Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40638) BB9000 válasza tobias40 (#40636) üzenetére


BB9000
senior tag

Nekem ennek az elődje van: LG GBB59PZJZS. Májusban lesz két éves. Nagyon jól és gyorsan hűt! A fogyasztása kb 25%-kal magasabb, mint amit írnak róla. Nyilván nem a mérési szabványnak megfelelően használom. :) Az ajtóba nagyon jól lehet pakolni, üveg polcos és illik a konyhába. Kifejezetten hangos, de két ajtón keresztül már nem hallani, így ez nálam nem szempont. Van jégkocka készítő fiók. Az elkészült jégkockákat én egy zárt műanyag dobozba rendszeresen átpakolom, mert pár hét alatt eltűnnének, ha benne hagynám a készítőben.
Előzőleg egy Whirlpool volt, de testzárlatos lett 10 év után. Nem érte volna meg megjavíttatni.
Az árukeresős véleményeket nem tudom kik írták,de kiegészítésre szorulnak:

Aki azt írja, hogy halk, az vagy süket, vagy nem volt még másik hűtőgépe. A külső palást takarításával nincs probléma. Nem karcosodik. Nyilván nem súrolóporral és acélgyapottal kell nekimenni. A hőleadó rács rezgését műanyaggal kipölckölő hozzászólónak nem ilyen hűtőgépe van, mert ennek teljesen zárt a palástja. nincs mit kipeckelni. Aki még ki se csomagolta, de véleményt ír róla, annak csak gratulálni tudok.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.