell érteni? Elég ha bele tudom vezetni egy csapba (ha a mosógépre megy, akkor a mosógép mellett van egy csap). Vagy pedig abba a lefolyóba kéne belevezetnem amibe a mosógép is pumpálja a vizet? Ehhez van elosztó, vagy hogyan kéne megoldani?
-
Nagya21
addikt
válasz
laci06 #72846 üzenetére
Hali!
Nekem bekó van 5 év garival vettem, hőszivattyús, ez energiatakarékosabb, meg alacsonyabb hőfokon szárít, nekem bevált, tudom ajánlani.
Ha googliba beütöd beko 5 év garancia, kidobja az oldalt, ahol felvannak sorolva tipus alapján melyek azok.
Lehet tenni egymásra a kettőt, szárítónak csak delej kell.
Üdv Nagya -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Száritógép vásárlásán gondolkodunk.
Pár rövid kérdésem lenne:
- Van esetleg olyan márka ami ajánlott, és olyan ami mindenképpen kerülendő?
- Láttam, hogy vannak hőszivattyús és kondenzációs gépek (lehet, hogy más is, de ezekbe futottam bele elsőre). Melyiket érdemes venni? Esetleg van másmilyen is?
- Lehetséges a mosógép tetejére rakni a száritógépet, vagy az ilyen hülyeségeket mindenképpen kerüljük el?
- Mi az amire egy szárógépnek szüksége van áramon kivül? Tehát a mosógépnek nyilván van szüksége vizre, és el is kell tudni vezetni azt onnan. Ehhez képest a száritógépnek kell valami?Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz
hunaqua #72839 üzenetére
Legkevésbé a neve érdekelt, amikor 2011-ben beleszerettem. A vásárlás előtt alaposan megvizsgáltam a méretben megfelelő, összes hűtőszekrényt, ami a budapesti boltokban fellelhető volt. A Sharpom messze kimagaslóan a legszebbnek, legpraktikusabbnak, leginkább minőségi kivitelűnek tűnt. Eredetileg 300000 forintot szántunk hűtőszekrényre, ám az említettek miatt közel a duplája lett belőle.
-
pjen
félisten
válasz
Sinkapeter #72841 üzenetére
Nem véletlen mondják, ami nem kinai az hamisítvány.
-
Sinkapeter
tag
A Candy (pontosabban Candy-Hoover is egy ideje már kínai tulajdon). A mi SBS hűtőnk is kínai gyártású, a letölthető használati utasításban benne maradt a nyomdai előlap, amin az egyéb adatok mellett látszik az eredeti gyártó [link]
-
-
hunaqua
addikt
Persze,nincs is ezzel baj. A Hisense is gyárt jó termékeket,de úgy gondolta,(jogosan),hogy itt már jól bevezetett ismert Gorenje névvel jobban tudja értékesíteni.A Vestel is csinál jó termékeket,akár hűtőket is,de minimum 20%-al drágábban tudja értékesíteni Sharp névvel.
Néztem közben a Samsung beépíthető sütőket,azok is Made in Thailand. Lehet egy gyárban készülnek BBéci Sharp hűtőjével,csak az Samsung-ra lesz matricázva.
-
arcsin
senior tag
Srácok, ha már hűtő, nem tudom, de van olyan itt akinek van vákumfiok a hűtőjében?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Shadowfax #72827 üzenetére
Igen, az az a cetli lenne, de full le van kopva
viszont keresgettem kicsit, megnéztem vagy 3 tucat manualt a neten, és talán az Indesit K3G5/CZ illik rá a legjobban. Legalábbis a gombok elhelyezkedése alapján.
-
arcsin
senior tag
válasz
Apollo17hu #72826 üzenetére
Nézd meg hogy Jófogáson/marketplace -en árul-e valaki "indesit gáztűzhely" címszóval hasonlót amin nincsenek lekopva a feliratok.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Apollo17hu #72826 üzenetére
A 2. képen a nyitott sütőajtónál baloldalt mintha látnék egy cetlit, azon nincs rajta a pontos típus?
-
hunaqua
addikt
válasz
hunaqua #72823 üzenetére
Isztambul (Törökország), szeptember 26. (SeeNews) – A török szórakoztatóelektronikai gyártó, a Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret [BIST:VESTL] pénteken közölte, hogy a Vestel Ticaret 100%-os tulajdonában lévő egysége engedélyt kapott a japán Sharp elektronikai gyártótól a gyártásra és értékesítésre Európa fehéráru Sharp márkanév alatt.
A Vestel Ticaret kizárólagos jogot kap a Sharp törökországi asyai telephelyén és a Vestel gyártóüzemeiben előállított Sharp termékek európai forgalmazására és értékesítésére. A megállapodás 2015. január 1-jétől lép hatályba – közölte a Vestel Elektronik a tőzsdei bejelentésben.
A Vestel Elektronik az ügylettől piaci részesedésének és versenyképességének növelését várja az európai piacon.
A Sharp Corp pénteken külön közleményben közölte, hogy európai tevékenységének átalakítása keretében átadja európai fehéráru üzletágát a Vestelnek. A Vestel a Sharp thaiföldi és kínai fogyasztói készülékeket gyártó bázisai által gyártott Sharp márkájú háztartási cikkeket, például hűtőszekrényeket és mikrohullámú sütőket fog értékesíteni. A Sharp emellett licencet ad márkájához a Vestelnek, hogy olyan készülékeket gyártson és értékesítsen, mint például hűtőszekrények, mosógépek, mosogatógépek és elektromos sütők, a Sharp márkájú gome készülékek kínálatának bővítése érdekében – közölte a japán cég.
A Vestel többségi tulajdonosa a török Zorlu Holding konszern. A cégnek Törökország Manisa és Izmir tartományaiban, valamint Oroszországban van gyártóüzeme.
-
BBéci
legenda
válasz
ribarszki #72814 üzenetére
Totálisan félremagyarázod az egészet.
Azt kérdeztem, hogy miért nem koreai tévét vett, ha annyira szereti a Samsung és LG termékeket.#72816ribarszki
A japánok sokkal jobb vezérlést és egyéb elektronikát tesznek a panel mellé, mint a koreaiak, ezért tudnak jobb képminőséget kihozni belőlük. Ha szerinted nem így van, vegyél koreai tévét. Én pénzt nem adnék értük, ajándékba esetleg elfogadnám. -
BB9000
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #72808 üzenetére
Igen, reális. Az indukciós hajlamosabb a melegedésre. Nagyobb konyhapult-átalakítás nélkül úgy tudod segíteni a szellőzését, hogy egy kis 12 cm-es ventit teszel a nagyobbik szekrényrészbe. A légmozgáshoz először a kifelé áramló meleg levegő útját biztosítod: a szekrény jobb oldalán 8-as fúróval lyukakat fúrsz és a fiók oldalfalának magasságából leszedsz 2 centit mindkét oldalon. Ha van még közbülső elem a levegő útjában, azt is kilyuggatod. A beáramló levegőnek pedig alul biztosítasz utat ugyanígy a 8-as fúróval, ahol nem látszik. A venti vezérlését vagy kapcsolóval oldod meg, vagy automatizálod úgy, hogy egy hőérzékelő kapcsolja be, amit a főzőlap aljára rögzítesz.
Ha nem szeretnél lyukakat fúrni a szekrényre, akkor elég lehet a venti is, de azt hátulról előre fújatod, közvetlenül a főzőlap alatt. A kiáramló levegő útját úgy biztosítod, hogy a fiókokat nem engeded pontosan becsukódni. Pl. két db 8 mm-es kis ütközővel. -
BB9000
senior tag
válasz
Flowtation #72806 üzenetére
A leggyakoribb ilyenesetben az, hogy az ékszíj vagy már maga az ékszíjtárcsa odaér a palásthoz és amiatt rezonál be a szárítógép. Mechanikailag "meg kell egyengetni" a palástot, hogy ne tudjon hozzáérni az ékszíj /tárcsa.
-
ribarszki
őstag
válasz
hunaqua #72815 üzenetére
A JVC a projektorok szegmensében talált meg egy nagyon szűk piaci rést. Ami nagyon-nagyon elenyésző szám egy tv ágazathoz képest. Ráadásul a 5-40.000 dolláros árcédula sem teszi populáris termékké.
A Pioneert megvette a Panasonic, amikor még bízott a plazma jövőjében. Talán ez volt a legutolsó tényleg forradalmi japán fejlesztés. Talán saját lcd panelt még gyártanak, de prémium szegmensben vásárolják az oled panelt az LG-től.
A Sony még próbálkozik, de a prémium szegmensben ott is Koreára vannak utalva. LG-től, s most a Samsungtól vesznek oled paneleket.
A többiek nevét - ahogyan írod is - licenszeli valamely török vagy kínai gyártó, hogy a gyártási hulladékokat eladják ezekkel a nevekkel.
Nagyon gyorsan, szűk két évtized alatt változott akkorát a tv piac, hogy korábban listavezető nevek tűntek el. Az LG és a Samsung közben versenyt fut a fejlesztésekben, mindezt brutális anyagi háttérrel teszik. Ebben a meccsben a Japán gyártóknak esélyük sincs.. Maximum annyit tehetnek, hogy fizetnek a panelekért..
-
ribarszki
őstag
Mert egy bekalibrált C/G LG Woled pont olyan képet ad mint egy kalibrált jz2000. A felskálázásban, mozgásmegjelenítésben, fényerőben lehet valamely különbség. Bár a legutóbbi a panel határai miatt ténylwg csekély. Ez nem indokol 50%-os felárat. Régi szép emlék, hogy mennyivel jobb a Panasonic. Out of the box valóban szebb a képe, talán nekik a legjobb a gyáfi kalibráció (bár ez is darabonként változik) Kalibrálva viszont a képminőség darab darab.
Amúgy ha annyira király a japán ipar, miért a d-koreai cégek fejlesztik az oledet?
De jobbat mondok. Samsung QD-Oledet vettem a nyáron, ami bőven az lg woled techonlógia felett áll. Mivel itt valóban sokkal nagyobb a lefedett színtér (P3 de leginkább Rec2020 esetében, és fehér, valamint színenkénti csúcsfény (2-3x magasabb nit) és nincs tinting, banding. Így kalibrálva hdr-ben, a woled paneles panasonicok is jóval gyengébbek nála.
A Sony már meg is csinálta belőle a saját A95K tévéjét. Csak ennyire szarok a koreaiak. Nem 95-öt írunk..(De a legszebb az a vakteszt volt, ahol 4 woledes tévét pontozott 10 független néző. Sony, LG, Panasonic, Philips. Elég komoly pontszámmal a Philips nyert....)
-
szabog74
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #72808 üzenetére
Electrolux közepes árfekvésű indukciósunk van és nem tapasztaltunk melegedést alatta.
-
hunaqua
addikt
"Száz" éve Samsung hűtők és LG mosógépek vannak a családban és tökéletesen,hiba nélkül szolgálnak.Én biztosan nem gondolkodom másban.
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Vezetéknélküli porszívók között 50-100K árkategóriában mi éri meg leginkább?
Xiaomi Mi G9-et illetve G10-et olvastam a topicban illetve a Dreame T30-at mondtátok nagyon, de annyit nem biztos, hogy szánnék rá.Köszönöm!
-
válasz
arcsin #72803 üzenetére
Ez egy 7 éves konyha, most ment tönkre a meglévő kerámia főzőlap.
Nem értem, hogy a szellőző hogy jön mégis ide. A főzőlapról kérdeztem.
Az elszívó tény, hogy egy trágya, ebben maximálisan igazat kell adnom.
Nem ennyi a konyha, ez csak a fele. És sokat főzünk, és sok személyre.
A képen még a 7 évvel ezelőtti kialakításkori állapot látható, még a kerámialapos tűzhely van rajta.Az lenne itt a lényeg, hogy reális-e, hogy az indukciós főzőlap jobban melegszik, mint az indukciós? Ha igen, a főzőlap szellőzéséhez hogyan tudnék hozzájárulni? Mert úgy látszik szükséges lenne.
Itt a konyha többi része, van hely dolgozni, illetve a fal már szürke:
Még az jutott eszembe, le lehetne venni a pultot, egy 3-4 centis távtartó peremet csinálni alá, visszatenni, akár szellőzéssel, és akkor annyival magasabb lenne.
-
mmatta1000
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni. Egy öreg tűzhelyünk elkezdte magát megadni és le szeretnénk cserélni. Első körben abban gondolkoztam, hogy veszek egy új kombinált tűzhelyet a régi helyére, de aztán megláttam az árakat és lehet, hogy inkább főzőlap + sűtő lesz ebből...
Amit találtam eddig...Kombinált tűzhely: TotalCook F6TS40E6-HI
Ezzel a Totalcook/Novacook gyártóval kapcsolatban nem tudok sokat... írtam nekik e-mailt, hogy mi a helyzet a garancia intézkedéssel és a szervízzel. Azt a választ kaptam, hogy a tulajdonos magyar, és az ő kezében van a szervízhálózat is. Természetesen Made in Turkey, ezt egy másik helyről tudtam meg...Beépíthető sütők:
- Aeg BE2000001M
- Amica EB13564E
- GORENJE BO637E24X
- Candy FIDCN502 / DT
- Teka HBB 635 SSTudom ezekhez kell bútor meg főzőlap is, útobbi van már szerencsére. Bútort meg kapok az Ikeában vagy az XXXLutz-ban.
Ezek közül valamelyik használható?
Asszonynak a felső sütés és az alsó-felső-légkeverés kell.Én a Teka mellé tenném le a voksomat az 5 év garancia miatt.
Köszönöm aki elolvasta és esetleg segít is!
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #69972 üzenetére
Sziasztok!
Ezen hozzászólásom (igaz, jó régi hsz már) második felére (a szárítógépesre) tudna valaki tanácsot adni? Mivel már nem garis, lehet, hogy holnap szétszedem, melyik alkatrész rezonálhat hangosan? Gondolom a motor környékén lesz valami, de hátha találkozott már valaki ilyennel.
Köszi! -
anrab
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #72801 üzenetére
Ha kézzel megfoghatóak az eszközök szerintem ne foglalkozz vele.
-
arcsin
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #72801 üzenetére
Egy közepesen átfutott usermanual minden kérdésre választ adhat. A szagelszivo pld lehetett volna kihuzos, egy felsöszekrenybe epitett, és a csö köre vaghattatok volna polcokat pakolni. Illetve az egesz felsörész szekrényezheto lehetett volna. Az indukcioslap alatti pár cm helyet ki lehett volna gazdálkodni. ekkora kicsi konyhába amugy egy 2zonas mobil indukcioslap siman ok lehetett volna(vagy 2*1 -es ikeas felakaszthatos) es lehett volna tobb munkafelulet ideiglesen. De ezek csak eszrevetelek.
-
ribarszki
őstag
válasz
Grande Ale #72792 üzenetére
[Ilyen] beszámolók után mindig elbizonytalanodom...
-
válasz
T0mBd1gg3R #72780 üzenetére
Valaki aki nálam járatosabb indukciós főzőlapoknak legalább a használatában tudna esetleg valamit érdemben segíteni a korábbi kérdésemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest